Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

:-)

ya gördün mü bak kalbin ne kadar temizmis :-)
hosbulduk canim nasilsin bakalim ? okudum yazilarinizi hepinizin nerden nereye gideceginizi ögrendim :-)
evet konyalim ben konyaya yazdan yaza gelebiliyorum merkezindenim sen hüyükdensin iyi hatirliyorsam, ve senin esin strasbourg da degilmi sende istegin çikmasini bekliyorsun nikah olup dügün yapip sende gurbet gelinlerin arasinda girmeye niyetleniyorsun, hayirlisi olsun canim.
ben Strasbourg da, Ostwald dayim, Lingolsheim e 2 dk. suan isdeyim bir sürrü de isim var ama aklim sizde kaldi yaa.ah canlarim ya. bizim ailede 3 tane gurbetçi gelinimiz var suan ki heyecaninizi yengelerimi yasamisti, haliyle bende :-))

sormak istedikleriniz varsa buyrunnn buralardayim benn
öpücüklerrr Strasbourg'dannnnnn

ya gördün mü bak kalbin ne kadar temizmis :-)
hosbulduk canim nasilsin bakalim ? okudum yazilarinizi hepinizin nerden nereye gideceginizi ögrendim :-)
evet konyalim ben konyaya yazdan yaza gelebiliyorum merkezindenim sen hüyükdensin iyi hatirliyorsam, ve senin esin strasbourg da degilmi sende istegin çikmasini bekliyorsun nikah olup dügün yapip sende gurbet gelinlerin arasinda girmeye niyetleniyorsun, hayirlisi olsun canim.
ben Strasbourg da, Ostwald dayim, Lingolsheim e 2 dk. suan isdeyim bir sürrü de isim var ama aklim sizde kaldi yaa.ah canlarim ya. bizim ailede 3 tane gurbetçi gelinimiz var suan ki heyecaninizi yengelerimi yasamisti, haliyle bende :-))

sormak istedikleriniz varsa buyrunnn buralardayim benn
öpücüklerrr Strasbourg'dannnnnn

eh maşallah sen baya biliyorsun herşeyi hakkımızda:)) gözünden kaçmamış hiç bişey evet canım hüyüktenim bekliyorum gitmeyi ama hiç ses yok daha aynen bende işteyim işim var ama yapmıyorum erteliyorum buraya girebilmek için sabahtan beri de sitemi yavaş bizim burada internetmi zayıftır nedir giremiyorum uğraşıyorum. sen ne iş yapıyorsun orada bende gelince dili öğrendikten sonra mutlaka çalışmayı düşünüyorum bakalım artık öpüyorum seni

ha evet canim olabiir bende arada bir giriyordum öyle kizlar yazdi mi birseyler diye :-)
fazla yazmiyorum, 5 dk sonra nisanlim geliyor beni almaya, dügün için salon tuttuk da kontrat imzalamaya gidiyoruz ve salonu bir kez daha gezecegiz.
canim yarin yazarim yine size.
bu arada sabrin sonu selamettir. merak etme elbet çikacak ve sanirim yaza dügün yapiyorsunuz, daha zamanin var. kuaför ariyordun, bende birini önermistim, gördün mü ?
öpüyorum canim en yakin zamanda yine yazismak ümidiyle...
hosçakallll

canim iki duyguyuda bir arada yasiyoruz iste biraz duzeldi ama halen kavga ediyoruz ara sira bu arada :içelim:iltifatltin icin tsk sende pek guzelsin.

