kızlaaaar ben geldiiiiim napıyonuz bugün direksiyon sınavına girdim 90 almışıııııııııııııım.cok sevindim valla üstümden büyük bi yük kalktı.cappadociam zaten öyle araştırmadan yaptırmam zaten.bu tip konularda pimpirikli olmak lazım önemli çünkü ama büyük ihtimalle alırım yada alsamda bi işe yaramaz kiralasam da olur.oooooo yaralim oynuyomuki şimdii cok merak ediyorum.canım eşim biz beraber olmaya başladığımızdan beri her altı ayda bir geldi.bu sefer biraz gecikti 10 ay oldu ama şunu söyliyim sana 6 aydan fazlası bizi delirtiyo fazla geliyo bize birbirimizi öldürecek hale geliyoruz özlemimizden sinir küpüne dönüyoruz o yüzden 6 ay tam karar fazlası zarar.aslınsa bende diyorum gelme artık buraya geleceğin harcayacagın parayı biriktirelim düğün yapacaz diye ama bunu sadece dilim söylüyo dediklerimi ne o dinliyo ne ben.evet şu günler çok güzel heleki ilk geldiği gün sevinçten ne yapacağımızı bilmiyoruz salak salak sırıtıyoruz ama ya gideceği gün.........ayy işte ağlaya ağlaya gözüm başım şişiyo gerçi alıştım birazcık daha az ağlıyom artık.işte öyle be canım öptüm seni görüşürüz.
yani kazandinmi kiz direksiyonu orayi tam bilmiyoum ama insallah almisindir valla sevindim ,desene bu aralar hep sevincle geciyo gunlerin yakinda kociste geliyo,
bencede kirala satin alma basina sonradan bela olur ,yer bulamazsin normal bi elbise olsa sonra giyerim dersin ama gelinlik bir kere giyiliyo satin almaya degmez,
canim senin dugun burdami olcak gelinlik nerden turkiyeden olsa nasil kiralicaksin neyse guzel bisey bul ha valla resimdekinin aynisi olursa harika bisey icinde prenses gib olursun
senin es benimkinden yine gec geliyomus benimki bazen 2 bazen 3 ne zaman ozlerse kacip gelirdi ayni senin gibi disimdan gelme diyodum ama gelmesini cokta istiyodum
dedin gibi kavusurken guzelde ayrilirken ziril ziril agla :roflol: o kotu olyo ,ama insan alisiyo ben dugunden sonra ayrildigimda cok kotu oldu her gelmesinde biraz daha azaltmistm zirlamalarimi:roflol:
ayyy valla senin en guzel gunlerin hep diyorum sana doya doya yasa diye ,simdi ben onlari coktaaaan gectim
evet yaralim oynuyodur simdiye yorulmustur iyice gelince yorgunlugunu bizimle atar artik:roflol:
gelsede gorsek su resimleri gerci hemen cikmazda resimler
insallah seninkinde gorcez ha bak sende ekliceksin burya tamam
optum canim gorusuruz yine a.s.