• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stne grmek?

yanı 3 ay kadar heppp hastalandımm unutmadan ekliiim..ama rengı farklıydı cokk koyu kahvee

ya ben de 3 aydir cok az adet oluyorum, 1 gun suruyor, sonraki gunler 1-2 damla sadece.

bikac gundur de karnim da ve kasiklarimda bir agri ve de sislik var.

ayy ben hamile falan olmayayim :bbo:

test mi yapsam :uhm:

bende dokuz haftalıkken 3 hafta kanamam oldu.kanama varsa dinlenmek lazım.ben hep yattım.şimdi 16 haftalık hamileyim.iyi gidiyor.salı günü yavrumun cinsiyeti belli olacak:)

bende dokuz haftalıkken 3 hafta kanamam oldu.kanama varsa dinlenmek lazım.ben hep yattım.şimdi 16 haftalık hamileyim.iyi gidiyor.salı günü yavrumun cinsiyeti belli olacak:)

bariz kanamamı kanmı yani?doktor ne dedi neden olurmuş?bendede kahve leke gelior 1.buöuk haftadı cok korkuyorum.10.haftadayım bende

umarım bitmiştir kanaman.korkma dinlen sadece.kahverengi leke şeklindeydi benim.biyerden sızıyormuş işte.sebebi yok.düşük tehlikesi tabi bunun adı.ama yatarak atlatan çok biliyorum.ben şimdi 18. haftadayım.inş ilerde sorun yaşamam.geçmiş olsun.

arkadaşlar hepinizi selamliyorum, ben araniza yeni katildim .
bu sitede nasil yorum yapacagima bi çok ugraştim umarim doğru yazmiş olayim .
bir şey soracaktin lutfen bilenler söylesinler .
şuphli ilişkiden bir kaç hafta sonra ,yani adetime 2 gün kala leke gördüm ve tam iki gün sürdü adet gibi ama miktari daha az oldu hiç ağri falan da olmadi .(normalde benim adetim 5/6 gun surer ve cokta agri olur ).
ben çok bebiş istiyorumda kocam istemiyor ne yapiyim sizce hamile ola bilirmiyim ?
bana dua edin yaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! ne olur ?!!!!!!!!
yorumlarinizi bekliyorum .bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:ecrin_bebek:herkese merhaba. yeni katıldım aranıza. allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah bebişleri. benımde merak ettıgım şu ustune gorme olayı. bende bebek ıstıyorum ama bu aykı adetım gununde başladı sayılır ama 2 gun yogun sekılde oldu. normalde 5 6 gun surer ama şimdı 2.gunun sonundayım ve epey azaldı. bu ustune gorme olabılırmı? hala heveslenıyorum cunku. test yaptırsam uygun olurmu bılemıyorum.

merhaba esey,ben de senin gibi yeni üyelerdenim..kanda beta hcg baktır istersen..böylece en net bilgiyi elde etmiş olursun..inş.dilediğin gibi hamilesindir ve güzel haberini alırız..

arkadaşlar bir sorum var...
dün çok hafif akıntıyla karışık kahve leke geldi regli oldum derken sabah kalktım birşey yoktu. içimdeki his yüzünden bir test yaptım hemen silk çizgi wardı.
şimdi yine leke gelmiş ama kahwerengi.
şimdi ewet bunun sonucunu tabiki bekleyerek görücem ama böyle birşey yaşayan we ya fikri olan war mı?

Herkeze merhaba benimde şüphelerim var arkadaşlar bana cevap yazarsanız sevinirim.. Temmuz 8 de 4 gün çok skoyu siyaha yakın az miktarda adet oldum yine aynı ay içinde yani 27 temmuzda açık pembe renkte leke geldi ama 1 gün sürdü sizce hamile olabilirmiyim çok istiyorum 9 aylık evliyim tecrübelrinize göre bana cevap yazarmısınız.....

merhaba hanımlar...

4 yıllık evli bir bayanım 25 yaşındayım. artık çocuk sahibi olmayı istiyoruz bu ay korunmamaya başladık. ama adet günümün 16sı falan olması gerekirken 2 gündür küçük lekeler geliyor. acaba hamile olabilir miyim. üstüne görme diye bişey var ya acaba öyle bir durum mu sizce ? gebelik testi almalımıyım ? :kedi:

arkadaşlar bir sorum var...
dün çok hafif akıntıyla karışık kahve leke geldi regli oldum derken sabah kalktım birşey yoktu. içimdeki his yüzünden bir test yaptım hemen silk çizgi wardı.
şimdi yine leke gelmiş ama kahwerengi.
şimdi ewet bunun sonucunu tabiki bekleyerek görücem ama böyle birşey yaşayan we ya fikri olan war mı?
ayy bende bunları yaşıyorum 2 gündür test almalı mıyım :)

ayy bende bunları yaşıyorum 2 gündür test almalı mıyım :)

merhaba kızlarr bende bu konudak deneyimimi paylaşmak istedim.. bnmde adetim normal olduktan 2 gün sonra koyu kahverengi akıntılarım devam etti 5 gün boyunca bende daha bitmedim demekki diye düşünmüştüm ama yanılmışım hamileymişim bn doktora gidipte anlaşılana kadar bebeğimi kaybettim zaten .. kahverengi lekelenmeleri her zaman ciddiye alın tehlikeli oluyor....

yarın ilk iş bi test almak ve denemek. dediğiniz gibi ciddiye almalı sonra üzülmeyelim bilmiyorumkismile

Back