kaç yaşındalar sanırım bir kızın bir oğlun var olsa olsa oğlun 13-14 yaşındadır değilmi en fazla takma kafana boşver aklı başına geldikçe düzelir o.bazı çocklar cok sıkıntılı geçiriyor bu dönemlerini sen sıkma canını öptüm

ha evet canim olabiir bende arada bir giriyordum öyle kizlar yazdi mi birseyler diye :-)
fazla yazmiyorum, 5 dk sonra nisanlim geliyor beni almaya, dügün için salon tuttuk da kontrat imzalamaya gidiyoruz ve salonu bir kez daha gezecegiz.
canim yarin yazarim yine size.
bu arada sabrin sonu selamettir. merak etme elbet çikacak ve sanirim yaza dügün yapiyorsunuz, daha zamanin var. kuaför ariyordun, bende birini önermistim, gördün mü ?
öpüyorum canim en yakin zamanda yine yazismak ümidiyle...
hosçakallll

oo canım hayırlı olsun demek nişanlısın.yok canım ya benim daha yaza düğün söz konusu değil.o konuyuda ben şimdiden bileyim öğreneyimde düğün olursa apartopar bir yere gitmeyelim diye açtım.bilmiyorum tabi yani sen de bilirsin vize ne zaman çıkacak belli değil belki 2-3 sene beklicem belki yarın çıkacak buda çok kötü bizim için gözümüzün önünü göremiyoruz şimdi yaz yine görüşelim öptüm

aslinda sözlüyüm, ayin 15'inde nisanimiz var. onun telasi var bizde ama burda en az 6 ay önce dügün salonlari orkestralar tutuluyor çünkü salon bulunmuyor o yüzden onu ayarladik. dügünümüz ise ekim ayinin 11'inde. oruçdan sonra ama ben o zamana kadar türkiye ye de gelecegim. temmuzun basinda, gelinligimi falan diktirecegim birde tatil yapacagim.

demek istedigin o kadar belirsiz...esin buranin vatandasi degildi dimi...zor...ne zaman çikacagi hiç belli olmaz. ne kadar oldu istek yapali ? simdi çok zorlastirdilar gerçekten, yine Paris iyi de Strasbourg felaket. burasi Almanyanin sinirina çok yakin ve burada ki Fransizlar çok degisik bir mantiktalar bu bir gerçek. ehliyet içinde zorlasti, dil içinde zorlasti. komsumuz gelinini getiremiyor uzun zamandir dil yüzünden. çok kanunlar çikti simdi. eskisi gibi degil. ama muhakkak bir cevap gelecektir. sen ehliyetine konsantre ol. gerçi son duyduguma göre ehliyetin olsa bile tekrar burdan sinavdan geçiriyorlarmis, buranin sinavi da kolay degil. ama olsun sen yinede ordan almaya çalis.
bir dil. bunu sana herkes söyledi bende tekrar edeyim. bunu ciddiye al arkadasim. her ne kadar burda mecburiyetten derse gideceksende yinede sen orda basla kursa.
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
morelini yüksek tut.
öptümmm

aslinda sözlüyüm, ayin 15'inde nisanimiz var. onun telasi var bizde ama burda en az 6 ay önce dügün salonlari orkestralar tutuluyor çünkü salon bulunmuyor o yüzden onu ayarladik. dügünümüz ise ekim ayinin 11'inde. oruçdan sonra ama ben o zamana kadar türkiye ye de gelecegim. temmuzun basinda, gelinligimi falan diktirecegim birde tatil yapacagim.

demek istedigin o kadar belirsiz...esin buranin vatandasi degildi dimi...zor...ne zaman çikacagi hiç belli olmaz. ne kadar oldu istek yapali ? simdi çok zorlastirdilar gerçekten, yine Paris iyi de Strasbourg felaket. burasi Almanyanin sinirina çok yakin ve burada ki Fransizlar çok degisik bir mantiktalar bu bir gerçek. ehliyet içinde zorlasti, dil içinde zorlasti. komsumuz gelinini getiremiyor uzun zamandir dil yüzünden. çok kanunlar çikti simdi. eskisi gibi degil. ama muhakkak bir cevap gelecektir. sen ehliyetine konsantre ol. gerçi son duyduguma göre ehliyetin olsa bile tekrar burdan sinavdan geçiriyorlarmis, buranin sinavi da kolay degil. ama olsun sen yinede ordan almaya çalis.
bir dil. bunu sana herkes söyledi bende tekrar edeyim. bunu ciddiye al arkadasim. her ne kadar burda mecburiyetten derse gideceksende yinede sen orda basla kursa.
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
morelini yüksek tut.
öptümmm

