- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ilk hedef yağlar erisin diyorsun,sonrasında sıkılaşma kas yapmaya geçelimYağlar varsa yağlar ile çok kalınlasir. O yüzden ilk hedef yağları eritmek olsun.. :)
Dambilla yapılmadığı sürece kaslanmaz korkma. :)
Iç bacaklar için aletler var onlari tavsiye ederim. Sık sık iç bacak egzersizleri çalışın. Ve bol şekilde cardio.. ve hanimlar gerçekten yağ eritmek çok zor. Yağlar ile beraber sikilasma egzersizleri vücudu orantısız yapabilir.
Bir kaç gün giremedim ama gelenden gidenden bile odama çekilip yapıyorum bende birde yüksek bel giyiyorum. Misafirlerden aldigim soru "Sen ağırlık mi çalışıyorsunnnng" :))) artık nasil kaslandi.
Kizlarrrr bir kaç gün giremedim. Ve inan gelenden gidenden internete girecek kadar mesguldum. Ama sporu aksatmadim tabii son gaz devam :)))) Gelismeler nasıl ? Dambila başlayanlar alistirmalar nasıl gidiyor ?
Jillian Michaels videolarını tavsiye ederim o zaman. Zumba yapmalısınız. Bunları yaptıktan sonra ufak tefek hareketler yapabilirsiniz. Simit bölgeniz için sağa sola dönün. Yere yatın kalçaniz için köprü hareketi yapin ve 20 squat yaptiktan sonra yere tekrar yatip ic bacaklar icin bacagi acma kapama hareketi ile hafif hafif vücudu toparlarsiniz...Canim ben evde yapıcam ama alet filan bulmam zor imkanlarim kısıtlı ne yapmalıyım önerdiğin hareket veya site var mı
Squatin çeşitlerinde, Bacak germeyi yazarken bile yandı benim. Hatta çok severek yaptığımı da belirttim. Inanilmaz şekil veriyor ve yakıyor. En severek yaptığım hareket.gayet guzel gidiyor bugun zorladim heralde popom bile titriyo haha su kalca germeyi yparken yandgni hissediyorum popomun cok hosuma gdiyo ya bakalm ay sonunda degisim ne kadar olcak
Sayı arttıkça dizlerdeki ağrı çoğalıyor. Merak etmeyin sadece sana özgü değil bu. Diğer hareketler hemen hemen cardio kısmına giriyor. Squati yaptiktan sonra cardio yapilmaz. Cardio dan sonra Olur. Ama süre olmasi lazim arada. Cardio hareketi bittikten sonra squata hemen baslanmaz. Özelliklede sayı artiyorsa bunu setler halinde yapmaya özen gösterin. Bir oturusta hemen bitecek diye birsey yok.. Takvimde neyse o sayiyi yapin ileriki aylarda arttirilmayan sayilar zor gelebilir. Ben simdi dambilla yapmaya o kadar alıştım ki normal squat yapmaya çalıştım dün yok olmadi direkt ağırlık istedi bacak.. dizlerinizi ovun masaj yapin esneme hareketlerini unutmayin.Kızlar özellikle Visenyaa ben 190 yaptım 2gün önce dün restti bügünde yapmadım yaparken hiç zorlanmadım ama 2 gündür dizlerim ağrıyo bi süre arttırmadan devam etsem nasıl olur bunun dışında 40 dakika ( değişik günlerde dönüşümlü)pilates,zumba,yürüyüş yapıyorum
Aynen öyle canim... Çünkü yağlar ile birlikte kasin olmasi mümkün değil. Yağ orani orta veya düşükse sıkılasma hareketleri toparlanmaya yardimci olur. Ama yağ orani çok düşükse anında kas belirtileri başlar.yani ilk hedef yağlar erisin diyorsun,sonrasında sıkılaşma kas yapmaya geçelim
Neymiş oo kalca germe hareketi bana söyleyiiiiiiunnnJillian Michaels videolarını tavsiye ederim o zaman. Zumba yapmalısınız. Bunları yaptıktan sonra ufak tefek hareketler yapabilirsiniz. Simit bölgeniz için sağa sola dönün. Yere yatın kalçaniz için köprü hareketi yapin ve 20 squat yaptiktan sonra yere tekrar yatip ic bacaklar icin bacagi acma kapama hareketi ile hafif hafif vücudu toparlarsiniz...
Squatin çeşitlerinde, Bacak germeyi yazarken bile yandı benim. Hatta çok severek yaptığımı da belirttim. Inanilmaz şekil veriyor ve yakıyor. En severek yaptığım hareket.
Sayı arttıkça dizlerdeki ağrı çoğalıyor. Merak etmeyin sadece sana özgü değil bu. Diğer hareketler hemen hemen cardio kısmına giriyor. Squati yaptiktan sonra cardio yapilmaz. Cardio dan sonra Olur. Ama süre olmasi lazim arada. Cardio hareketi bittikten sonra squata hemen baslanmaz. Özelliklede sayı artiyorsa bunu setler halinde yapmaya özen gösterin. Bir oturusta hemen bitecek diye birsey yok.. Takvimde neyse o sayiyi yapin ileriki aylarda arttirilmayan sayilar zor gelebilir. Ben simdi dambilla yapmaya o kadar alıştım ki normal squat yapmaya çalıştım dün yok olmadi direkt ağırlık istedi bacak.. dizlerinizi ovun masaj yapin esneme hareketlerini unutmayin.
Aynen öyle canim... Çünkü yağlar ile birlikte kasin olmasi mümkün değil. Yağ orani orta veya düşükse sıkılasma hareketleri toparlanmaya yardimci olur. Ama yağ orani çok düşükse anında kas belirtileri başlar.
