-
- Konu Sahibi Clementine89
Bende duru kullaniyorum cnm bu ara hic kampanya gormedim netten bi bak istersenKizlar bemim de dus jjeli stogum bitti
Duru kullaniyorum. Sizin oralarda ne kadar fiyat lari merak ettim.
Ya da duru kalitesinde uygun fiyatli tavsiye edebileceginiz var mi?
Suan kullanmalik kullanmalik var da ben yedeklemek istiyorum tesekkur ederim :)Carrefoursa da geçen hafta düş jellerinde bir alana bir bedava kampanyası vardı. Palmolive in büyük boylarından aldım 30 tl idi. Yani her biri 15 tl oldu. Daha devam ediyor mudur kampanya bilmiyorum.
Yerinizde olsam şu an kampanya yoksa küçük boy bir tane duş jeli alır ve indirime girmesini beklerdim.
Suan kullanmalik kullanmalik var da ben yedeklemek istiyorum tesekkur ederim :)
Tuh burda hakmar da yok carefoursa da :)Hakmarda gordum 8.5 tl 500 ml sise canim
Olsaymış iyi olurmuş. Siz de olan marketlerin indirimlerini kaçırmayınTuh burda hakmar da yok carefoursa da :)
Evet bayağı saglamiyiniyetli saglam stokların var cnm. Dalin kokusuna bayılıyorum hep bebekligini hatirlatir kuzumun uyguna bulursam bikac tane alirim...
canim evet hicbir sey ucuzlamıyor artıyor iyi yapmissin bati da kiralar yüksekEvet bayağı saglamburadan taşınınca herşey hem çok pahali olacak hem de bütçe kira vs. Daha farklı olacak diye düşündüğümden aldim canım. Bir de her aldığım indirimli fiyattan olunca karşı koyulmaz bir hal alıyor nette uygun fiyatlı olabiliyor canım bakabilirsin.
Herşeyin fiyatı hep artma eğiliminde seneye nasıl olacak bakalım
Stok durumun çok iyi gerçekten sanırım 2 sene rahat rahat gider Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş...ben bıraktım stok olayını 13 kilo kadar toz deterjan var 2 tane sıvı var bulaşık deterjanı 2 kutu var 2 sene götürür beni...2 tane beş litrelik sıvı yağ 2 tane 32 mi wc kağıdı kalanlar bunlar şimdilik...Şu an toz deterjanlarıma baktım. 26 kg ariel 14 kg persil 6 kg kadar da başka bir marka var.Toz deterjanları beyazlar için kullansam bunlar bize bayağı gider.
Sıvı deterjan renkliler için omo ve perwol biraz daha alsam iyi olacak.
Bulaşık deterjanım 3 yıl filan yetecektir.
Çamaşır makinası için 5 kg kadar calgon kireç cozucum var. Esimin çocuklarımın deterjan alerjilerı olduğundan dalin yumuşatıcı 1500 ml 10 kadar aldim. Bir bingo bir de abc konsantre yumuşatıcım var.
Elde yıkamak için de biraz daha sıvı deterjan alacağım. Biraz var. Strech filmler folyolarim var.
Dalın uni baby şampuanlarımiz var kızım bunlarla yüzünü yıkıyor oglusu da yıkıyorum. Kızıma 4 kadar şampuan aldim birlikte kullanırız. Allah ömür verdiyse nasip ederse...
Stok durumun çok iyi gerçekten sanırım 2 sene rahat rahat gider Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş...ben bıraktım stok olayını 13 kilo kadar toz deterjan var 2 tane sıvı var bulaşık deterjanı 2 kutu var 2 sene götürür beni...2 tane beş litrelik sıvı yağ 2 tane 32 mi wc kağıdı kalanlar bunlar şimdilik...
Eşimin işleri durdu kaç aydır o yüzden harcama yapmıyorum Rabbim kullanmayı nasip etsin bunları daha sonra ers.ğ ürünlerine geçmek istiyorum içeriği temiz
Sağol canım Allah hepimize sağlık versin ve bitirmeyi nasip etsin.Stok durumun çok iyi gerçekten sanırım 2 sene rahat rahat gider Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş...ben bıraktım stok olayını 13 kilo kadar toz deterjan var 2 tane sıvı var bulaşık deterjanı 2 kutu var 2 sene götürür beni...2 tane beş litrelik sıvı yağ 2 tane 32 mi wc kağıdı kalanlar bunlar şimdilik...
Eşimin işleri durdu kaç aydır o yüzden harcama yapmıyorum Rabbim kullanmayı nasip etsin bunları daha sonra ers.ğ ürünlerine geçmek istiyorum içeriği temiz
Gerçekten mi birkaç ürününü aldım tabi temizlik ürünlerini onlar iyi ama deterjan denemedim açıkçasıMerhaba allah gule gule kullanmayi kismet etsin. Yazdiginiz urunleri denedim bana cok kotu alrerji yapti ve rahatsiz etti denemeden almamanizi tavsiye ederim hic birini sevmedim ayrica icerikleri de iyi arastirilmali