evet canım haklısın tüm söylediklerinde ehliyet sınavım bugün belli oldu hepsinden geçmişim sıra sürüş sınavında bakalım napcaz.dil içinse o kadar sinir oluyorumki hani isteyerek gitmicem ya dediğin gibi mecburiyetten gidecegim için hiç canım istemiyor.eşim 2006 aralıkta istek yaptı.dediğine göre şimdilik o kurallar bize vurmuyor ama kabul edilmeyip tekrar istek yaparsam o zaman vurur diyor.bakalım nolacak eşimde yakın zamanda gemeyi düşünüyor buraya izine inşallah gelir uzun zamandır işleri yüzünden gelmiyordu.işte öyle be canım şu anda gözümüzün önünü göremiyoruz.aslında herşey belli olsa daha kolaylaşacak herşey.yani 5 yıl sonra çıkacak isteğin deseler bile onada razıyım ama böyle beklemek cidden bizi çok bunaltıyor.neyse bi anlatmaya başlarsam destan yazarım öpüyorum canım seni görüşürüz.

üzülme tatlimmm elbet bir haber vereceklerdir ama dedigini anliyorum. biz ne zaman tarih attik nisana dügüne o zaman yol alabildik. suan ne olacagini bilmedigin için tereddüttesin ama insallah dilerim Allah'tan ki en kisa zamanda istegin çikar ve sende o güzel hazirliklara baslarsin.
bu arada bilir bilmez haber ver bize. merakta birakma.
istegin çiksin ondan sonra buradaki yasami, kurallari bilmek istedigin herseyi anlatirim ben sana. söz.

bende iste yarin isden izinliyim. nisan için alisverise gidiyoruz yengemle annemle. salonu süslemek için süsler alacagiz. cumartesi günü de bohçalar alinacak....bir telas gidiyoruz bakalim...hayirlisi olsun.

ya pinarrrr hüyük dedigin neresi ? fisfisfis

ben seni burdan takip ediyorum yine yazisiriz okmi ? öptümmmm

üzülme tatlimmm elbet bir haber vereceklerdir ama dedigini anliyorum. biz ne zaman tarih attik nisana dügüne o zaman yol alabildik. suan ne olacagini bilmedigin için tereddüttesin ama insallah dilerim Allah'tan ki en kisa zamanda istegin çikar ve sende o güzel hazirliklara baslarsin.
bu arada bilir bilmez haber ver bize. merakta birakma.
istegin çiksin ondan sonra buradaki yasami, kurallari bilmek istedigin herseyi anlatirim ben sana. söz.

bende iste yarin isden izinliyim. nisan için alisverise gidiyoruz yengemle annemle. salonu süslemek için süsler alacagiz. cumartesi günü de bohçalar alinacak....bir telas gidiyoruz bakalim...hayirlisi olsun.

ya pinarrrr hüyük dedigin neresi ? fisfisfis

ben seni burdan takip ediyorum yine yazisiriz okmi ? öptümmmm

canım benim çok sağol dileklerin için inşallah bende artık kendi hayatımı kurmak istiyorum böyle sürünmek hiç iyi değil.tamam ilk haber edeceğim kişi siz olacaksınız.koca koca harflerle yazıcam size.hadi bakalım sanada kolay gelsin düğün hazırlıkları için.canım hüyük konyanın ilçesi beyşehiri biliyorsan ona yarım saat uzaklıkta bi ilçe.tamam sen takipte ol ve her zamanda yaz öpüyorum.