Mesela en güzel örnek dün misafir gelen bir arkadaşım. Yağ oranı hemen hemen ortanin üstü ve bu yağlar ile spor salonunda squat yapmış. Ama gel gör ki baldir vr bacak kismi yaglardan o kadar kalinlasmis ki sanki obez şeklini almış. şimdi onlari eritme peşinde. Diyeceğim o ki yağlar erimeli. yağlar ile egzersiz hareketleriyle bir yere varilmaz. Vücudu sertlestireyim derken yumuşak bir şekil alır.
Ohoooo squat cesitleri arasında hep yazdım resimli detaylarına kadarNeymiş oo kalca germe hareketi bana söyleyiiiiiiunnn
Ohoooo squat cesitleri arasında hep yazdım resimli detaylarına kadar
Öğrendiğim iyi oldu canım sağol ben cardiodan hemen sonra başlıyordum.Jillian Michaels videolarını tavsiye ederim o zaman. Zumba yapmalısınız. Bunları yaptıktan sonra ufak tefek hareketler yapabilirsiniz. Simit bölgeniz için sağa sola dönün. Yere yatın kalçaniz için köprü hareketi yapin ve 20 squat yaptiktan sonra yere tekrar yatip ic bacaklar icin bacagi acma kapama hareketi ile hafif hafif vücudu toparlarsiniz...
Squatin çeşitlerinde, Bacak germeyi yazarken bile yandı benim. Hatta çok severek yaptığımı da belirttim. Inanilmaz şekil veriyor ve yakıyor. En severek yaptığım hareket.
Sayı arttıkça dizlerdeki ağrı çoğalıyor. Merak etmeyin sadece sana özgü değil bu. Diğer hareketler hemen hemen cardio kısmına giriyor. Squati yaptiktan sonra cardio yapilmaz. Cardio dan sonra Olur. Ama süre olmasi lazim arada. Cardio hareketi bittikten sonra squata hemen baslanmaz. Özelliklede sayı artiyorsa bunu setler halinde yapmaya özen gösterin. Bir oturusta hemen bitecek diye birsey yok.. Takvimde neyse o sayiyi yapin ileriki aylarda arttirilmayan sayilar zor gelebilir. Ben simdi dambilla yapmaya o kadar alıştım ki normal squat yapmaya çalıştım dün yok olmadi direkt ağırlık istedi bacak.. dizlerinizi ovun masaj yapin esneme hareketlerini unutmayin.
Aynen öyle canim... Çünkü yağlar ile birlikte kasin olmasi mümkün değil. Yağ orani orta veya düşükse sıkılasma hareketleri toparlanmaya yardimci olur. Ama yağ orani çok düşükse anında kas belirtileri başlar.
Mesela en güzel örnek dün misafir gelen bir arkadaşım. Yağ oranı hemen hemen ortanin üstü ve bu yağlar ile spor salonunda squat yapmış. Ama gel gör ki baldir vr bacak kismi yaglardan o kadar kalinlasmis ki sanki obez şeklini almış. şimdi onlari eritme peşinde. Diyeceğim o ki yağlar erimeli. yağlar ile egzersiz hareketleriyle bir yere varilmaz. Vücudu sertlestireyim derken yumuşak bir şekil alır.
250'ye ne kalmış ki şurada. Ben sumo squat'a takvim bitince başlamıştım. :)21.gün 180 squat tamamdr arti 5 kilo ağırlikla sumo squat :))
250'ye ne kalmış ki şurada. Ben sumo squat'a takvim bitince başlamıştım. :)
Bende onu diyorum. Koşu bisiklet yaparım diğer egzersizleri hep yapıyorum kalınlaşmıyor. Sadece squat ile sınırlandırmamalı insan kendini.Alistirma olsun dedim canim takvimin bitmesine az kaldi bitene kadar günde 20 25 yapiyim sonra artiririm diye düşündüm sen takvim bitince kacla devam ettin canm :)?
Bide bu arada benim bacaklarim hic kalinlasmadi squat yapmaktan korkanlar korkmasin bence ama tabi ben yaninda bazka sporlar da yapiyorum
Bende onu diyorum. Koşu bisiklet yaparım diğer egzersizleri hep yapıyorum kalınlaşmıyor. Sadece squat ile sınırlandırmamalı insan kendini.
Ben takvimi uygularken sade ve sadece normal squat yaptım. Alıştırma vs hiç yapmadım. Takvim bitince bacaklar o kadar alışmış ki her squat çeşidinden 100'er tane yapmaya başladım. O gün bugündür 100-200-250 arası günde dambıl ve halter ile normal squat. 100 sumo squat, sol-sağ bacaklarla kalça germe hareketi, köprü hareketi. Ne varsa çeşitlerinden 100'er tane yapıyorum.
Veeee kaslarımı dinlendiriyorum. Üstüne fazla yüklenmiyorum. Kasların ve vucudun dinlenmesi çok önemli.
Diğerlerini yapacak halin kalmasa bile ne olursa olsun ''Kalça germe hareketi'' kesinlikle yapılmalı. Fena yakıyor ama rahatlatıyorAnladm canim bende senin gibi yapiciiiimmm
Değişiklik çok fazla..kızlar nasıl değişiklik oldu squat sonrası sizlerde acaba yardımcı olur muusunuz?
Değişiklik çok fazla..
Günde 50 50 yaparsanız da olur. Ama faydasını geç görürsünüz.yaaaa ben programına uymuyorum ama günde 50 falan yapıyorum simdi leslie ile beraber bakalım bu bitsin ona tam olarak bi baslayım yaa ama zor gibi o kadar fazla nasıl yaparım bilmiyorum 50 de bile ölüyorum :))