• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stne grmek?

sebseb71 arkadaşım bende araştırdım.normal regl gibi değilmiş.sabah tv8 de programda bir doktor çıkmıştı.ona sordular. doktor bu kanamanın herzamankinden farklı olduğunu ve zamanının farklı olduğunu söyledi.her ay olan kanamadan farklı ise yani rengi ve miktarı..o zaman hamileliği göz önünde bulundursunlar dedi.

demetsinan ben daha yeni üye oldım ama ilk senin yazını okudum canım üzme kendini daha yenisin biraz zaaman geçtikçe davranışlarını öğrenirsin alttan al biraz tamammı kavga etme hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

keşke benimde öyle olsa.çok ümitlenmemek lazım bence.benimde içime kurt düştü şimdi..regl bitince bir test yapayım..ama zannetmiyorum..

bende bu ay 2 kere adet oldum, 1 ocak ve 26 ocak. Halbuki sikluslarım hep 34 gundur. resmen 1 hafta erken oldum cok koyu simsiyah geldi toplamda normalden daha seyrek azar azar geldi ama yogun zamanlarıda oldu. Hiç beklemedigim bi anda olunca cok korktum ne gogus agrısı ne karın agrısı hiçbir adet belirtisi yaşamadım. yeni bitti ama şimdide sabahları midem bulanıyor. ustune gormek olabilirmi bu?

Demetcim bayanların çoğu alkolü desteklemiyo eşlerinde sevmiyo zaten ama eşinle konuşarak ona güzellikle yaklaşarak bu durumu halledebilirsin umarım. kendine iyi bak sorunlarınız halldersiniz umarım.

benımde adetım 10 gun gecıktı ve sabah test yapacaktım kı adet olmusum 3 gun oldum ama oncekıler den azdı unulen mek ıstemıyorum ama mıdem falan kotu bulanıyo testen de korkuyorum of ne yapıcan
:1no2:

kızlar sızce hamılemıyım
ne yapıyım testın sonucu negatıf olmasın dan korkuyom

kızlar sızce hamılemıyım
ne yapıyım testın sonucu negatıf olmasın dan korkuyom

hadi git hemen bir test yap çıkmadıysada üzülme ne yapalı hamile değilsindir ucunda ölüm yok ya ben kaç defa ümitlerimi çöpe attım bak yaşıyorum hala daha çabuk testi yap bizede haber ver merak ederiz

canım dilerim bebek olmaz baksana sorunlarınız varmıs ama evliliğin ilk ayları çok sıkıntılı geçer üzülme bizde 3 ay olmadı daha evleneli sorunlar mutlaka oluyo

Evet kesinlikle ilk aylar hatta bence ilk yıllar cok cok zor. benilk 3 ayı özellikle ışık hızıyla atlamak isterdim mümkün olsa.

üstüne görme olayını bende duymuştum canım bazı bayanlarda oluyormuş ben 9 haftalık hamileyim ve 3 gündür azar azar adet oluyorum doktoruma danıştım ilaç verdi ve korkulaçak bişey olmadığını söyledi allah tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun sevgiyle kalın.

evet bende bunu merak ediyorum:::nazar
bulantı var halsizlik tiksinme azar azarda kan geliyo acaba diyorum kendi kendime belim ağrıyo kasıklarım değil basımda bi ağrı var durup dururken ağlıyorum ruh halimde bii anormalkafamçokkarıştı:::nazar:bana bu konuda lütfen mesaj atın bekliyorum:sm_confused:

paranoyak olur insan ya.. ne biçim iş adet oldum ama acaba hala hamile olabilir miyim kafamçokkarıştı ne zor şey kadın olmak..

ilk gebeliğim gelişmedi düştü.o zaman çok yoğun ve ağrılı adet olmuştum düşmemişti.daha sonra gelişmedi ve 2. adette düştüğünü söyledi dr.şimdi yumurtlamadan sonraki 7.günüm ve kahve rengi akıntım var ve de uykum.adetime yaklaşık 8-9 gün var ve acaba bendede başladı.test yaptırınca insan üzülüyor hcg yi düşük görünce ama adet gecikmesi bekleyecek kadar da duramıyorum.acaba adetim 3gün içinde başlamazsa kanda baktırsam ç ıkarmı?

Kızlar benımde adetim 2.gün geçti .
Dün akşam çok açık kahve leke gelince adet oldum dedim
sabah oldu ve saat 5 olcak nerdeyse az az açık kahve leke şeklinde akıntı geliyor.
arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşıp hamiş olan varmı ?

slm öncelikle iyi akşamlar, bende kendimi hamile sanıyordum.Adetimden 5 gün geçti 6. gün damla damla gelmeye başladı normalde 2. günü sökülürdüm.Bugün 8.günüm hala sökülemedim bi duruyor bi geliyor çıldırıcam valla üstüne görme dedim ama bu kadar sürmeside o umudumu yok etmeye başladı.Bu durumda test yapılırmı bilmiyorum negatif çıkıcak diye dr'a gitmeyede korkuyorum.sizce hamile olabilirmiyim.iyi geceler :a015:

Back