Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

çok sağol canım,ayarlı olanı alacam galiba,tşkler...umarım sende kafandaki sorunun cvbını bulursun,,

kızlar stepperı aldım ,çok yoruyor acaba işe yarıyormu?işe yarayanlar günde kaç yapıyordu,hep beraber başlasak,hem gaza gelmiş oluruz ne dersiniz....

bende stepperımı hepsiburadandan bugun sıpariş ettım nettekı yorumları okudugumda herkes ıse yaradıgını ve gunde setler halınde yaptıgını söylremiş. mesela, sabah 15 dak ögle 15 dak akşam 15 dak. cunku baslarda yapması epey zormuş. gelınce gelışmelerı yazarımm

canım gg dan maxsport diye bir marka aldım,fiyatıda 50 ytl idi,kargoyla beraber 60a geldi,yan kol bantları yok ama ben yinede çok beğendim,resim ekliyorum ,

Eklentiler

• $0270747001208643725.jpg
    $0270747001208643725.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 338
ben setler halinde değilde aklıma estikçe yapıyorum ilk günler bayağı zorlamıştı ama yaptıkça alışıyorsun,dakikayla değilde,250 ile başladım şimdi bikaç saniyelik dinlenmelerle 1000 adımı yaklaşık 10 dk da atıyorum,oda 140 kalori yapıyor,inşallah işe yarar,ayrıca çöp torbasını kesip giyiyorum belime,acayip terletiyor,umarım istikrarım devam ederde,sonuca ulaşırım,öneren arkadaşa çok dua ederim işe yararda incelirsem,ama eşim kalori yakmak bu kadar kolaymı diyor,bekleyip görecez,

bu konu kimsenin pek ilgisini çekmiyor ama ben hiç rejimsiz sıkı bir stepper çalışmasıyla 1 haftada 1 kilo verdim,ve kalçamdan 2cm inceldim,yani işe yaradığını gördüm,...

bu konu kimsenin pek ilgisini çekmiyor ama ben hiç rejimsiz sıkı bir stepper çalışmasıyla 1 haftada 1 kilo verdim,ve kalçamdan 2cm inceldim,yani işe yaradığını gördüm,...

tebrikler arkadaşaım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

işe yaramasına sevindim.

günde kaç dk kullandın??

sağol cnm bnde çok sevindim,başlarda 100,sonra 500 ,şimdi 3 sette 1000 yapabiliyorum,herbiri 15 dk sürüyor,yazın bile terlemeyen ben nasıl terliyorum anlatamam,sen neyaptın aldınmı trambolini:))

ben çok sevmiştim ama dandik ötesi bi şeydi...
dandikliğine rağmen kilo vermiştim , sıkılaşmıştım fiii tarihinde bak aklıma düştü yine eski gözağrıma dönim ben
hangi marka daha dayanıklı bu arada ?

sağol cnm bnde çok sevindim,başlarda 100,sonra 500 ,şimdi 3 sette 1000 yapabiliyorum,herbiri 15 dk sürüyor,yazın bile terlemeyen ben nasıl terliyorum anlatamam,sen neyaptın aldınmı trambolini:))

tekrar tebrik ederim alkisalkisalkis

bende senin başarından güç aldım,eski stepperimi tamir ettirip kullanmaya karar verdim.çok sağol :lepi:

ben çok sevmiştim ama dandik ötesi bi şeydi...
dandikliğine rağmen kilo vermiştim , sıkılaşmıştım fiii tarihinde bak aklıma düştü yine eski gözağrıma dönim ben
hangi marka daha dayanıklı bu arada ?

ben bime gelmişti bir ara o çok güzel ve çok kullanışlı.küçük de yer kaplamıyor.direnç ayarıda mükemmel
keşke bir daha gelse.
aslında istek olsa getirirler.

arkadaşlar bende geçen ay internetten sipariş verdim kullanmaya başlayalı daha 1 hafta oldu felaket bacakları çalıştırıyor ve ağrı yapıyor ben kullanmaya devam edicem bakalım sonucu size yazarım.sevgiyle kalın

arkadaşlar ben 1000 adımı 25 dkda falan yapıyorum 10 dkda nasıl yapabiliosunuz? çok hızlı olur bayılırım herhalde.

ben geçen sene çok istikrarlı yaptım çok güzel sonuçlar aldım ama bu sene üşengeçlikten başına geçemiyorum

Zamanında bununla acaip kilo vermiştim 15 kilo kadar hergün 1000 adım yapıyordum, benimki lateral stepper zincirli değil kayışlı çok sağlam birşey yağlamanız gerekmiyor seste hiç çıkarmıyor ama dizim ağrıyor bazen o yüzden kullanamıyorum artık:KK43:isteyen birine verebilirim.

Zamanında bununla acaip kilo vermiştim 15 kilo kadar hergün 1000 adım yapıyordum, benimki lateral stepper zincirli değil kayışlı çok sağlam birşey yağlamanız gerekmiyor seste hiç çıkarmıyor ama dizim ağrıyor bazen o yüzden kullanamıyorum artık:KK43:isteyen birine verebilirim.

canım 15 kiloyu nekadar sürede verdin yanında diyet yaptınmı.

canım 15 kiloyu nekadar sürede verdin yanında diyet yaptınmı.

Ben hergün yapmıyordum 2 günde bir yada haftada 3 falan, yatmadan önce 1 saat falan yapardım, dans müzikleri eşliğinde inanılmaz eğlenceli geliyor, hafif bir diyetle 3 ay gibi bir sürede vermiştim, ayrıca poposu büyük olan bayanlar için birebir basenleride acaip inceltiyor, belimde baya bir incelmişti, ama dizimde problem olunca bırakmıştım.Ben bir başlayınca 2000 adım falan yapardım bütün kıyafetlerim su içinde kalırdı .

Ben hergün yapmıyordum 2 günde bir yada haftada 3 falan, yatmadan önce 1 saat falan yapardım, dans müzikleri eşliğinde inanılmaz eğlenceli geliyor, hafif bir diyetle 3 ay gibi bir sürede vermiştim, ayrıca poposu büyük olan bayanlar için birebir basenleride acaip inceltiyor, belimde baya bir incelmişti, ama dizimde problem olunca bırakmıştım.Ben bir başlayınca 2000 adım falan yapardım bütün kıyafetlerim su içinde kalırdı .

cevabın için çok teşekkür ederim.benimde var bu aletten ama sürekli başlayıp bırakıyorum.en fazla yarım saat yapabiliyorum.3 ay gibi bi sürede 15 kilo süper.bende tekrar başlayacağım sayende.

X