ya gördün mü bak kalbin ne kadar temizmis
hosbulduk canim nasilsin bakalim ? okudum yazilarinizi hepinizin nerden nereye gideceginizi ögrendim
evet konyalim ben konyaya yazdan yaza gelebiliyorum merkezindenim sen hüyükdensin iyi hatirliyorsam, ve senin esin strasbourg da degilmi sende istegin çikmasini bekliyorsun nikah olup dügün yapip sende gurbet gelinlerin arasinda girmeye niyetleniyorsun, hayirlisi olsun canim.
ben Strasbourg da, Ostwald dayim, Lingolsheim e 2 dk. suan isdeyim bir sürrü de isim var ama aklim sizde kaldi yaa.ah canlarim ya. bizim ailede 3 tane gurbetçi gelinimiz var suan ki heyecaninizi yengelerimi yasamisti, haliyle bende)
sormak istedikleriniz varsa buyrunnn buralardayim benn
öpücüklerrr Strasbourg'dannnnnn
canim iki duyguyuda bir arada yasiyoruz iste biraz duzeldi ama halen kavga ediyoruz ara sira bu arada :içelim:iltifatltin icin tsk sende pek guzelsin.
ha evet canim olabiir bende arada bir giriyordum öyle kizlar yazdi mi birseyler diye
fazla yazmiyorum, 5 dk sonra nisanlim geliyor beni almaya, dügün için salon tuttuk da kontrat imzalamaya gidiyoruz ve salonu bir kez daha gezecegiz.
canim yarin yazarim yine size.
bu arada sabrin sonu selamettir. merak etme elbet çikacak ve sanirim yaza dügün yapiyorsunuz, daha zamanin var. kuaför ariyordun, bende birini önermistim, gördün mü ?
öpüyorum canim en yakin zamanda yine yazismak ümidiyle...
hosçakallll
aslinda sözlüyüm, ayin 15'inde nisanimiz var. onun telasi var bizde ama burda en az 6 ay önce dügün salonlari orkestralar tutuluyor çünkü salon bulunmuyor o yüzden onu ayarladik. dügünümüz ise ekim ayinin 11'inde. oruçdan sonra ama ben o zamana kadar türkiye ye de gelecegim. temmuzun basinda, gelinligimi falan diktirecegim birde tatil yapacagim.
demek istedigin o kadar belirsiz...esin buranin vatandasi degildi dimi...zor...ne zaman çikacagi hiç belli olmaz. ne kadar oldu istek yapali ? simdi çok zorlastirdilar gerçekten, yine Paris iyi de Strasbourg felaket. burasi Almanyanin sinirina çok yakin ve burada ki Fransizlar çok degisik bir mantiktalar bu bir gerçek. ehliyet içinde zorlasti, dil içinde zorlasti. komsumuz gelinini getiremiyor uzun zamandir dil yüzünden. çok kanunlar çikti simdi. eskisi gibi degil. ama muhakkak bir cevap gelecektir. sen ehliyetine konsantre ol. gerçi son duyduguma göre ehliyetin olsa bile tekrar burdan sinavdan geçiriyorlarmis, buranin sinavi da kolay degil. ama olsun sen yinede ordan almaya çalis.
bir dil. bunu sana herkes söyledi bende tekrar edeyim. bunu ciddiye al arkadasim. her ne kadar burda mecburiyetten derse gideceksende yinede sen orda basla kursa.
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
morelini yüksek tut.
öptümmm
üzülme tatlimmm elbet bir haber vereceklerdir ama dedigini anliyorum. biz ne zaman tarih attik nisana dügüne o zaman yol alabildik. suan ne olacagini bilmedigin için tereddüttesin ama insallah dilerim Allah'tan ki en kisa zamanda istegin çikar ve sende o güzel hazirliklara baslarsin.
bu arada bilir bilmez haber ver bize. merakta birakma.
istegin çiksin ondan sonra buradaki yasami, kurallari bilmek istedigin herseyi anlatirim ben sana. söz.
bende iste yarin isden izinliyim. nisan için alisverise gidiyoruz yengemle annemle. salonu süslemek için süsler alacagiz. cumartesi günü de bohçalar alinacak....bir telas gidiyoruz bakalim...hayirlisi olsun.
