Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

yaralııııııııııııııım sana öteki forumda cevap verdim kız okuyon dimiiiiiiiii yine dertliyim sorma bu gecetatlicadiarzu yok be o kadar dertli değilimde yine anlattım bişeyler bak sen oraya

kizlar umarim bir omur boyu mutlu olursunuz evlenince allah kalbinize gore versin her ikinizinde bu arad dilekleriniuz icin tsk ederim bu arada tugba evlendimi yaw gorunumuyor .

asicimmm saol canimmm allah sanada bir omur boyu mutluluklar versinn canim benim, nasilsin ? code u geçecektin degilmi sen bugun ? eger yanlis hatirlamiyorsam !!! aman haber ver bize merakla bekliyoruz sonuçlari
canimcim pinarim da direksyon sinavinda cumartesi gunu, bende nisan telasinda...:bbo: beni bi korku aldi ya allah allah...hayirlisi olsun
senin çocuklardan ne haber ? uslandilar mi biraz ?

yaralııııııııııııııım sana öteki forumda cevap verdim kız okuyon dimiiiiiiiii yine dertliyim sorma bu gecetatlicadiarzu yok be o kadar dertli değilimde yine anlattım bişeyler bak sen oraya

dur simdi bakarim, bende dertliydim gorumceyle sorun yasadim o konuyu bulup okudunmu bilmiyorum :bbo:
gorumceyle kavga diye bir topic açmistim. kizlar baya bi teselli verdi simdi rahatim birazda olsa. buraya yazip morelini bozmak istemedim ben.
orda sana cevap veriyim en iyisi

6556yx5.jpg
bu gelinlik

j945hx4.jpg
buda nişanlık

gelintopuzu074hf9.jpg
saçımında böyle bişey olmasını istiyorum[/QUOTE]

e ama ben hiç birsey goremedim...!!! niye ben foto falan goremiyorum ki ???:uhm::uhm:
ama bende gormek istiyommmmmm !!!!!!

6556yx5.jpg
bu gelinlik

j945hx4.jpg
buda nişanlık

gelintopuzu074hf9.jpg
saçımında böyle bişey olmasını istiyorum

e ama ben hiç birsey goremedim...!!! niye ben foto falan goremiyorum ki ???:uhm::uhm:
ama bende gormek istiyommmmmm !!!!!![/QUOTE]

bilmiyorumki canımcım normalde görünüyo ama dün gece asi de gördü bende şimdi girdim görünüyo bir daha dene istersen bu arada okuyayım açtığın topici ben

bende memnun oldum canimcimmmm
:1rolleyes:

vallahi eklesem olur dimi ne cici olur benide gormus olursunuz, e anlat bakalim sen neler yapiyorsun gunlerin nasil geçiyor nasil gidiyor hayat ?
benim telasimi biliyorsun iste
aslinda dun soyle bi dusundum de su geçtigimiz haftalarca yasadigim heyecan pazar gunu bitmis olacak...:-(
neyse sonrada dugun telasi baslar :dance:
hayirlisi olsun insallah
canimm hadi yine yazarim tamammi sende yaz buralara
optum seni a.s.

evet kiz eklede resimlerini bizde ordan gorelim ,valla bak merak ettim ,ben galiba biraz merakliyim:roflol:
canim ya ben calisiyorum ,hemde ehliyete gidiyorum suan code insallah yakinlarda girerim sinava ,korkum direksiyondan berebilirmiyim alabilirmiyim diye insallah hayirlisi neyse o olsun
evet canim senin suan hep telasli gunlerindir ve mutluluktan ucuyosundur , bu hafta sonu degilmi nisan ,salonda falanmi olcak bitince artik anlatirsin bize
resimlerinde insallah eklersen merakimi gecmis olur:roflol:
optum canim gorusuruz tekrara.s.

ya bu arada cappadocia nerelerde yaaa ????

ay canim bak geldim seninle daha cok konusma firsatimiz olmadi nasilda merak edermisin beni:roflol:
canim ya calisiyorum ,bi yandan ehliyete gidiyorum ,bide malum kayinvalide kayinpederle ayni evde olunca ,rahat giremiyorum bilgisayarda ayri odada devamli bilgisayar basinda olamiyorum ,gelin internette demesinler diye amannn iste birsuru sorun
canim hergunun bi telasla geciyo ,bu gunler guzel gunler tadini cikar bol bol bidaha gelmeyeck ,telasi bile cok guzel ,heralde kalbin gum gum atiyo hececandan:roflol:
sizlere bakiyorum pinar sansindan arkadas ariyodu hem strasbourda hemde konyali sansina denk geldi valla sevindim bak gitmeden buldu bi arkadas
optum canim tekrar gorusuruz sana mutluluklara.s.

