Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

fazla ete giremiyorum canim ya hem calisiyorum hemde ehliyet bu aralarda isler yogun nete girmeye zamanim olmadi ,beni ozledinize sevindim nasil bagimllk yapim ama:roflol:
olsun canim hayirlisi demekki boyleymis diger aya kadar daha iyi ogrenirsin kac yanlis yapiyosun sinava girmeye hazir olduna gore 5ten asaya dusurmusundur,canim sen turkmu yoksa fransiz yerinemi gidiyosun ins bizde kazaniriz optum canim gorusuruz a.s.

bak demekki sende ayni benim gibi merakliymisin
oh ne guzel sizde turkiyede gorusun bakalim pinarla valla pinar adina sevindim yana yana arkadas ariyodu strasbourdan olsun diye ciktiki hemde konyali :roflol: birakirmisiniz artik birbirinizi siz
olsun canim valla en guzel gunler varsin yeme uyuma surda bikacgun neolcakki sanki sonra devamli yer icer uyursun:roflol:
ben kayinvalidemlerle yasiyorum cok kotu degilim ama arada kirginliklar var ,yani biraz huzursuzuz insallah duzelir ,cok zor birlikte yasamak
sen bizim mesajmizi nisanlanmis olarak gorceksin simdi biz bekar yaralima yaziyoruz:roflol:
pazartesiden sonra nisanli yaralim ,1seneye kalmaz insallah evli olup aramiza katilirsin :roflol:
optum canim sana mutluuklar dilerim bitsin su nisanda gel bol bol anlat ha bide reimleri unutma tamam optum canim gorusuruz insallaha.s.

pinarcim bence iyibi arastir guzel diken varmi ve tam bu modeli iyi dikebilirlermi okaar para veripte begenmezsen bide o var bence sen git gorus bi resmide goster ,istedigim gibi olcak deglse kabul etmem de:roflol:
oh ne guzel kocan geliyo ha en son ne zaman gelmisti ,bende evlenip hemen gelemdim 1 sene turkiyede kaldim valla abarmiyorum benim kocis 1 sene icinde tam 4 kere geldi ,bende ozluyodum ama tamam artik gelme diyodum ,oylece sonunda ben geldim,varsin gelsin yanina canim ,simdi bu guzel gunlerin ,bende o gunleri guzel olarak hatirliyorum
sendede heyecan cok desne ,masallah hepimiz kalbi gum gum atiyo biseylerden dolayi
optum canim yine gorusurua.s.z

heralde valla ben basta soyledim resimleri istedimi hemde israrla
resimlerini ,resimler albumler bolumune eklesin hepimiz oradan bakariz veya buraya koysu n daha iyi olur :)))
hadi kizlar nisandan sonra gorusmek uzere ,ya bizde burda oynasak bari anam yaralimin nisan var biz yazmaktan baska bisey yapamamiyoz
kaldirin elleri bakim havaya:teytey::teytey::teyteyh oh :teytey::teytey:
ay valla hem yaziyorum hem guluyorum kalkim bari ikide dokturum :roflol::roflol::roflol:
neyse kizlar ben daha fazla konusmadan hadi size bye bye optum hepinizia.s.

sensiz olurmu kiz bura yani islerinden dolayi sana kolay gelsin ben turk okuluna gidiyorum gerisin sen dusun iste:dance::dance::dance::dance::dance:temennimiz kazanmakkkk:teytey::teytey:

kızlaaaar ben geldiiiiim napıyonuz bugün direksiyon sınavına girdim 90 almışıııııııııııııım.cok sevindim valla üstümden büyük bi yük kalktı.cappadociam zaten öyle araştırmadan yaptırmam zaten.bu tip konularda pimpirikli olmak lazım önemli çünkü ama büyük ihtimalle alırım yada alsamda bi işe yaramaz kiralasam da olur.oooooo yaralim oynuyomuki şimdii cok merak ediyorum.canım eşim biz beraber olmaya başladığımızdan beri her altı ayda bir geldi.bu sefer biraz gecikti 10 ay oldu ama şunu söyliyim sana 6 aydan fazlası bizi delirtiyo fazla geliyo bize birbirimizi öldürecek hale geliyoruz özlemimizden sinir küpüne dönüyoruz o yüzden 6 ay tam karar fazlası zarar.aslınsa bende diyorum gelme artık buraya geleceğin harcayacagın parayı biriktirelim düğün yapacaz diye ama bunu sadece dilim söylüyo dediklerimi ne o dinliyo ne ben.evet şu günler çok güzel heleki ilk geldiği gün sevinçten ne yapacağımızı bilmiyoruz salak salak sırıtıyoruz ama ya gideceği gün.........ayy işte ağlaya ağlaya gözüm başım şişiyo gerçi alıştım birazcık daha az ağlıyom artık.işte öyle be canım öptüm seni görüşürüz.

