Stokçuluk :)

Ben duyduğum bilgiyi aktardım
Alıp almamak tercih sizin. Güvenebilirsiniz ya da güvenmezsiniz.

cnm a101 de pervol 3 lt fiyatı ne kadar 19.90 a almistim en son gerci alacak durumda degilim

cnm a101 de pervol 3 lt fiyatı ne kadar 19.90 a almistim en son gerci alacak durumda degilim
En son ne zaman almıştın canım bizim kantinden alıyorum ben yine 19.90 a. Etiketler fiyatlar değişmemiş ürünler bitince yenilerinin fiyatı artıyor. A 101 yazdıklarımın dışındakiler kantinimizden iyi ki var

Kredi kartım çok yüksek geldi benimde bu ay 3 kilo nohut ve bulgur aldım bende tanıdıkların kendi mahsülü. Aslında evde çok yemek yapan biri değilim. Akşamları hafif şeyler yiyoruz eşimle. Kızım için yemek yapıyorum çoğunlukla. Küçük tencere çorba ve yemek yetiyor hepimize. Kıtlık psikolojisi yaşıyorum resmen. Sürekli alıp stok yapmak istiyorum.

Ailemle birlikte yaşıyorum evli değilim, o sebeple temizlik malzemesi, gıda malzemesi stoğu yapmıyorum ama annem hep yedekli gider...

kendi kişisel ihtiyaçlarımda da yedekli giderim, şampuan, ped, günlük ped, duş jeli vs. gibi şeylerde yani.
gratislerin ve watsonsların indirimlerinden yedeklerim..

kendi evime geçtiğimde sanırım tam bir stokçu olacağım

Ek derse az kaldı zaten canım borca girmek de mantıklı değil.
Ben kredi kartımdan almıştım eylül ayında aldıklarımi. Ekimde öderiz.
bende ekim ayinda kk ödeyince oldykca hafifleyeceğim.
I sallah bir aksilik olmazsa acil gunluk ihriyac disinda uzun sure bir sey almayacagim.
genelde ekmek sut yumurta Harcamam olur

bende ekim ayinda kk ödeyince oldykca hafifleyeceğim.
I sallah bir aksilik olmazsa acil gunluk ihriyac disinda uzun sure bir sey almayacagim.
genelde ekmek sut yumurta Harcamam olur
Ben 2 tane filan persil filan almam lazım bir de 4 tane duş jeli alsam iyi olacak. Dün dolabı yerleştirirken az olanlar ortaya çıktı.
Onun haricinde ben de günlük harcamalara döneceğim inşallah.

Bir tane 30 yıkamalık 3 tane de 13 yıkamalık persil
Bir tane perwoll bakım onarım 4 lt
3 tane 400 ml lik düş jeli
Bir tane 1500 ml lik dalın yumuşatıcı
Buraya kadar olanlar kantinden
4 tane de a 101 de kahve kalmış onları aldim. 1 paket nohut 1 paket de aşurelik buğday bir de ogluşa 10 lü gofret aldim Eşim e bir tane atlet aldım.

Benim stok bitti kızlar

torkunun yağını en son 28 tl almıştım ve söyleniyordum
bugün gittim baktım 38,90 olmuş pes yani
hep alıp atıyım diyordum artık geçti
evde 10 kilo zeytin yağım , 4 kilo tereyağım var.
1,5 kilo torku kızartmalık var
artık idare ederim...
sadece kızartmalık için kullanıyorum torkuyu
ihtiyaç oldukça 1 lt alırım

Çok güzel stok yaptınız gerçekten...
Galiba sizin orada kampanya süresi bittiğinde bile yine aynı fiyatlarla satış yapılıyor... bizim burda öyle değil...
Ayrıca kantin dediginiz de okula ait bir yer sanırım. Ama her şey satılması da ne güzel olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…