saol canimm
insallah sende bize anlatirsin hazirliklarini.
nasil geçiyor gunlerin orda suan mesela neler yapiyorsun. isin ne ? gurbete giden ilk gelin senmisin ailende ? gorucu usulu mu evliliginiz ? amma soru sordum degilmi yaa :))
yazmak istersen tabi
maksat muhabbet
opucuk sanada canim
biraz da isime devam ediyim

saol canimm
insallah sende bize anlatirsin hazirliklarini.
nasil geçiyor gunlerin orda suan mesela neler yapiyorsun. isin ne ? gurbete giden ilk gelin senmisin ailende ? gorucu usulu mu evliliginiz ? amma soru sordum degilmi yaa :))
yazmak istersen tabi
maksat muhabbet
opucuk sanada canim
biraz da isime devam ediyim

tabi anlatırım canım günlerim çalışarak geçiyor benimde.belediyede çalışıyorum ben.ve şu anda ne yaptığımızı söyliyimmi işimiz yok şimdi sohbet ediyoruz sohbet konumuzda mayıs ayında piknik yapmaya gidelim nereye gidelim ne yiyelim:teytey:diğer servislerdende arkadaşlar geldi bizim odaya bu konuyu konuşuyoruz hep bir ağızdan.birazdan dağılrlar.bende iki kelime onlara yetiştirip sana yazıyorum :)) gurbete giden ilk gelin maalesef benim ya bu yüzden ailem hiç istemiyor fransaya gelmemi aslına bakarsan bende pek istemiyorum eşim buraya dönse daha iyi olacak.evliliğim görücü usülü değil 3 senedir birlikteydik eşimle sonra evlenmeye karar verdik.1 senede evliyiz 4 sene oldu işte toplam.aslında bunun önceside var okul arkadaşıyız biz eşimle liseden.ben liseyi konyada okuyup bitince hüyüge geri döndüm.ama okuldayken aramızda bişey yoktu ne olduysa ben üniversiteyi kazanıp tekrar hüyükten konyaya gidince oldu :-))aslında lisede birbirimize gıcık oluyorduk desem yalan olmaz cok fazla konuşmazdık karşılıklı sinir olurduk.sonrada eşim oldu:hooray:işte böyle be canım birazda sen anlat sen ne iş yapıyorsun seninkii görücü usulümü anlat bakalıma.s.

yaralim ve pinarr oh kiz kaynatiyosunuz bakiyomda benide alinya yaniniza dermisim:roflol:
yaralim yazmadan once yazilarimizi okumusun soyle bakim benim hakkimda sen ne biliyosun
bu arada nisanliymisin evlenceksin gozun aydin olsun sen buradasin gelme derdin yok ne guzel ,nisanlinda burdan sanirim optum kizlar sizi gorusuruz insallah byeeea.s.

yaralim ve pinarr oh kiz kaynatiyosunuz bakiyomda benide alinya yaniniza dermisim:roflol:
yaralim yazmadan once yazilarimizi okumusun soyle bakim benim hakkimda sen ne biliyosun
bu arada nisanliymisin evlenceksin gozun aydin olsun sen buradasin gelme derdin yok ne guzel ,nisanlinda burdan sanirim optum kizlar sizi gorusuruz insallah byeeea.s.

kaynatıyoz tabi kız sende katıl bize hayatını yaşa:dance: yaralım bizim hakkımızda herşeyi biliyor bak ben sana söyliyim.öptüüüm

inar canim oyle zor soru sormusunki cavapliyamiyorumm ben aslen ank kochisarliyim ama maglum gurbetciyiz yani fransadayiz calimiyorum suan ehliyet geciyorum ins olur bu arada ikide cocuk buyuttuk artik calismayi dusunuyorum ekmek artik aslanin midesinde
ben canim.:içelim:

asi canim sendemi ehliyete gidiyosun bende gidiyorum sen suan code mu yoksa direksiyondamisin ,ben code deyim insallah alirim cok zor ya burasi valla ben cok takiyorum kafama insallah aliriz
senin nasil gidiyo optum gorusuruz canim a.s.