sensiz olurmu kiz bura yani islerinden dolayi sana kolay gelsin ben turk okuluna gidiyorum gerisin sen dusun iste:dance::dance::dance::dance::dance:temennimiz kazanmakkkk:teytey::teytey:

ay canim benim merci ,ba beni sevdigin belli oluyo,hangimiz bira kaybolmasak hemen merak ediyoruz ,ozaman anlasiliyo nekadar merak edildigin veya sevidigin ,valla sizlerde girmeseniz bende merak ediyorum aklimda kaliyo
aynen bennde turk okuluna gidiyoru malum dil yok:roflol:
kiz seninle ayni okula gitmeyelim sakin gerci oyle olsa derslerde gorusurduk ,ama benim gittigim kurs sanirim sana yakin sen drancy havaalanina yakisin benim gittigim yerde yakin hava alanina ismi Villiers le bel gonesse tren haritasindan baktim sana cok yakinmisim
insallah kazaniriz canim bende suan code dayim ,ama direksiyonu belki fransiz yerine gitcem ,buyuzden biraz kararsizim ,sen direksiyondami turkten alcaksin
hayirlisi neyse oyle olsun canim optum gorusuruz insallaha.s.

yani kazandinmi kiz direksiyonu orayi tam bilmiyoum ama insallah almisindir valla sevindim ,desene bu aralar hep sevincle geciyo gunlerin yakinda kociste geliyo,
bencede kirala satin alma basina sonradan bela olur ,yer bulamazsin normal bi elbise olsa sonra giyerim dersin ama gelinlik bir kere giyiliyo satin almaya degmez,
canim senin dugun burdami olcak gelinlik nerden turkiyeden olsa nasil kiralicaksin neyse guzel bisey bul ha valla resimdekinin aynisi olursa harika bisey icinde prenses gib olursun
senin es benimkinden yine gec geliyomus benimki bazen 2 bazen 3 ne zaman ozlerse kacip gelirdi ayni senin gibi disimdan gelme diyodum ama gelmesini cokta istiyodum
dedin gibi kavusurken guzelde ayrilirken ziril ziril agla :roflol: o kotu olyo ,ama insan alisiyo ben dugunden sonra ayrildigimda cok kotu oldu her gelmesinde biraz daha azaltmistm zirlamalarimi:roflol:
ayyy valla senin en guzel gunlerin hep diyorum sana doya doya yasa diye ,simdi ben onlari coktaaaan gectim
evet yaralim oynuyodur simdiye yorulmustur iyice gelince yorgunlugunu bizimle atar artik:roflol:
gelsede gorsek su resimleri gerci hemen cikmazda resimler
insallah seninkinde gorcez ha bak sende ekliceksin burya tamam
optum canim gorusuruz yine a.s.

yaww bende amma cok yaziyom haa elim aza varmiyo hic aslinda ceneci biride degilimya nasil oluyo dokturuyorum bilmem:roflol:

pinarcim direksiyon sinavini gecmene cok sevindim, darisi bizlerin basina simdi sen mutlusundur esinde geliyomus cifte sevinc yasiyorsundur ins yakinda burayada gelirsin, optum canim a.s.a.s.a.s.

