Stokçuluk :)

sorma
bende ondan dolayı KK mı kapattım
seneye kısmetse oğlan ana okulu ve fiyatı 31.500+ yemek

eşime dedim herşey oğlan için
yemeyeceğiz içmeyeceğiz artık :)

evet birikim onemli illaki bir yatirim araci icin degil aklima hep saglik ya da yasama devam ettirme mucadelesi geliyor
tatlu, güzel düşünelim güzel olsun:) inşallah sağlık sorunları için değil, güzel amaçlar, güzel deneyimler için kullanılır o birikimler... biz öyle niyet edelim, evrenin olumlu enerjisini çekelim

kızlar bu arada bugünkü enflasyon açıklamasına göre büyük marketlerde büyük indirimler olacak. 3-4 ay sonra kullanılabilecek stoklar için biraz beklemenizi tavsiye ederim. acil ihtiyaçlar her şekilde alınıyor zaten...

Tabiki siz bilirsiniz canim. Hangi okul bu .
Ingikizce de neler yaptiriyorlarmis acaba

CARREFOUR; BİM, ŞOK, MİGROS, METRO 50 ÜRÜNDE İKİ AY SÜREYLE % 10 İNDİRİM YAPTI – NTV

İndirimin 50 ürünle sınırlı olması ve dönem dönem bu tip kampanyaların yapılıyor olması, marjlar üzerindeki baskıyı sınırlayacaktır. Hisseler için hafif negatif.

ALBAYRAK: KÜRESEL OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLMADIĞI SÜRECE ELEKTRİĞE VE DOĞALGAZA YIL SONUNA KADAR ZAM YAPMAYACAĞIZ

Cam ve çimento şirketleri için hafif olumlu.

nesibe aydın
yurt dışına denkliği var

benim için ingilzice önemli
bir dili olsun
ondan sonra herşey olur
arkadaşımın kuzeni olan tanına bir tiyatro sanatçısı var isim vermiyorum, ben ifşa olmayım :)
onun okulundan davet aldı
oraya da gödnermeyi planlıyorum
allah herkesin çocuklarının bahtını açık etsin

Ben konusmasini sonuna kadar dinledim. Aynen oyle.
Birde agustostan itibaren kredi çekenlere yuzde on indirim uygulayacak banka dedi.
Elektrige dogalgaza yilbasina kadar zam yok. Ee olmasin yani cok zam yapildi zaten.
Birde yilbasinda bakalim ne kadar zam gelir

dedigiin gibi bende buyuk ihtimal kendi okuluma alirim 4 yil ana sinifi ile beraber 5 yil yanimda olur.
sonra ins orta okulda devlette olur. Tabi egitim sistemi okullarin durumu ne olur bilemem o zaman kadar birikimleri yapayim ben

Yüzde bilmem kaç zam oldu zaten indirimlerin olması güzel de...
Zaten herşey 2 katı pahalanmış. Doğalgaz benzin sürekli zamlandı.
Inşallah dedikleri gibi olur

dedigiin gibi bende buyuk ihtimal kendi okuluma alirim 4 yil ana sinifi ile beraber 5 yil yanimda olur.
sonra ins orta okulda devlette olur. Tabi egitim sistemi okullarin durumu ne olur bilemem o zaman kadar birikimleri yapayim ben
Cuma gunü bakan aciklicak bıseler. Merakla bekliyorum.
Tatillerin azaltilmasi
4+1+3+4 sistemi. Yani ortaokuldan once 1 yil ingilizce hazirlik
Ilkokulda sinavlarin kaldirilmasi gibi taslaklar vardi

Cuma gunü bakan aciklicak bıseler. Merakla bekliyorum.
Tatillerin azaltilmasi
4+1+3+4 sistemi. Yani ortaokuldan once 1 yil ingilizce hazirlik
Ilkokulda sinavlarin kaldirilmasi gibi taslaklar vardi
cnm keain degil ama bugun idarecimiz whatsapp tan link atmis
yaz tatili ve egitim ogretim donem surelerinin değişimi ile ilgili gordun mu sende o haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…