Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,bu ay regl dönemım gecıkınce tam bı birleşme olmasada eczaneden gıdıp test aldım,tek cızgı cok net cıktı ama dıyerı bellı belırsız... baktım tek cızgı hamıle olmadığımı sımgelıyor,,aradan 3-4gun gectı tabı yıne regl olmadım ama dun gece wc deyken cok az bı kan gördum çok koyuydu,tamam dedımm başladı benım regl dedımm normalde ılk 1-2gun çok yoğun olur hatta yataklara düşerim ama sımdı cok az hafıf bı sızıntı halınde... sizce hamile olma ihtimalim var mı,, belım acaip ağrıyor,ayak ayak üstüne attığım vazıyetten tekrar normale dönup doğrulamıyorum bıle.... lütfen bı yardım mesejı..........:uhm:
:CüvCüv:merhaba arkadaşlar bu ayki adetimden 4 gün önce eşim korunmadı adetim çok zor geldi hatta az az geldi 3 gündede bitti midemdede bulantılar başladı:CüvCüv: hamile :CüvCüvlabilirmiyim kan testine gidicem eczanadekilerde çıkmıyormuş lütfen yardımsı olun:ecrin_bebek: anne olmakta çokkkkkk istiyorum :ecrin_bebek:6 aydan beri folik asit kullanıyorum:CüvCüv:Şeniz
arkadaslar ustune gorme sadece 1 defa mi olur? hamileyken 2-3 defa adete benzeri aylik kanamalar olabilir mi?
bu sayfada bi arkadas 2 aylik hamile ve 2 kez adet gormus sanirim?? bilen var mi?