- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
- Konu Sahibi Clementine89
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirim var mı marketlerde bildiğiniz kızlar kurubakliyatlar tuvalet kağıdı havlu peçete şampuan
cnm sizin tayin yazin degil miMarketlerden sadece indirimde olan ürünleri alıyorum şu an.
Stoklar cankurtarici oluyor. Indirim de bulduklarımı da stokluyoruz. Indirim de olmayan ürünler 2 katı fiyatlı lazım değilse almıyorum.
Çok kullanılan ürünleri çok çok alıyorum.
Bugün şampuan ve düş jellerimizi kutuya koyacağım bunlar taşınınca kullanılacak yer kaplıyorlar daginiklikta kalkacak
Bunlar kullanmadığım stoktaki deterjanlarım canım. Böylece dağınıklık olmayacak bir de gerekli de değiller. Üst üste kutuları koyup yerden de tasarruf edeceğim.cnm sizin tayin yazin degil mi
erken sabki koli yapmak icin
Az once esim marketten cips almis ben tembihledim 1 tanecik sey icin poset alma diye montun icine koymus gelmis
gelince 25 kr bahşiş verdim
Bu sene menemenligim erken bitti cok uzgunum
aslinda az da koymadim ama manisadan almistim tatil donusu tarla domatesi 1 kasa..
duser illa fiyati birazda bizim ordan aliriz demistim tabiki dusmedi alamadim.
o 1 kasayi yaptim.
orta boy kavanozlardan doldurdum 14tane falandi 4 tane kaldi.
Menemen, corba, sote firin yemeklerine falan hep kullandim ama.
mis gibi yedik nasil kirmizi ve kokuyor.
doyamadim valla.
2 aya da 4ü biter kaldik sifir.
Yine gelirken bahce biberi almistim 2-3kilo kadar.
onlarida buzluga koymustum yemeklere dogradim onlardan da 2 posetcik kaldi.
ama mis gibi biber yedik yemeklerde tat verdi.
ben mart gibi stoklarimj tekrar saglam yapma niyetindetim ne olur ne olmaz
canim ben secim sonrasi icin tedirginim nedense...yerim senin biberlerini:) çiğ olarak mı koyuyorsun? doğrayıp mı? nasıl nasıl:))
ben de kahvaltılık yapıyorum domates biber patlıcanla.. o da güzel oluyor yaa... üzerine zeytinyağı da...
tatlu nun da stoklarına ve ev idaresine bayılıyorum:) maşallah canım...
ben de haziran gibi diğer seneye hazırlık yapayım diyorum ama geç mi olur kararsızım. ne zaman tekrar başlar yaz zamları genel olarak? önceden takip etmediğim için hiç bilmiyorum.
canim saplarini aliyorum cigden dogramadan posetliyorum.yerim senin biberlerini:) çiğ olarak mı koyuyorsun? doğrayıp mı? nasıl nasıl:))
ben de kahvaltılık yapıyorum domates biber patlıcanla.. o da güzel oluyor yaa... üzerine zeytinyağı da...
tatlu nun da stoklarına ve ev idaresine bayılıyorum:) maşallah canım...
ben de haziran gibi diğer seneye hazırlık yapayım diyorum ama geç mi olur kararsızım. ne zaman tekrar başlar yaz zamları genel olarak? önceden takip etmediğim için hiç bilmiyorum.
canim ben secim sonrasi icin tedirginim nedense...
tesekkur ederim cnm idare planli olmayinca duEn altust oluyor
canim saplarini aliyorum cigden dogramadan posetliyorum.
yemeklere hemen dogruyorum buzlu buzlu.
Yani hala bahce biberi kullaniyoruz.
Bunu bazen ben kesikli biber yapip yiyorum kahvaltida
biberleri genis genis dograyip hafif cok az yagda kizartiyorum icine lor peynir katip biraz cevirip biberle tavadan yiyoruz cok seviyorum ben tadini biraz pulbiber falan.
bahce biberi ya tadi guzel oluyor