ya pinarrrr hüyük dedigin neresi ? fisfisfis
ben seni burdan takip ediyorum yine yazisiriz okmi ? öptümmmm
saol canimm
insallah sende bize anlatirsin hazirliklarini.
nasil geçiyor gunlerin orda suan mesela neler yapiyorsun. isin ne ? gurbete giden ilk gelin senmisin ailende ? gorucu usulu mu evliliginiz ? amma soru sordum degilmi yaa :))
yazmak istersen tabi
maksat muhabbet
opucuk sanada canim
biraz da isime devam ediyim
yaralim ve pinarr oh kiz kaynatiyosunuz bakiyomda benide alinya yaniniza dermisim:roflol:
yaralim yazmadan once yazilarimizi okumusun soyle bakim benim hakkimda sen ne biliyosun
bu arada nisanliymisin evlenceksin gozun aydin olsun sen buradasin gelme derdin yok ne guzel ,nisanlinda burdan sanirim optum kizlar sizi gorusuruz insallah byeeea.s.
inar canim oyle zor soru sormusunki cavapliyamiyorumm ben aslen ank kochisarliyim ama maglum gurbetciyiz yani fransadayiz calimiyorum suan ehliyet geciyorum ins olur bu arada ikide cocuk buyuttuk artik calismayi dusunuyorum ekmek artik aslanin midesinde
ben canim.:içelim:
kizlar ben geldimmmmm)
ya ben yokken nasilda sohbet ediyorsunuz bakiyorum)
sormayin, cuma gunu izinliydim, nisanim için bazi alis veris yaptik annemle yengemle, iste balonlar susler pusler derken butun gun kosturduk. cumartesi ise askimla bohça duzmeye gittik, dun de butun gun babamla annemle yengemle elbisemin provasini yaptik, babam bana harika eldivenler dikti, bende onlari susledim pusledim harika oldu vallahi, heyecan dorukta kizlar) 5 gun kaldiiiiii
hee ben hakkinizda herseyi biliyorum yahugozumden birsey kaçmazzzz
kisaca isimden bahsedeyim. universiteyi bitirince amerikan bir sirkette is buldum, suan ki isim sirketin muhasebecilerin sorumlusuyum. birde gelen ve giden siparisleri kontrol ediyorum, faturalar, vergiler, iste hesaplariyla ugrasiyorum.
bu sene izine temmuzda geliyorum gelinligimi diktiricem, benden bir hafta sonrada askim geliyor konyaya...) iste bu kadayyyy
eee sizler ne yaptiniz bakiimmm
bu arada suan Strasbourg da harika mi harika hava var insallah cumartesi super bir hava olur fotograflar disarda yapilacak cunku...:dance:
optummmm
kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff
kizlar ben geldimmmmm)
ya ben yokken nasilda sohbet ediyorsunuz bakiyorum)
sormayin, cuma gunu izinliydim, nisanim için bazi alis veris yaptik annemle yengemle, iste balonlar susler pusler derken butun gun kosturduk. cumartesi ise askimla bohça duzmeye gittik, dun de butun gun babamla annemle yengemle elbisemin provasini yaptik, babam bana harika eldivenler dikti, bende onlari susledim pusledim harika oldu vallahi, heyecan dorukta kizlar) 5 gun kaldiiiiii
hee ben hakkinizda herseyi biliyorum yahugozumden birsey kaçmazzzz
kisaca isimden bahsedeyim. universiteyi bitirince amerikan bir sirkette is buldum, suan ki isim sirketin muhasebecilerin sorumlusuyum. birde gelen ve giden siparisleri kontrol ediyorum, faturalar, vergiler, iste hesaplariyla ugrasiyorum.
bu sene izine temmuzda geliyorum gelinligimi diktiricem, benden bir hafta sonrada askim geliyor konyaya...) iste bu kadayyyy
eee sizler ne yaptiniz bakiimmm
bu arada suan Strasbourg da harika mi harika hava var insallah cumartesi super bir hava olur fotograflar disarda yapilacak cunku...:dance:
optummmm