INS CANIN KAZANIRIZ BENDE CODDEYIM GIDIP GIDIP GELIYORUZ AMA BIZIM SINIF HABAMI GECTI SANIRIM COK KALABALIK OLDU COK SAMATA VAR BAZEN HOCAMIZ KIZIYOR YAKINIZ INS GORUSURUZ DIREKSIYONU TURKLERDEN ALACAGIM CUNKU IZMAYI ATTIM 30 SAAT ALDIM INS YETER:içelim:

PINARCIGIM EHLIYETIN HAYIRLI UGURLU OLSUN GECMISIN DARISI cappadociYAMLA BANA INS

bizim sinif fazla okadar degil ,yada okadar hababam sinifi olcak kadar degil bide ben devamli gidemiyorum ,sen hergunmu gidiyosun ,simdi kac yanlis yapiyosun , evet benim gittigim yerin cok yakinindasin sen ,bakalim insallah gorusuruz ,sen code kazanmadan hemen kac saat alcagin belli oluyomu ,ben tam bilmiyorum baska yerden gircegim icin ,bide kafam karisik fransiz yerinden alabilirmiyim direksiyonu diye ,turk yeride baya uzak ya valla kafam acayip karisik bilmem ne yapcam ,sende insallah alirsin ,baya basimiz agricak bu ehliyetten baya zorlasti ,optum canim gorusuruz insallah yinea.s.a.s.

canim hurgun gitmiyorum carsamba ve cumartesi gunleri 2 saat ders goruyuoruz ya bizim okulun baska yerdede okullari var belki senle ayni kisilerin okuluna gidiyoruzdur onlar bana 30 saatin yetecegin soyledi bende oyle aldim yetmiye bilirde benim 5 tane falan futum oluyor bazen 5 de gece biliyor canim cunku cok dalgin birisiyim ne yalan soyliyim kotununde iyisiyim kendine iyibak optum :)

evet canım benim kazandım normalde 70 alsan geçiyosun yani baraj 70 bende 90 almışım o 10 puanımıda neredn kırdı bilmem pis adam:roflol:benim kocada ben kaç yıllık şöfördüm 100 aldım sen 70 i bi alabilsen diye dalga geçiyodu ama ben 90 aldım buda ona kapak oldu:hooray:evet canım ya kiralarım gelinliğimi hani bi normal gece elbisesi falan giymem gerekirse onu alırımda yine özel bi günde giyerim diye o kabarık şeyleri nerede saklicam zaten fransanın evleri çok küçük oluyomuş dimi eşim diyoki şöyle 90-100 m2 bi ev bulsan saray zannedersin.bimiyom o ev işi benim içimi karatıyo o daracık yere ben nasıl sığcam diye.
evet ya allahıma bin şükür bu aralar keyifliyim
yaralım bugünde yok haa
ya canım sana bişey dicem farkettim de hep böyle evlilik konusunda çok karamsarsın eski güzel günlerimi özledim,ben o günleri çoktan geçtim falan diyorsun niye yaa artık evliliğnden keyif almıyorsun gibi söylüyorsun ne bileyim sen böyle deyince üzülüyorum daha kaç yaşındasın ki.mutsuz olduğun bişeylermi var evliliğinle ilgili kusura bakma böyle soruyorum ama haddim değil.ama paylaşmak istersen bizimle paylaş canım tamammı.

hem bak tek uzun yazan sen değilsin bende uzatıyorum lafı.biz böyle yazarak uzatıyoruz bide bir araya gelsek hepimiz ne gevezelik yaparız ama dimi:teytey:

pinarcim direksiyon sinavini gecmene cok sevindim, darisi bizlerin basina simdi sen mutlusundur esinde geliyomus cifte sevinc yasiyorsundur ins yakinda burayada gelirsin, optum canim a.s.a.s.a.s.

canım benim çok sağol inşallah sizde geçersiniz darısı sizin başınıza ama bide ben oraya gelince uğraşcam bu işlerle.eşim yakında geliyo tekrar göndermemeyi düşünüyorumnaniknanik gitmesin yanımdan yaa çok üzülüyoruuummsenağlama

kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :dance:
nasilsiniz ?????? yahu ben sizi ozlemisim yaaaa a.s

eee ne anlatsam acaba....naniknanik
oncelikle sunu soyleyim, beni anmissiniz sohbetleriniz arasinda vallaha çok sevindim !!!

