Stokçuluk :)

Çok güzel stok yaptınız gerçekten...
Galiba sizin orada kampanya süresi bittiğinde bile yine aynı fiyatlarla satış yapılıyor... bizim burda öyle değil...
Ayrıca kantin dediginiz de okula ait bir yer sanırım. Ama her şey satılması da ne güzel olmuş...
Yok canım polis kantini bahsettiğim. Ama artık burda da fiyatlar artmış. Bu süreçte bana çok iyi geldi. Aklıma gelen sıklıkla kullandığımız ihtiyaçlarımızı aldim bayağı. Deterjanlarımı koydum ben de yeni depoma:KK39:

Yok canım polis kantini bahsettiğim. Ama artık burda da fiyatlar artmış. Bu süreçte bana çok iyi geldi. Aklıma gelen sıklıkla kullandığımız ihtiyaçlarımızı aldim bayağı. Deterjanlarımı koydum ben de yeni depoma:KK39:
cnm iyi yapmissin stok saglam olunca rahat oluyor
bende wc yi iptal ettim orda temizlik malzeme vs var birde bos odam var odada yemeklik stoklar ve bazi esyalarim var

hafta sonu gelecek hafta yemek planını yapari.
ek ders gelsin diye bakıyorum

cnm iyi yapmissin stok saglam olunca rahat oluyor
bende wc yi iptal ettim orda temizlik malzeme vs var birde bos odam var odada yemeklik stoklar ve bazi esyalarim var

hafta sonu gelecek hafta yemek planını yapari.
ek ders gelsin diye bakıyorum
Bugün nereye koysam diye çok düşündüm deterjanları. Sonunda yerlerini buldular. Dolaplarına tikistirdigim yedeklerini de koydum. Temizliğin de kolay olacak.
Boş bir odanın olması çok güzelmiş. Bulunduğumuz katta bir depo var minik benim konservelerim de orada ama kilitli değil. Diğer yiyeceklerini filan koydum. Allah'a emanet...

İyi geceler kızlar bende stoğumu paylaşım
2 adet ayçicek yağı
2 adet paket çay
5 kg 3 adet toz şeker
3 adet sıvı deterjan
2 paket tuvalet kağıdı 12'li,16'lı
1 adet havlu kayıt 12'li
1 adet 4 lt yumuşatıcı
1 adet 100lü bulaşık tableti
1 adet 4 lt sıvı sabun
4 kg nohut ve fasulye
16 adet makarna
20 kavanoz konserve
15 yemeklik domates sosu
Kızartılmış 5 yemeklik biber kızartması
Eksiklerim de var daha :halay:

evet birikim onemli illaki bir yatirim araci icin degil aklima hep saglik ya da yasama devam ettirme mucadelesi geliyor
Ya bugun arkadaslarla konusuyoruz.
Biri diyor özel okjla ilkögretim seviyesindeki cocugunu 32 bine yazdifmis yillik. Öteki diyoki özel üniversitede yillik 60bine okuyacak. Ben şokkkkk
Egitim bu kadar pahali işte. Cocuklar kücukken ne atarsak kenara

pure hazel pure hazel bu paralar ciddi rakamlar aklima su geliyor kac yıl ozelde okutmaya güç yeter .
sahsen ilkokulu devlette okutmam istiyorum bakalim kismet
Yaa bende kesinlikle devlet taraftariyim.
Kendim de evde elimden geldigince destek vererek tabiki. Babasinin da kafa iyidir. Egitimi benden iyidir diyebilirim.
Ortaokula kararsizim iste. Bakalim. Iyi bir okul olursa ortaokulda idare edilebilir.
Liseyi de zaten sinavli sistem oldugu icin kendisine birakiriz. Gönlum fen liselerinden yana.
Herseyin parayla ölçüldüğü bu sistemde özel hastane ve özel okullara kaŕsiyim

X