kizlar ben geldimmmmm :-))

ya ben yokken nasilda sohbet ediyorsunuz bakiyorum :-))
sormayin, cuma gunu izinliydim, nisanim için bazi alis veris yaptik annemle yengemle, iste balonlar susler pusler derken butun gun kosturduk. cumartesi ise askimla bohça duzmeye gittik, dun de butun gun babamla annemle yengemle elbisemin provasini yaptik, babam bana harika eldivenler dikti, bende onlari susledim pusledim harika oldu vallahi, heyecan dorukta kizlar :-)) 5 gun kaldiiiiii

hee ben hakkinizda herseyi biliyorum yahu :-) gozumden birsey kaçmazzzz

kisaca isimden bahsedeyim. universiteyi bitirince amerikan bir sirkette is buldum, suan ki isim sirketin muhasebecilerin sorumlusuyum. birde gelen ve giden siparisleri kontrol ediyorum, faturalar, vergiler, iste hesaplariyla ugrasiyorum.
bu sene izine temmuzda geliyorum gelinligimi diktiricem, benden bir hafta sonrada askim geliyor konyaya...:-)) iste bu kadayyyy

eee sizler ne yaptiniz bakiimmm

bu arada suan Strasbourg da harika mi harika hava var insallah cumartesi super bir hava olur fotograflar disarda yapilacak cunku...:dance:

optummmm

sormayin, cuma gunu izinliydim, nisanim için bazi alis veris yaptik annemle yengemle, iste balonlar susler pusler derken butun gun kosturduk. cumartesi ise askimla bohça duzmeye gittik, dun de butun gun babamla annemle yengemle elbisemin provasini yaptik, babam bana harika eldivenler dikti, bende onlari susledim pusledim harika oldu vallahi, heyecan dorukta kizlar :-)) 5 gun kaldiiiiii

kisaca isimden bahsedeyim. universiteyi bitirince amerikan bir sirkette is buldum, suan ki isim sirketin muhasebecilerin sorumlusuyum. birde gelen ve giden siparisleri kontrol ediyorum, faturalar, vergiler, iste hesaplariyla ugrasiyorum.
bu sene izine temmuzda geliyorum gelinligimi diktiricem, benden bir hafta sonrada askim geliyor konyaya...:-)) iste bu kadayyyy

bu arada suan Strasbourg da harika mi harika hava var insallah cumartesi super bir hava olur fotograflar disarda yapilacak cunku...:dance:

optummmm

oh kiz ne guzel valla sevindim demk 5 gun kaldi ha nisana ,ah bende keske donebilsem eski gunlere ,bu gunlerini doya doya yasa sonra ararin ,veya insallah hep boyle mutlu olursun:nazar:
burda bugun cok kotu hava var hep yagmur hava felaket esiyo ,insallah canim hava guzel olurda guzel cikar resimleriniz
kiz resimlerini resimler ,albumler bolumune eklede bizde gorelim mutlu gununu
tadima memnun oldum canim tekrar gorusuruza.s.

cappadocia, canim nasilsin ? saol dileklerin için tatlim Allahim herkeslere nasip etsin bir omur boyu mutlulugu insallah, bizde idare ediyoruz iste. nasil geçiyor gunlerin fransada ? neler yapiyorsun. paylasmak istermisin ? opucukk

kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff

kizlar persembe kod gececegim cok heyecanliyim ayrica cokta stresliyim ya nasil olacak bilmiyorum offff

slm canim,allah yardimcin olsun insallah alirsin, fazla stres yapmamamaya calis olumlu seyler dusun,seni cok iyi anliyorum bende aynilarini yasadim, kalbim kut kut atiyodu ama sinava girince azaliyo, sorulari cok iyi dinle hizli cvp verme,sonucu bizede bildir, optum canim a.s.a.s.a.s.

optummmm

canım özlettin kendini oh oh hadi bakalım hazırlklar son sürat devam ediyor ha.ahh ahh o günlere bide ben ulaşabilsem keşke ne tatlı heyecanlar ne tatlı hazırlıklar yaa istiyoruuuuuuuuum.işinden bahsetmişsin baya zor bi işin var anlaşılan bende oraya gelince umarım iyi bi iş bulabilirm ok istiyorum çalışmayı.ya temmuzda konyadasın demek inşallah görüşmek nasip olur ne kadar kalacaksın konyada.
bizde iyiyiz burada böyle sohbet ediyoruz.inşallah cmt senin için çok iyi geçer.cumarteside benim direksiyon sınavım var heyecanlanıyorum aklıma geldikçe öptüm canım seni

X