Squat hakkında herşey !!!

bugun 4. günümdeyim ve her gecen gün biraz daha alısıyorm .vucudum da artık zorlanmaya alısıyor gittikçe tabı ağrı ve bitkinlik oluyor ama olacak o kadar dimi.ya peki squata baslamadan kaç dk kadar ısınma yapmalıyız kızlar

Visenyaa sana ve konuyu okuyan arkadaşlara bir sırum olacak biliyorsunuzki doğru ayakkabı giymek spora devamlılık için çok önemli bana tavsiye edebileceğiniz spor..yürüyüş ayakkabısı varmı..aslında şu badytrain diyw geçen modeli beğeniyorum fakat kararsızım

15.gün 140 squat tamamdr 2 set halinde yaptim :)))

Merhaba benimde squat ile ilgili bir kaç sorum var daha önceki sayfalarda belki cevaplamışssındır ama ben malesef hepsni bakamadım bende squata başlamak istiyorum ama squatın bacakları kalınlaştırdığı yönünde yorumlar var ben kalçamın ve bacaklarımda ki yağların erimesini istiyorum acaba squat yaparsam incelmek yerine daha çok kalınlaşır mı bacaklarım bunu çok merak ediyorum ayrıca squattan sonra esneme hareketleri mi yapmak lazım eğer öyleyse hangi hareketler olduğunu yazarsan sevinirim

Evet.
Ama korkmayın abartı şekilde dambil ve halter ile çalışılmadığı için kaslı olmaz.
selam bende squat yapmaya başlıyorum ama bacağı kalınlaştırıyormuş benim zaten iç bacaklarım da sorun var kalın yani bunun için ne yapmam gerekiyor yardım eder misin? ne yalan söyleyeyim sayfaların hepsini okumaya üşendim eğer bilgiyi zaten verdiysen sayfanın numarasını söylersen çok sevinirim. benim sorunum popom iç bacaklarım ve simit kısmı

17.günnümü yaptim 150 squat tek seferde
artı 500 thigh master aletiyle bacak çalıışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 şınav yarimm

hepsini birden yapiyim derken hareketi yanlis yapma bosa gider vlahi dinlenmekte fayda var etksini azaltmiyor:)
50 mekik
50 üçgen
15 şınav yarimm

hepsini birden yapiyim derken hareketi yanlis yapma bosa gider vlahi dinlenmekte fayda var etksini azaltmiyor:)

Yormuyor beni canim sadece terliyorum biraz saninirim jillian michael da ağırlikla yaptigim için squati agirliksiz pek Yormuyor beni nasil yaptiğimi anlatiyim canım bacaklari omuz hizasında açip ve oturup kalkarken topuklardan destektek aliyorum kalca kaslarimida hissediyorum ne hizli ne çok yavas orta ayarda yapiyorum otururken nefes alip kalkarken veriyorum yanlis bisey var miii

yok yok supersin devam ama ben yoruluyodum vlahi bravo hepsini birden yapamazdim yani

Kızlar ben hep spor yapardım ama düzenli squat programım yoktu, programa başladım bugün 16. günümdeyim, spordan sonra aynada şöyle bir baktım taytın üstünden, işe yarıyor galiba, kim poposu mu dersiniz, jennifer poposu mu bilemem ama hayal değil kesinlikle. Yılmadan devam :)

benim için daha konuşmak erken 100 yapıcam bugün
tabi öncesinde birde alıştırma haftam da var
benim basen yerim var ama boş
popo yanları boştu yani gamze gibi ,yarım el boyutunda..hah işte pop hafif bir çıkıntı yaotı..çok hafif ana ve o gamzelerde yine hafif dolma var ..
bu 1 ayı bitirip sonra ağırlıkla çalışıcağımı varsayarsak ,bu popo adam olur kanımca

Yağlar varsa yağlar ile çok kalınlasir. O yüzden ilk hedef yağları eritmek olsun.. :)
bacaklarımı kalçalarımı kaslandırıp daha çok kalınlaştırmaz dimi?
Dambilla yapılmadığı sürece kaslanmaz korkma. :)
Iç bacaklar için aletler var onlari tavsiye ederim. Sık sık iç bacak egzersizleri çalışın. Ve bol şekilde cardio.. ve hanimlar gerçekten yağ eritmek çok zor. Yağlar ile beraber sikilasma egzersizleri vücudu orantısız yapabilir.
50 mekik
50 üçgen
15 şınav yarimm
Bir kaç gün giremedim ama gelenden gidenden bile odama çekilip yapıyorum bende birde yüksek bel giyiyorum. Misafirlerden aldigim soru "Sen ağırlık mi çalışıyorsunnnng" :))) artık nasil kaslandi.

Kizlarrrr bir kaç gün giremedim. Ve inan gelenden gidenden internete girecek kadar mesguldum. Ama sporu aksatmadim tabii son gaz devam :)))) Gelismeler nasıl ? Dambila başlayanlar alistirmalar nasıl gidiyor ?

Canim ben evde yapıcam ama alet filan bulmam zor imkanlarim kısıtlı ne yapmalıyım önerdiğin hareket veya site var mı

gayet guzel gidiyor bugun zorladim heralde popom bile titriyo haha su kalca germeyi yparken yandgni hissediyorum popomun cok hosuma gdiyo ya bakalm ay sonunda degisim ne kadar olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…