- Konu Sahibi Clementine89
-
Yok canım polis kantini bahsettiğim. Ama artık burda da fiyatlar artmış. Bu süreçte bana çok iyi geldi. Aklıma gelen sıklıkla kullandığımız ihtiyaçlarımızı aldim bayağı. Deterjanlarımı koydum ben de yeni depomaÇok güzel stok yaptınız gerçekten...
Galiba sizin orada kampanya süresi bittiğinde bile yine aynı fiyatlarla satış yapılıyor... bizim burda öyle değil...
Ayrıca kantin dediginiz de okula ait bir yer sanırım. Ama her şey satılması da ne güzel olmuş...
cnm iyi yapmissin stok saglam olunca rahat oluyorYok canım polis kantini bahsettiğim. Ama artık burda da fiyatlar artmış. Bu süreçte bana çok iyi geldi. Aklıma gelen sıklıkla kullandığımız ihtiyaçlarımızı aldim bayağı. Deterjanlarımı koydum ben de yeni depoma
Bugün nereye koysam diye çok düşündüm deterjanları. Sonunda yerlerini buldular. Dolaplarına tikistirdigim yedeklerini de koydum. Temizliğin de kolay olacak.cnm iyi yapmissin stok saglam olunca rahat oluyor
bende wc yi iptal ettim orda temizlik malzeme vs var birde bos odam var odada yemeklik stoklar ve bazi esyalarim var
hafta sonu gelecek hafta yemek planını yapari.
ek ders gelsin diye bakıyorum
indirim bulursam affetmem stoklarim.
2 tane 4lt bulasik deterj var (elde yikama)
4 teneke siviyagim var.
8 tane kesme sekerim var
4 tane bulasik mak. jelim var(9.90dan yakalamistim)
suan toz deterjan ve camasir suyu stogum azaldi.
ona yuklenicen indirim yakalayinca.
Sana karada ölüm yok valla :)
kimseler yokmu?
bu ara fiyatalr çok yüksek sanırım stok yok
bende duruyorum mevcutları kullanmaya devam
migros iyimi bu ara
bene bakıtyım
evet birikim onemli illaki bir yatirim araci icin degil aklima hep saglik ya da yasama devam ettirme mucadelesi geliyorbirikim de önemli
Ya bugun arkadaslarla konusuyoruz.evet birikim onemli illaki bir yatirim araci icin degil aklima hep saglik ya da yasama devam ettirme mucadelesi geliyor
Yaa bende kesinlikle devlet taraftariyim.pure hazel bu paralar ciddi rakamlar aklima su geliyor kac yıl ozelde okutmaya güç yeter .
sahsen ilkokulu devlette okutmam istiyorum bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?