evet...nisanliyim artik :teytey: ve nisanimiz çok HARIKA geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

analtiyim mi yaaa...)
oncemikle cuma gunu sabahtan sona kalan bazi seyleri aldim, mesela askima dogum gunu pastasi, hediyesini, takilarimi falan filan, sonra salona gittik ve çok harika susledik, her bi sus elbiseme uyuyordu vallaha harikaydi. aksamda askim geldi isden ona dogum gunu partisi yaptik orda superdi !!!!!
cumartesi gunu sabah kalktim askimla kahvaltiya gittik guzeldi sonra salona gittim kardesimle, son hazirliklari yaptim bir daha gozden geçirdim herseyi ve kuafore gittim (bakalim begenecekmisiniz ), aksama kadar ordaydik yengelerimle kuzenlerle.
sonra 4de geliyordu askim geldi beni aldi fotografçiya gittik ordan da dayima gittik (annemler salondaydilar) ve dayimlarla bekledik, çay içtik sohbet ettik falan filan...
sonra tel geldi hadi gelin çok kalabalik diye a.s sonra gittik ve çok guzeldi yaaaaa
çok kalabalikti, herkes neseliydi, biz superdik )
giriste ben kirmizi kurdele baglattirmistim onu çozduk kapida sonra kardeslerimiz boyle bi kutu almislar onlari çevirince uzerimize bussuru guller, altin renginden parlak kagitlar saçildi, superdi
girisimizi davullu zurnali yaptik (yani dj oyle ses verdi), sonra ilk dans...))) sarkimiz cennet idi (ya zekai tunca isterdim ama anlamamis uyuz dj abimiz) neyse, sonra misket ve allahhhhhhhhhh gelin hiç bu kadar doktururmuydu beeee
bi oynamisim bi oynamisim ki anlatamammmmmmm
sonra iste yemek yedik, butun is arkadaslarim vardi ) sefim falan, ha bi ara bi arkadas geldi ve inanmayacaksiniz ama...masamda uzun mumlar vardi nisanlim yakmisti mum isiginda yiyelim diye, o kiz iste o mumu dusurdu, uzun sampanya bardagimda kola vardi, hem bardak kirildi hemde uzerime kola dokuldu...:çok üzgünüm:
ama iz kalmadi, temizledik falan sonra geçti (allah'tan ki)
sonra yine slow...yine dokturduk...yine halaylar çektik :teytey:
sonra askim pasta yaptirmis SUPERDIIIIIIIIIIIIIIIIIII nasil biliyormusunuz ???
kocaman kare seklinde çilekli pasta uzerinde de bizim sozde çekilen fotomuzu koydurtmus ortasina, pastayi kesmeye geldigimizde de fisekler koydular uzerine ayyy çok guzeldi yaaa
sonra kestik yine dans ettik oynadik gece 1 e kadayyyyyyyyyyyyy
taki merasimi guzeldi, organizeli olunca fazla bunalmadik )))
iste sonra da bizim eve gittik, biraz oturdular sonra askim gitti, bizim misafirler vardi evde, ablacim benim, saçimizi çozduler ben çok sevmistim beeee
dus aldim ve oylece yattim....hatta palyanço gibi yayildimmm ))))
siz simdi benden foto isteyeceksiniz....yerimseniben bilirimmmm bekleyin kizlarrrr geliyoooo
simdilik bu kadar yine yazicam
opuyorum sizi kocamannnnnnnnnnnn
pinarcim : canimmmmmmmmmmm :1hug:

allah devamini getirsin yaralim darisi bekarlara diyelim beeeeeeeeeeeeeeeeee

pinarcimmm, direksiyonun hayirli ugurlu olsun, inan bana çok sevindim kizzz hadi hadi iyisinnnnnnn e senin kocis de geliyormus ??? ne guzel haber bunlar yaaa
vallahi sevindim

gelinligine gelince...resmen sok oldum...evet evet sok oldum niye mi? cunku inanmayacaksin ama o gosterdigin modeli ben çoktannnnn print edip sakladim cunku gelinligimi oyle seçtim yani ust tarafini bende 3 tane model var, biri gosterdigin, ikincisi de yine harika bir gelinlik onunda alt etegini çok begendim 3uncusu ise kizin saçlarini begendim, ben o modelleri getirip diktiricem bu sene insallah

inanamiyorum yaaa, ayni gelinligi seçmisiz yaa...hayret edici vallahi

zevkine bayildimmmm :dance:

bu arada, nisanlik da çok guzelmis saç modeli de. bravo cicimmmmm

ben simdi foto gostermek istiyorum bi bakiyim nasil yapabilirim acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…