Stokçuluk :)

Bunların yanına ilave 3 kilo çay
Sıvı sabun diş macunuda var. Buzluktada bezelye barbunya köz biber patlıcan et biber domates asma vs var. Bir kış yeter bize

A 101in kahvesinden memnun kaldığım için 8 tane daha aldım. Son kullanma tarihi önümüzdeki yıl 1 yıl var daha. Biz çok Türk
Kahvesi tüketiyoruz. Esime kahve yaptım baktım değişikliği fak etmedi. Kahve dünyası kullanıyorduk önce.
2.95 niye fazla vereyim ki diğerleri 5 tl.

Yine a 101de koçbaşı nohut indirimdeydi ondan bir paketi 3 pişirim lik buzlugumda yerini aldı. Birini daha haslayip buzluga atacagim bugün.

İyi ki zamanında kışlık hazırlıklarımızı ve stoklarımızı hazırladık. Bugün yerel bir marketin broşürü elime geçti. Fiyatlar çok artmış. Yağda, çayda, şekerde hepsinde karım var fazlasıyla.Bugün sabah pazara da çıktım. Ege'de bile 3 liradan aşağı domates, biber yok. Barbunya 8, fasülye 7 idi. Ben kışlıklarımı hazırlarken 3 tl'den aldım fasülyeyi. Barbunya ise 5 tl idi. Üzüm deseniz bu yörenin üzümü..dışardan da gelmiyor yani... 5 tl'den aşağı düşmedi hiç. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. Havalar değişirken kış da sert geçeceğinin sinyallerini vermeye başladı....

Herkese merhaba. Konuyu takipteyim, son zamanlarda fiyatlarda ki artışlar nedeniyle stok yapmaya başladım bende. Genelde internet alışverişi yapıyorum. Deterjan, bebek bezi, ıslak mendil, şarjlı diş fırçası başlığı, çay, tuvalet kağıdı benimde en çok stokladığım ürünler. 7 aylık bir kızım var. Farklı numaralarda bebek bezi aldım bol miktarda. Yalnız dün ilk defa A101 de bebek bezi fiyatlarina baktım ve prima bebek bezini en ucuz orada buldum. Adeti 0.62 kuruşa geliyordu ve 0.70 kuruşa bulduğum bezlerden paket paket almıştık öncesinde. Tabiki tutamayıp kendimi birçok pakette A101 den aldım.

Pazar çok pahallı annem bugün bal almış bize 30 tl. Daha çam balı alıcam bu çiçek balı. Zeytinyağı siparişi verdim.
Bugün köy pazarına gitmiş hep 7 tl 8 tl diyor.sarımsak da almış bana dolapta vardı ama kışın çorbalara katarım.
Bu kış gerçekten zor geçecek d.gaz başlsyana kadar listem un kahve bal çamaşır suyu.
Bugün oğluma diş macunu sorfum 20 tl di 32 tl olmuş şaka gibi tüküremediği için mecburuz alternatif yok alıcaz

Canım bebek bezlerini primada olsa başka yerlerden almaya çalış

Diğer paketlerde ki ürünlerle karşılaştırdım orjinal görünüyordu. Sıkıntımı oluyor, ilk defa aldım
Diğer paketlerde ki ürünlerle karşılaştırdım orjinal görünüyordu. Sıkıntımı oluyor, ilk defa aldım
Canım bende aldım almadım değil ama 2. Sınıf olduğunu söylüyorlar. Dermatolojik testlerfe geçemeyenleri veriyorlarmış

Bizde de Türk kahvesi çok tüketiliyor canım .
Geçenlerde fiyatı farkedip bir paket almış denemiştim ama diğer 5.50 luk gibi gelmedi sanki tadi yada bildiğim için belki.
Belki tekrar denerim bende.

Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler Z zynpzeynep123 . Bundan sonra almam. Bu arada internette çok uygun fiyata prima bez satılıyor ancak gelen bez çoğunlukla pampers oluyor. Ve kalitesi gerçekten kötü. Çok yoğun kimyasal kokusu var. Gönderilen ürün prima mı pampers mı teyit etmek gerek.

Ben A101 den prima bezlerden aldım defalarca hiçbir sıkıntı olmadı. Orijinal ürün. Sık sık kampanyası oluyor. Beden bulmakta sıkıntı yaşıyorum sadece. Hepsiburada nın kendi yaptığı kampanyasından alırsanız sıkıntı olmuyor oradaki farklı satıcılardan muamma.

Bizde de Türk kahvesi çok tüketiliyor canım .
Geçenlerde fiyatı farkedip bir paket almış denemiştim ama diğer 5.50 luk gibi gelmedi sanki tadi yada bildiğim için belki.
Belki tekrar denerim bende.
Marka degisince fark ediyor ama birkaç içimden sonra alıştım aşırı fark yok. Eşim farketmedi hiç mesela.
Ben sabah öğle akşam içerim kızımda sever eşim de...
Çayla pek aram yok.sabah en fazla 1 bardak çay içiyorum. Sade kahveye bayılıyorum

Benim eşim de bende çok seviyoruz :))
Ben günde 2 sade kahve içiyorum en az.
Eşim en az 3 kupa
Tekrar deneyeceğim elindekiler azalınca .
Bana biraz farklı gelmişti.
Bende siyah çayı bıraktım çünkü vücut gereksiz su tutuyormuş bu da artı kilo demek .
Nescafe de seviyorum ama selülit uzmanı.
En az zararlı sade türk kahvesi yanına sade soda bayılırım.

Sade soda kahve ikilisi enfesss biraz soda da stoklamistim ben de severimmm

Bizim kantinimiz kâr amacı gutmuyor. Bu sebeple ellerindeki malların fiyatlarını degostirmemisler onu fark ettim
Peynir aldim tuv. Kağıdı aldim ped aldım
Evimin bir odasında oğlusun gardrobunun arkasına tuv. Kağıtlarını ve havlu kağıtları yığdım. Havlu kağıt az alabilirim daha üst üste yığdım. Nelerle uğraşıyoruz ya hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…