Stokçuluk :)

Herseyden kısılıyorda bogaz yani gıda ve faturalardan kisilmiyor.
3 cesit deterjan kullanmazsin yeri gelir q cesitle idare edersin.
cok kiyafet almazsin yeri gelir 2 kazakla bir sekilde idare edersin.
Ama yemek, meyve, kahvaltilik mecbur bunlardan kisamiyoruz
Keza faturalarda öyle hava soguk yakmasak dogalgazi hasta oluyoruz bir de ilac doktor hastalik ugras dur.
Su elektrik öyle.
Hepsi ihtiyac.

stoklar iste insani kisin rahatlatiyor en azindan dogalgaz faturasi varken bi destek iste.
Bir kac market mukayese ettim hafta ici.
genelde ayni marka ayni gr 1.5-2tl fark var marketler arasinda.
bimin sole yagi bilr 32tl olmus saskinim.

merhaba tam şu anki durumuma göre bir sayfa buldum
her şeye zam geldi artık dolabı bile dolduramıyoruz geçen sene bu zamanla hatta 2018 haziranına göre kıyaslama yapacak olursam 250 tlye Bime A101e girdimde sepeti dolduruyorduk
şimdi zarurileri alıyoruz ancak o kadar çıkıyor
bende indirimleri takip ediyorum artık.
tuvalet kağıdı benim de almam lazım A101 10 tl üzeri alışverişte 8.95 tl mi neydi

Stok falan yok markete gitmeye korkar olduk nerde stok hatta düşünüyorum seneye bu alabildiklerimizi alabilcekmiyiz acaba diye valla evde ne varsa onları yer olduk. Markete her gidiş boş poşet 50 tl. Cuma misafirim gelecek birkaç biliy alıcam pasta yapmak için gitmek istemiyorum

merhaba tam şu anki durumuma göre bir sayfa buldum
her şeye zam geldi artık dolabı bile dolduramıyoruz geçen sene bu zamanla hatta 2018 haziranına göre kıyaslama yapacak olursam 250 tlye Bime A101e girdimde sepeti dolduruyorduk
şimdi zarurileri alıyoruz ancak o kadar çıkıyor
bende indirimleri takip ediyorum artık.
tuvalet kağıdı benim de almam lazım A101 10 tl üzeri alışverişte 8.95 tl mi neydi
Mistral mi kacli

8li papia parfümlü tuvalet kağıdı a 101 de 8.95 ti galiba . Stogum olduğu için almadım birde ay sonu naktim azaldığı için. Parfümlü papiayi çok beğeniyorum denk gelirse alabilirim:))

X