-
- Konu Sahibi Clementine89
Ya bugun arkadaslarla konusuyoruz.
Biri diyor özel okjla ilkögretim seviyesindeki cocugunu 32 bine yazdifmis yillik. Öteki diyoki özel üniversitede yillik 60bine okuyacak. Ben şokkkkk
Egitim bu kadar pahali işte. Cocuklar kücukken ne atarsak kenara
Ya neden o anaokulu . Merak ettim farki ne.sorma
bende ondan dolayı KK mı kapattım
seneye kısmetse oğlan ana okulu ve fiyatı 31.500+ yemek
eşime dedim herşey oğlan için
yemeyeceğiz içmeyeceğiz artık :)
Ya neden o anaokulu . Merak ettim farki ne.
tatlu, güzel düşünelim güzel olsun:) inşallah sağlık sorunları için değil, güzel amaçlar, güzel deneyimler için kullanılır o birikimler... biz öyle niyet edelim, evrenin olumlu enerjisini çekelimevet birikim onemli illaki bir yatirim araci icin degil aklima hep saglik ya da yasama devam ettirme mucadelesi geliyor
Tabiki siz bilirsiniz canim. Hangi okul bu .purecim ankarda okullar pahalı
birde şöyle bir suurm var
ana okulu 31.500
ilkokul 24.000
anaokulunda kayıtlılar direkt alınıyor, ama anaokulu oraya gitmeyen ilkokulda kuraya tabi
okul çok başarılı
ingilzice için mücadelem
Tabiki siz bilirsiniz canim. Hangi okul bu .
Ingikizce de neler yaptiriyorlarmis acaba
tatlu, güzel düşünelim güzel olsun:) inşallah sağlık sorunları için değil, güzel amaçlar, güzel deneyimler için kullanılır o birikimler... biz öyle niyet edelim, evrenin olumlu enerjisini çekelim
kızlar bu arada bugünkü enflasyon açıklamasına göre büyük marketlerde büyük indirimler olacak. 3-4 ay sonra kullanılabilecek stoklar için biraz beklemenizi tavsiye ederim. acil ihtiyaçlar her şekilde alınıyor zaten...
Tabiki bazi okullar bu sekilde kendini ispatlayip başari oranlari da göz önündedir. O parayi hakediyorlardir.nesibe aydın
yurt dışına denkliği var
nesibe aydın
yurt dışına denkliği var
Ben konusmasini sonuna kadar dinledim. Aynen oyle.CARREFOUR; BİM, ŞOK, MİGROS, METRO 50 ÜRÜNDE İKİ AY SÜREYLE % 10 İNDİRİM YAPTI – NTV
İndirimin 50 ürünle sınırlı olması ve dönem dönem bu tip kampanyaların yapılıyor olması, marjlar üzerindeki baskıyı sınırlayacaktır. Hisseler için hafif negatif.
ALBAYRAK: KÜRESEL OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLMADIĞI SÜRECE ELEKTRİĞE VE DOĞALGAZA YIL SONUNA KADAR ZAM YAPMAYACAĞIZ
Cam ve çimento şirketleri için hafif olumlu.
dedigiin gibi bende buyuk ihtimal kendi okuluma alirim 4 yil ana sinifi ile beraber 5 yil yanimda olur.Yaa bende kesinlikle devlet taraftariyim.
Kendim de evde elimden geldigince destek vererek tabiki. Babasinin da kafa iyidir. Egitimi benden iyidir diyebilirim.
Ortaokula kararsizim iste. Bakalim. Iyi bir okul olursa ortaokulda idare edilebilir.
Liseyi de zaten sinavli sistem oldugu icin kendisine birakiriz. Gönlum fen liselerinden yana.
Herseyin parayla ölçüldüğü bu sistemde özel hastane ve özel okullara kaŕsiyim
Yüzde bilmem kaç zam oldu zaten indirimlerin olması güzel de...CARREFOUR; BİM, ŞOK, MİGROS, METRO 50 ÜRÜNDE İKİ AY SÜREYLE % 10 İNDİRİM YAPTI – NTV
İndirimin 50 ürünle sınırlı olması ve dönem dönem bu tip kampanyaların yapılıyor olması, marjlar üzerindeki baskıyı sınırlayacaktır. Hisseler için hafif negatif.
ALBAYRAK: KÜRESEL OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLMADIĞI SÜRECE ELEKTRİĞE VE DOĞALGAZA YIL SONUNA KADAR ZAM YAPMAYACAĞIZ
Cam ve çimento şirketleri için hafif olumlu.
Cuma gunü bakan aciklicak bıseler. Merakla bekliyorum.dedigiin gibi bende buyuk ihtimal kendi okuluma alirim 4 yil ana sinifi ile beraber 5 yil yanimda olur.
sonra ins orta okulda devlette olur. Tabi egitim sistemi okullarin durumu ne olur bilemem o zaman kadar birikimleri yapayim ben
Bende tayin istersem ilkokulu yazayim diyorum benim oglis icindedigiin gibi bende buyuk ihtimal kendi okuluma alirim 4 yil ana sinifi ile beraber 5 yil yanimda olur.
sonra ins orta okulda devlette olur. Tabi egitim sistemi okullarin durumu ne olur bilemem o zaman kadar birikimleri yapayim ben
Yüzde bilmem kaç zam oldu zaten indirimlerin olması güzel de...
Zaten herşey 2 katı pahalanmış. Doğalgaz benzin sürekli zamlandı.
Inşallah dedikleri gibi olur
cnm keain degil ama bugun idarecimiz whatsapp tan link atmisCuma gunü bakan aciklicak bıseler. Merakla bekliyorum.
Tatillerin azaltilmasi
4+1+3+4 sistemi. Yani ortaokuldan once 1 yil ingilizce hazirlik
Ilkokulda sinavlarin kaldirilmasi gibi taslaklar vardi
bence gayet mantikli olur gozunun onunde olur takibi de kolay olur senle gider gelirBende tayin istersem ilkokulu yazayim diyorum benim oglis icin
Evet ayni şeyden bahsediyoruz canim. Bakalim tam olarak nasil bise pazartesiye belli olurcnm keain degil ama bugun idarecimiz whatsapp tan link atmis
yaz tatili ve egitim ogretim donem surelerinin değişimi ile ilgili gordun mu sende o haberi
insallah iyi seyler de olur diyerek umut etmek istiyorumEvet ayni şeyden bahsediyoruz canim. Bakalim tam olarak nasil bise pazartesiye belli olur