Medciğim senin aracılığınla yazıyorum şekerim:yürüyüş engüzel spor tempolu olacak yarım saat yeter...tüm vucut eşit oranda zayıflıyor.İştah için de ve metobolizmanın hızlı çalışmasıiçin de yeni öğrendiğim bir kür var karanfil ve çook basit:)))Bir kere yaptım kesinlikle iştahım kapandı ama üşendim tekrarını yapmaktan.Ya ben kafaya tam koymadım kilo verme işini.Bişey bekliyorum ama ne bekliyorum bilmiyorum kızlar.Şöleeeee vıkingler gibi:burnumun sıvazlayıp:tamam şimdi buldum demek istiyorum ama fossssss istek var çaba no no no
100lülere geldim zorluyorr.110 tane yaptım ama kalan 25e gözüm kesmiyorr
LG-P710 Tapatalk
Kürü anlatır mısın rica etsem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haydı bırakmak yok bende bugun 150 yapıcam daha yapmadım
Yok yok tamamladım
Bugün de 140 :))
LG-P710 Tapatalk
ben 4 aydir yapiyorum squat.
ilk 1ayda ronaldo gibi bacaklarim olacak sandim,ama daha sonra oyle bir toparliyor ve popoyu zenci poposu yapiyor ki inanamassin.
atayim istersen bi popomu
devam eden varmı gençler
Beniim ve kendimi çok iyi hissediyorum :)
1 ayım bitecek ve dümdüz olan popom çıktı resmeen.
2 ay daha yapacağım :)
LG-P710 Tapatalk
ooooooooo tebrik ediyorum senı hatun:13::13:
pekı ınceldınmı yoksa kalınlaştınmı?:44:
selam gençler
ben 1.60 boyunda 48 kıloyum alt kısmım sadece toparlansın ıstiyorum ve bunun içinde bır haftadır squat yapıyorum ama toparlanmak yerıne dahada kalınlaştım sankı ya netten araştırdım ama kesın bısey bulamadım bılenler yazabılırmı acaba eger kaslanıp dahada kalınlaştırıyosa başka egzersize başlıycam
ben 4 aydir yapiyorum squat.
ilk 1ayda ronaldo gibi bacaklarim olacak sandim,ama daha sonra oyle bir toparliyor ve popoyu zenci poposu yapiyor ki inanamassin.
atayim istersen bi popomu
Hergun mu çalışarak kalınlastı, ağırlık kullandınız mı? Cevaplarsanız sevinirim :)squat üst bacağı kalınlaştırır tecrübemden söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?