stne grmek?

canım valla hiç bilmiyorumki bende keşke yrd olabilsem cnm sana
bende 1 gun ilaç almayı unuttum bugun 2 sini bir aldım bana da yrd edecek varmı aranız da ilacı içmeyi unuttugum gun ilişkiye girmiştik ((
cnm dilerim herşey yolunda gider ve bebişine kavusursun

merhaba,
bu üstüne görme olayında adet kanının renginde herhangi bi değişiklik oluyo mu acaba?umutlanmak istemiyorum elbette ama merak da ediyorum.benim bu ay 4 yumurtam oldu.çatlatma iğnesi kullandım.ama olmadı.fakat adet kanamam çok daha az ve rengi siyaha yakın, çok koyu.reglim de 1-2 gun gecikmişti.çatlatma iğnesinin yan etkisi mi acaba..birisi bu konuda beni aydınlatabilir mi?

çift rahimlilerde çok oluyor üstüne görmek..bebek bir tarafta olduğu için,diğer taraftan adet kanaması devam ediyor..ama bir sorun teşkil etmiyor..

arkadaşlar, tecrübesi olanlar, peki mesela ağrılı adet gören birisi normal adetini gördüyse iki ay üstüne görmüş olsbilir mi? yani böyle parçalı pıhtılı vs.. :çok üzgünüm:

canım bir kez olur ve böyle ağrılı pıhtılı falan gibi değil de leke leke diye biliyorum ama tecrübesi olanlar cevap verir sanırım..

canım ben ıkıncı oglumda ustune mens gördüm ıkı ay hem de
hamıle oldugumu anlamamıstım o yuzden
zaten normalde az olurum o donemde de az gormustum

benim adetlerim çok düzenli her ayın 7sinde ade görürdüm bu defa görmeyince hamilelik hissine kapıldım aradan 3 gün geçtii eşim çok mutlu oldu hayyaller kurdu ::1no2: ama şimdi adet gördüm ama eskiler kadar karnım ağrımıyo hatta hiç ağrımıyo az gelio çok kötüyüm çok sevinmiştim hamişim diye ama değilimm:1no2::a015:

sakın üzülmee herşey zamanla geçer özcelikle inan anne olmak çok güzel bir duygudur bende istiyorum ama olmuyor üzülme sıkma canını sorunları konuşarak halledebilişrsiniz

demet ben melek ewt haklısın problemin büyük seni anlıyorum ama konuşmayı denedinmi ne diyor bağımlılık yapmışsa kolay kolay vazgeçmeyecektir

kızlar bende hemen hemen vaktinde adet oldum ama biraz önce üç damla kan geldi hiç anlayamadım acaba üstüne mi gördüm ve ilginç olanı belim düşüğümdeki gibi ağrıyor yokssa hamileyimde düşüyor mu yardım...yarında haftasonu...üf ya

seni korkutmak gini olmasın Allah bilir tabii ama benim 2, düşügümde üstüne gördüm we bel agrısınla oldu düşük tabii azar azar kanamam baslamıstı düşügü yaptıgım anda bel agrım kesildi kac haftalık hamilesin Allah hakkında hayırlısını wersin

merhaba;
bede 6 haftalık gebeyim, dün hafif pembemsi bir kanama oldu ardındanda kahverengi akıntım geldi
doktor düşük tehlikesi diyo
çok korkuyorum
böyle olup hamileliği düzgün giden varmı??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…