Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

evet canim dedigin gibi hazir o yokken biraz kaynatalim onu ,o simdi dusun hayellerinde:roflol:
resmimi koydum en sonunda tabi bi sureline ,cok israr edildide oyuzden :roflol:
yigidin mali meydandaymis ,benimki meydana cikti bakalim :roflol:
optum canim gorusuruz tekrara.s.

evet o düğünün hayallerini kursun bakalım biz burda onu çekiştirirken:))oooooo pekte güzelmişiz yahu şuna bak maaaaşşşşşşaaallllaaaahh.ya ben sana bişey sorucam her zaman aklıma takılıyo ve çok korkuyorum.ya ben oraya gelince çalışmak istiyorum ama istediğim gibi bi iş bulabilirmiyim.bir yerde masa başı bi iş gibi bişey.böyle çevremde yurt dışında olanlara bakıyorumda kimi çocuk bakıyo kimi temizliğe gidiyo falan ben öyle bi iş istemiyorum şimdi mesela çalışıyorum ve işimide çok seviyorum.oraya gelincede böyle bi iş istiyorum sence orada bulunan türklerin böyle bi iş bulmaları cokmu zor canım öptüm seni görüşürüz

pinar canim oncelikle fransizcanin guzel olmasi lazim senin oyle bir is bulabilmen icin atladim biraz soruna ama herseyden once dil dil dil canisi:çok üzgünüm:

pinarcim canim burda calismak cok zor heleki dil bilmiyosan sonradan gelmissen ,dedin gibi genelde temizlik vb gibi seylerde calisiliyo o ise okadar dil gerekli olmuyo
sen dilini baya ileletirsen cok super yani :) belki olabilir ,bence umutsuzluga kapilma azmin elinden bisey kurtulamazmis.
ben kendime bakiyorum imkansiz bi masa basinda oturup gelenlerle cok iyi bi sekilde iletisim kurabilmem ,onlara biseyler onerebilmem,ve turkiyeyle burasi cok farkli ,benim esim fransiz cok seyleri bile bazen bilmiyolar .
canim sen suan ne is yapiyosun eminim masa basinda calisiyosun demii :)

kizlar bu ne ya guzellik yarismasi var galiba ,hep toplanmis guzeller bir araya:roflol:
asicim sende masallah pek guzelmisin allah sahibine bagislasin dicemya zaten bagislamis:roflol:
ben en iyisi pinara soyleyim bunu insalah en kisa zamanda kocisine kavustursun
a.s.

slm kizlar ne yapiyosunuz ya ben niye sizinle hic karsilasamiyorum yaa banane banane
neyse insallah bir gun karsilasiriz ha ne dersiniz

slm kizlar ne yapiyosunuz ya ben niye sizinle hic karsilasamiyorum yaa banane banane
neyse insallah bir gun karsilasiriz ha ne dersiniz

slm hemserinizim nasilsin, burdakilerle bende karsilasamiyorum ya yada beni sevmedilermi acaba ne dersin ama ben hepinizi cok sevdim, fransanin neresindensin, kac yildir burdasin. gorusuruz a.s.

pinar canim oncelikle fransizcanin guzel olmasi lazim senin oyle bir is bulabilmen icin atladim biraz soruna ama herseyden once dil dil dil canisi:çok üzgünüm:

ya biliyorum canım dil evet çok iyi öğrenmen lazım ama ben biraz meraklıyımdır yabancı dillere çabuk öğrenirim gibi geliyo bana her ne kadar fransızca zor görünse bile canım sen neredesin çalışıyormusun neler yapıyosun anlat bakalım hadi hadi bu sorumada cevap ver hadii hadi ver hadi ver veremezkiiiilaelaelaelaelaeşaka yapıyorum canım kızmadın dimi

hehehe tabikide tatlım boşuboşuna durmuyoruz burada herkes bakımlı güzel bayanlar hadi kendi içimzde yarışma yapalım kim birinci olacak:hooray:şaka şaka herkes güzellikte birinci burada kimsenin yarışmasına gerek yok dimi.kimse kimseyle kıyaslanamaz uleenKötü Kazenben ilçe belediyesinde çalışıyorum canım evet masa başı ve çok rahat ve güzel bir ortamım var bu işimi hiç bırakmak istemiyorum gerçi bu ara sallantıdayım ama olsun öptüm canım

inar canim oyle zor soru sormusunki cavapliyamiyorumm ben aslen ank kochisarliyim ama maglum gurbetciyiz yani fransadayiz calimiyorum suan ehliyet geciyorum ins olur bu arada ikide cocuk buyuttuk artik calismayi dusunuyorum ekmek artik aslanin midesinde
ben canim.:içelim:

cappadocia o senin guzelligin canim

evet dediğin gibi ekmek aslanın midesinde çalışmak şart.peki fransada neredin eşim strasbourgda bende oraya gelin gidicem.e maşallah daha 27 yaşında iki çocukmu büyüttün erken evlenmişsin galiba dimi olsun ama öyle olunca cocukların sana ardakaş gibi oluyolar.öptüm seni

canisi paris cevresideyim strasbourg uzak bize ama gonullerbir olsun ark gibi oluyoruzda benim oglanla biraz aramiz yok ergenlikmi ne hic sorma.

canisi paris cevresideyim strasbourg uzak bize ama gonullerbir olsun ark gibi oluyoruzda benim oglanla biraz aramiz yok ergenlikmi ne hic sorma.

erken anne olmak bi yönden iyi bi yönden kötü değilmi iyi olan tarafı ikiniz beraber büyüyorsunuz ilerde arkadaş gibi oluyorsunuz ama kötü tarafı sen gençliğini yaşayamıyorsun işte tam anlamıyla nasıl oldu aranız düzeldinizmi.kız bu arada gerçekten pek güzelsin haa

Selam kizlar,

yahu birada ne kadar hemserilerim varmis )
ben konyaliyim...ama fransada yasiyorum. daha dogrusu Strasbourg'da yasiyorum 4 yildir. daha önce 20 yil Paris de yasadim. orda dogdum büyüdüm iste böyle ne bileyim mesajlarinizi görünce yazmak istedim

hadi kizlar kolay gelsin, sohbet etmek isterseniz burdayim
görüsmek dilegiyle

allah hem konyalı hemde strasbourgda körün istediği bir göz allah verdi iki göz canım hoşgeldin bende konyadayım eşim strasbourgda bende oraya gelmeye çalışıyorum.sen doğma büyüme fransalısın demek ha.neredesn strasbourgda öpüyorum canım görüşürüz bundan sonra sen takıl burayayerimseniben

canim iki duyguyuda bir arada yasiyoruz iste biraz duzeldi ama halen kavga ediyoruz ara sira bu arada :içelim:iltifatltin icin tsk sende pek guzelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…