ya kizlar bu ne ya hapimizin bi telasi var hayirlisiyla insallah atlatiriz
asicim canim sanirim bugun code icin sinava giriyosun allah yardimcin olsun fazla heyecan yapma dicem ama sen yazimi okuyana kadar girmis olursin,insallah almis olrak aliriz haberini
pinarcim sende direksiyon icin heyecan yapma insallah sende alirsin ama bu fransanin gittikce degisiyo isleri son zamanlarda cok kisiden duyorum burda ehliyet cikarmadan bazilarini degistirmiyolar bazilarinda premlem cikariyolarmis ,sen hayirlisiyla alda insallah bisey cikmadan degistirirsin burda
tabiki yaralimda nisan telasinda
bende is ehliyet ,ve evdekilerde cok iyi degilim bunlarla ugrasiyorum
hepinizi tek tek optum kizlar yine fazla gec kalmadan insallah yazarim cevabinizi

pinarcim ya ne guzel gelinlik resmi boyle valla icinde perensesler gibi olursun satinmi alcaksin yoksa diktircekmisin sende insallah biran once gel canim ya kavus su kocisine

cappadocia canim benim nerlerdesin sen ozlettirme kendini bu arada sehrazatin basimiz ustunde yeri vardir kodu beni girdirmediler son anda giremedim yerime baskasi girdi artik beni obur aya attilar neyse kismet deyilmis hayirli neyse o olsun yaralim cocuklarda iyi arada bir kavga edyoruz oyle gidiyoruz optum hepinizi arklar...

asiicim nasil giremedin ya ? sinav gunu degistirmezlerdi nasil oldu bu ? neyse hayirlisi olsun canim, demek kavgalar devam ediyor, sabirli ol canim. çocuk sahibi olmak guzel birsey allah bagislasin, yeri geliyor bizde anlasamiyoruz ailelerimizle uzulme sen. buyudukçe akillanirlar canim. optum seni.

ay canim bak geldim seninle daha cok konusma firsatimiz olmadi nasilda merak edermisin beni:roflol:
canim ya calisiyorum ,bi yandan ehliyete gidiyorum ,bide malum kayinvalide kayinpederle ayni evde olunca ,rahat giremiyorum bilgisayarda ayri odada devamli bilgisayar basinda olamiyorum ,gelin internette demesinler diye amannn iste birsuru sorun
canim hergunun bi telasla geciyo ,bu gunler guzel gunler tadini cikar bol bol bidaha gelmeyeck ,telasi bile cok guzel ,heralde kalbin gum gum atiyo hececandan:roflol:
sizlere bakiyorum pinar sansindan arkadas ariyodu hem strasbourda hemde konyali sansina denk geldi valla sevindim bak gitmeden buldu bi arkadas
optum canim tekrar gorusuruz sana mutluluklara.s.

merakli melahat der annnem bana, bosuna dememis demek ki :-))
ya bak pinarcim diledi ve ben geldimmmm :-)) insallah gorucem onu bu sene izinde, super olur vallahi.
kalbin gumgum atiyodur demissin, yani yerinden firlayacak desem ?
çok heyecan var. ama bide yorgunluk var. uyuyamiyorum. yiyemiyorum. insallah iii olur, hersey istedigimiz gibi olur. bilmiyorum hayirlisi insallah...
saol canim bende sana huzurlu evlilik diliorum hep mutlu ol.

ama bende gormek istiyommmmmm !!!!!!

