- 27 Eylül 2013
- 403
- 231
-
- Konu Sahibi Clementine89
Evet normalde 5 TL kahve fiyatları uçtu son zamanlarda nasıl olsa bozulacak birşey değil ☺Kaşar tulum koyabilirsin arkadaşlar beyaz peynir koyuyorlar ama hangi cins bilmiyorum ben koyduğumda ekşimik lor peyniri gibi oldu kaşarda ve tulumda sıkıntı yaşamadım.
Kahve alıcam annem 5 tl diyordu o kahveyr indirime girmişken alayım bir paket
Çok bekleyince kokusu gidiyor ya ben 1 paket aldım sadece.Evet normalde 5 TL kahve fiyatları uçtu son zamanlarda nasıl olsa bozulacak birşey değil ☺
Pakette bekleyince birşey olmaz bence :)Çok bekleyince kokusu gidiyor ya ben 1 paket aldım sadece.
Daha önce bekleyen kahvem oldu, kokusu gitmişti, yine de sen bilirsin. Ben marketten alırken ne zaman paketlendiğine bile bakıyorum. Eski mahallemde kuruyemişci kendisi çekiyordu, o zaman oradan alırdım tazecik, şimdi oturduğum yerde yok, o kahve kokusunu arıyorum.Pakette bekleyince birşey olmaz bence :)
cok sukur yerince stok yaptim ama dedigin gibi uygun bulursam alo alayim 1 tane tesekkurlerEğer tasarruflu olmak istiyorsak ve bu sebeple buradaysak fiyatı önplanda tutmak daha akıllıca olacaktır. Ben ariel ı çok pahali buluyorum. Alo bence yeterli beyazlık sağlıyor. Ben Alo'dan memnunum. Ha diğerlerini uygun fiyata bulursam almaz miyim? Tabiki yine alırım. Kirlilik derecesine göre onları değerlendirir yine kullanırım. Persil de hiç fena değil mesela bu arada. Şu an stoğumda Alo da var Tursil de Persil de...
vallahi durumumuzu çok güzel özetlemişsiniz. "siz aldınız ben aldım, siz aldınız ben aldım" hepimizin halini gösteriyor :)))) ben de aynı siz gibi, forumları okudukça markete koştum :)))Iki büyük ve üç küçük kavanoz salcam da güneşte kurudu ve kışlık hazırlıklarımın son parçası olarak kilerimde yerini aldı. Bu sene buzlugumu ve yeni aldigim dondurucuyu tıka basa doldurdum. Erzak ve temizlik malzemesi stoğunu iyi yaptım. Çocukların okul kıyafetleri de tamam. Bu ay daha yüksek miktarda giderimiz olur sonra birikime yogunlasabiliriz diye düşünüyorum. Evde herşey fazlasıyla var. Bütün bir yaz azar azar yapıp buzlugumu doldurdum. Iki aydır da özellikle indirimleri takip ederek yüklü alışverişler yaptım. Tam artık yeter bunlar diyecekken sizlerin yine birşeyler aldığını görüp ben de alıyorum. O yuzden siz aldınız ben aldım, siz aldınız ben aldım. Artık uzun bir süre büyük masraflarımız olmaz inşallah.
Amin inşallah...Demek ki hep ayni durumdayız. Işin ilginç yanı hâlâ gözüm aktuellerde...Dün oğlanla markete girdik. "Anne yeter artık almayalım stok yaptin onlar yeter bize " demesine rağmen yine ona çaktırmadan ne var ne yok baktım. Bir şey denk getirsem kesin alırdımvallahi durumumuzu çok güzel özetlemişsiniz. "siz aldınız ben aldım, siz aldınız ben aldım" hepimizin halini gösteriyor :)))) ben de aynı siz gibi, forumları okudukça markete koştum :)))
Allah hepimize sağlıkla, huzurla, keyifle tüketmeyi nasip etsin
:) Evet hepimiz aynı durumdayız. Ben de her gün artık almayacağım dememe rağmen yine gözüm kayıyor, elim gidiyor. Lakin bu yüzden kk borçları tırmandıkça tırmandı, artık dur demem gerek kendime...Amin inşallah...Demek ki hep ayni durumdayız. Işin ilginç yanı hâlâ gözüm aktuellerde...Dün oğlanla markete girdik. "Anne yeter artık almayalım stok yaptin onlar yeter bize " demesine rağmen yine ona çaktırmadan ne var ne yok baktım. Bir şey denk getirsem kesin alırdım
Önümüzdeki haftadan itibaren sadece günlük ihtiyaç odaklı alışveriş yapmayı düşünüyorum. Peynir ve yumurtayı haftalık alırım. Yine pazar günleri süt alır yoğurt yaparım. Fazla markete gitmeyi düşünmüyorum ki birikime yogunlasayim. Ben en iyi kış aylarında biriktiriyorum cunku. Bir de bu sene büyük oğlan üniversite sınavına girecek. Seneye de küçük oğlan girecek. O yuzden biraz fazla sıkmam gerekecek. Yapabilir miyim? Evet. Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.:) Evet hepimiz aynı durumdayız. Ben de her gün artık almayacağım dememe rağmen yine gözüm kayıyor, elim gidiyor. Lakin bu yüzden kk borçları tırmandıkça tırmandı, artık dur demem gerek kendime...
Ben de aynı fikirdeyim. Markete girdikçe hesapsız harcama oluyor. Aman indirime girmiş, yok bir daha bu fiyata bulamam diyerek illa ki alıyorum extra bir şeyler.Önümüzdeki haftadan itibaren sadece günlük ihtiyaç odaklı alışveriş yapmayı düşünüyorum. Peynir ve yumurtayı haftalık alırım. Yine pazar günleri süt alır yoğurt yaparım. Fazla markete gitmeyi düşünmüyorum ki birikime yogunlasayim. Ben en iyi kış aylarında biriktiriyorum cunku. Bir de bu sene büyük oğlan üniversite sınavına girecek. Seneye de küçük oğlan girecek. O yuzden biraz fazla sıkmam gerekecek. Yapabilir miyim? Evet. Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim :)Ben de aynı fikirdeyim. Markete girdikçe hesapsız harcama oluyor. Aman indirime girmiş, yok bir daha bu fiyata bulamam diyerek illa ki alıyorum extra bir şeyler.
OOO Maaşallah evlatlarınıza. İstedikleri bölümleri kazanmak nasip olur inşallah. Zor süreçler maddi ve manevi olarak. Allah yardımcınız olsun.
Önümüzdeki haftadan itibaren sadece günlük ihtiyaç odaklı alışveriş yapmayı düşünüyorum. Peynir ve yumurtayı haftalık alırım. Yine pazar günleri süt alır yoğurt yaparım. Fazla markete gitmeyi düşünmüyorum ki birikime yogunlasayim. Ben en iyi kış aylarında biriktiriyorum cunku. Bir de bu sene büyük oğlan üniversite sınavına girecek. Seneye de küçük oğlan girecek. O yuzden biraz fazla sıkmam gerekecek. Yapabilir miyim? Evet. Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.
bugün de son olarak 4 parca taze fasulye 2 parca barbunya ve 3 sise de seftali meyve suyu yaparak stok işini tamamladim
saglikla huzurla yemek nasip olsun ins
bugum sadece 1 ekmek aldim 1.25 uzun zaman sonraen az harcama olan gundu
malesef yarin tam gun seminerim var disaran yiyeceğim masraf olacak
cnm okul olarak toplu hareket edeceğiz yoksa tek olsam aynen dedigin gibi yapardim