Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

tamam canım nasıl isterseniz ben varım ,göstergesi bozuksa dakikaya göre yaparsınız yaktığınız kalorileri ben size söylerim,ben şimdi en sıkı ayarında 40 dkda 2500 adım attım ve 350 kalori yaktım,kan ter içinde kaldım,kızlar bişey soracam eşim diyor ki kalori yakmak bu kadar kolay mı?sizce yaktığımız kaloriler doğrumudur?

evet bende bu konuda şüpheliyim gerçekten kalori yakmak okadar kolay değil ama bu alet çok zorlatıyo yinede yaktırır diye düşünüyorum.ben seni diğer sitedede takip ettim stepper topikinde.burda diyetsiz kilo verdiğini yazmışsın nekadar devam ettin canım?

canım ben ortalama 1 aydır yapıyorum ve hiç rejim yapmadım,çünkü acıkınca midem rahatsız oluyor,gece bile tıka basa yedim ama verdim işte demekki yarıyomuş,

kıslar nasıl yapıyosunu 1000 adımı ya ben 15 anck yapıyorummm oda 350 adım filn yapıyo

bu konuda en başarılı arkadışımız ell82.arkadaşlar ben dün başladım.ama göstergesi bozuk olduğundan kaç adım bilmiyorum.20 dakikalık iki set halinde yapıyorum en zor ayarında.ell82 ve masumm arkadaşlar günlük kaç dakika yapalım?ve ölçü tartı günümüz ne gün olsun?başka arkadaşlarda katılsın birlikte yapalım.

ben diyetteyken kullanmıştım baya zayıflamıştım.
nette bi kalori cetveline bakın işsterseniz steple yürüyüşün iki katı yakarsınız.
bende kas yaptı diyemem zaten bacaklarım önceden de kaslıydı.

ben diyetteyken kullanmıştım baya zayıflamıştım.
nette bi kalori cetveline bakın işsterseniz steple yürüyüşün iki katı yakarsınız.
bende kas yaptı diyemem zaten bacaklarım önceden de kaslıydı.

sizde santim bazında incelme oldumu?ben yazın bir hafta günde iki kere yarımşar saat yaptım 1 haftada 1er santim incelmiştim.

sizde santim bazında incelme oldumu?ben yazın bir hafta günde iki kere yarımşar saat yaptım 1 haftada 1er santim incelmiştim.

olmaz mı iğne ipliğe dönmüştüm gelinlik giyicem diye kaydirigubbakcemile3
yalnız ben hem diyet hem yürüyüş hem de step yaptım. günde 2-3 saat spor yapıyordum.
çünkü vaktim azdı.
sonradan kilo aldım ,o dirilik kayboldu malesef.

kızlar 2500 adım attım 40 dkda,yapamıyorum zorlanıyorum diyenler ben ilk günler 100 yapıyordum bacaklarım kırılıyordu ağrıdan ama şimdi alıştım ağrımıyor sadece kalçamda sızlama hissediyorum,eşimde az önce popon küçülmüş dedi,ölecektim sevinçten,bide ben spor bitince soğuk suyla duş alıyorum zımba gibi oluyorum onunda sıkılaşmaya etkisi vardır muhakkak,ölçü gününü siz beliirleyin kızlar,sizinle herşeye varımŞeniz

kızlar 2500 adım attım 40 dkda,yapamıyorum zorlanıyorum diyenler ben ilk günler 100 yapıyordum bacaklarım kırılıyordu ağrıdan ama şimdi alıştım ağrımıyor sadece kalçamda sızlama hissediyorum,eşimde az önce popon küçülmüş dedi,ölecektim sevinçten,bide ben spor bitince soğuk suyla duş alıyorum zımba gibi oluyorum onunda sıkılaşmaya etkisi vardır muhakkak,ölçü gününü siz beliirleyin kızlar,sizinle herşeye varımŞeniz

canım cumadan cumaya olsunmu?ama senle benden başka kimse yok sanırım.biz başlayalım isteyen katılabilir.

Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum artık spor yapmaya karar verdim inşaallah başarırım Biraz önce denedim anca 5 dakka yapabildim inşaallah başarırım

Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum artık spor yapmaya karar verdim inşaallah başarırım Biraz önce denedim anca 5 dakka yapabildim inşaallah başarırım

canım bize tabi katılabilirsin.bende ilk başlarda 5 dakikayla başladım.yaptıkça alışıyosun.ölçülerimizi alıp not edelim.haftaya kilodan ve ölçülerden nekadar gittiğini burada paylaşalım.hergün nekadar yaptığımızıda yazalım.

kızlar bende katılmak isteirm ama 15 dk yapıyorum günlük bacakları kırılıyor ve sıkılıyorummm

tabiki sebep bu degil ikiz bebelerim var ne zmna fırsta bulursam ozman yapıyorum ama takım halinde yapalım derseniz olur hemde programlamış olurum kendimi

birde sormak istedigim bu alet sadece bacak mı çaşlıştır
basen göbek gitmezmi

kızlar bende katılmak isteirm ama 15 dk yapıyorum günlük bacakları kırılıyor ve sıkılıyorummm

tabiki sebep bu degil ikiz bebelerim var ne zmna fırsta bulursam ozman yapıyorum ama takım halinde yapalım derseniz olur hemde programlamış olurum kendimi

birde sormak istedigim bu alet sadece bacak mı çaşlıştır
basen göbek gitmezmi

tamam sende katıl bize.takım halinde yapmak daha çok motive eder bizi.bu alet sadece bacak çalıştırmıyo kalça ve baseni ve belide inceltiyo.

yan kaslarada faydası varmı acaba benim yanlarımda fazla
bird ediyorklarki çok yapıncz kas yapıyormuş falan filan kaç kez ve nekadar yapalımmm

yan kaslarada faydası varmı acaba benim yanlarımda fazla
bird ediyorklarki çok yapıncz kas yapıyormuş falan filan kaç kez ve nekadar yapalımmm

evet bence yan kaslarada faydalı.ben bugün 20 dakika yaptım.akşamda 20 dakika yaparım.günde iki kez yapalım.herkes yapabildği kadar yapsın.15 dakika 30 dakika nekadar gücünüz yeterse ama iki set halinde yapalım.cuma günleride bildirim yapalım.şimdi tam olarak kaç kişiyiz?

bende varım bende almıştım dün akşam 15 dakika bindim işte bundan benimki

Eklentiler

• $442b.jpg
    $442b.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
X