bilmiyorumki canımcım normalde görünüyo ama dün gece asi de gördü bende şimdi girdim görünüyo bir daha dene istersen bu arada okuyayım açtığın topici ben[/QUOTE]

non canim hiç birsey goremedim :çok üzgünüm:
ama zevkine guveniyorum ben muhakkak guzeldir ve prensesler gibi olursun zaten guzelsin masallah

ya kizlar bu ne ya hapimizin bi telasi var hayirlisiyla insallah atlatiriz
asicim canim sanirim bugun code icin sinava giriyosun allah yardimcin olsun fazla heyecan yapma dicem ama sen yazimi okuyana kadar girmis olursin,insallah almis olrak aliriz haberini
pinarcim sende direksiyon icin heyecan yapma insallah sende alirsin ama bu fransanin gittikce degisiyo isleri son zamanlarda cok kisiden duyorum burda ehliyet cikarmadan bazilarini degistirmiyolar bazilarinda premlem cikariyolarmis ,sen hayirlisiyla alda insallah bisey cikmadan degistirirsin burda
tabiki yaralimda nisan telasinda
bende is ehliyet ,ve evdekilerde cok iyi degilim bunlarla ugrasiyorum
hepinizi tek tek optum kizlar yine fazla gec kalmadan insallah yazarim cevabinizi

ah kayinvalidenlerle oturdugunu bilmiyordum...sorunlusun birazcik anlasilan. ah canim ya insallah çok çok kotu gunler yasamiyorsun. hangi isdesin sen ?

fistiklar, gidiyorum ben
yani isden ve yarin izinliyim. yarin ki islerimiz salonu suslemek, estetisiyene gitmek, saç boyamak, falan filan bide askimin dogum gunu ona supriz parti hazirliyorum
pazartesi yazarim size, bu arada nisanlanmis bir kiz olarak gelecegim
insallah hersey super olur
bana dua edin olurmuuuuu
keske burda olsaydiniz beeee
hadi opuyorum sizi kizlarr
pinarcimmmmmmmmmmmmmm aklimdasinnnnnnnnnnnnnnnnnn

senle olamasakta dualarimiz senle canim hayirli ugurlu olsun

pinarcim ya ne guzel gelinlik resmi boyle valla icinde perensesler gibi olursun satinmi alcaksin yoksa diktircekmisin sende insallah biran once gel canim ya kavus su kocisine

valla bilmiyorumki aslında diktirmeyi hiç düşünmemiştim ama şimdi sen aklıma getirdin acaba şu fotografları göstersemde böyle bişeymi diktirsemkii ne dersin güzel ama dimi gerçi yaralım göremedi ama.ben oraya gelmeden kocam yine geliyo kız bu ayın sonunda gelecek izine özlemiştim onu artık özlemimiz başımıza vurmuştu birbirimize sacma sapan davranıyoduk gelsinde kendimize gelelim

bilmiyorumki canımcım normalde görünüyo ama dün gece asi de gördü bende şimdi girdim görünüyo bir daha dene istersen bu arada okuyayım açtığın topici ben

non canim hiç birsey goremedim :çok üzgünüm:
ama zevkine guveniyorum ben muhakkak guzeldir ve prensesler gibi olursun zaten guzelsin masallah
[/QUOTE]

ya evet güzeller kızlar beğendi sende beğenirsin ama niye göremedin acaba dur ben sana bide link vereyim oradan tıklayıp gir bide böyle deneyelim bakalım görebilecekmisin

bak saçımın böyle olmasını istiyorum,lilada nişanlığım diğeride gelinliğim gördünmü nasıl ama

fistiklar, gidiyorum ben
yani isden ve yarin izinliyim. yarin ki islerimiz salonu suslemek, estetisiyene gitmek, saç boyamak, falan filan bide askimin dogum gunu ona supriz parti hazirliyorum
pazartesi yazarim size, bu arada nisanlanmis bir kiz olarak gelecegim
insallah hersey super olur
bana dua edin olurmuuuuu
keske burda olsaydiniz beeee
hadi opuyorum sizi kizlarr
pinarcimmmmmmmmmmmmmm aklimdasinnnnnnnnnnnnnnnnnn

canıııııııııııııııım hadi sana kolay gelsin yaa ne güzel heyecanlar bunlar.inşallah herşey yolunda gider seni üzecek bişey yaşanmaz herşey gönlüne göre olsun.hadi bakalım nişanlan gelde bide öyle görüşelim senle banabak gelirgelmez herbişeyi anlatacan tamammı bu arada inşallah izne geldiğinde görüşebiliriz canım benim ha bide nişandan kesitler özellikle senden kesitler istiyoruz yani foto istiyoruz.
İSTİYORUZ DİMİ KIZLAAAARR asii cappadociaa cevap verin

X