Squat hakkında herşey !!!

Harikaaaa :)
kaçtane yapıyordun :)
G%C3%B6vde-ve-kollar%C4%B1.jpg

Bu şekilde dik durarak sağa sola dön. Dambıl olmasa da olur ben dambılsız döndüm. Sonuç süper.

Canım ilk olarak ''Diyet'' bunu hayatınızdan çıkarın. ''Diyet yapıyorum'' değil, ''Sağlıklı besleniyorum.'' deyin. Ben hayatım boyunca diyet yapmadım. Diyet bana her zaman uzak bir kavramdı. Hiç bir zaman kendimi kasmadım ''Hızlı hızlı kilo vereceğim, kilo vereceğim.'' diye. Kendinizi kasıp yemenizden içmenizden kesilip hızlı hızlı kilo verirseniz bu çok zararlıdır ve hemen hızlı kilo alırsınız. Yavaş yavaş kilo verin ideal kilonuza ulaştığınızda ne kadar yerseniz yeyin spor yaptığınızda kilo almayacaksınız.

Ben yaklaşık 1 yıldır bunalım geçirdiğim için herkesten, herşeyden uzak olduğum için 45 kilomdan 59 oldum. Geceleri durmaksızın yerdim 12'den başla sabahın 6 sına kadar aklına ne geliyorsa. Karnımdaki yağın haddi hesabı yoktu. Sonra baktım kendimden geçmişim artık eskiye dönme zamanıydı ve tekrar spora başladım. ilk hedefim yağları eritmekti. Ama gel gör ki iştahım bir türlü dinmiyordu yemek üstüne yemek hatta bir gece ağlayıp annemin yanına giderek ''Durduramıyorum karnım durmuyor dayanamıyorum.'' demiştim çünkü yemek yediğimde 40 dakika sonra tekrar acıkıyordum. Hatta doktora gitme gereği bile duydum.

Bir gün erken kalkıp kahvaltı yaptım. Kahvaltı da haşlanmış yumurta, tereyağı, bal, zeytin, yeşil çay ve beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yedim. Öğle arası da yoğurt yulaflı ve meyve. Birde akşam yemeğimi 7 de yedim akşamları bol bol sebze tükettim ve yoğurt yedim. 7 den sonra yememeye özen gösterdim yaklaşık 2 hafta geceleri karnımın zilleri çala çala yememeye özen gösterdim ağzıma birşey almadım 2 haftadan sonra artık geceleri yiyemiyordum öğünlerimi düzene soktum
Sabah kahvaltısı
Öğle Yemeği
Akşam yemeği

3 öğün yaptım. 3 ay böyle geçti.
Pirinç yerine bulgur pilavı
Beyaz ekmek yerine kepekli ve tam tahıllı ekmekler.
Çay yerine bitkisel ve yeşil çay
Şeker yerine yoğurta reçeller karıştırıp yedim. Özelliklede iştahımı kapatan süt ve meyveli yulaflı her spor esnasında tükettim. Muz çok önemlidir muz doğradım. Sebze yemekleri vazgeçillmezim zaten akşamları sebze ve kepekli ekmek tükettim. Ama akşamdan sonra acıkırsanız hafif kuruyemiş ve meyve çok iyi geliyordu.
Emin olun şekeri hayatımdan hiç çıkarmadım. Ben spor yaparken bile şeker tüketiyordum spordan önce 1 veya 2 parmak bitter alıyordum. Metabolizmam için çok iyi geliyordu. Canınız şeker istediğinde dayanamadığınızda sakın şeker almamazlık yapmayın bünye istediğinde ağzınıza atıverin kan şekerinizde sorun olur kesmeyin dozunda kullanın. Herşeyi dozunda kullanarak sağlıklı beslendim öğünlerim hep 3 öğün oldu her saat başı yemek yemedim. Çok uzak durduğum ise sıvıyağ idi. Bol sıvıyağlı yemeklerden kaçtım. Ve sporu aksatmadığım için kolay verdim kilo. Haftada 1-2 kez kek ve hamurlu yiyeceklerde yedim. Yediklerimi hep eritiyordum.

Ölü diyeti yapmayın. Canınız ne istiyorsa yeyin ama yediklerinizi dozunda ayarlayın mesela büyük bir servis tabağına bir küçük kase büyüklüğünde pilav yanına az yağlı et ve çorba ya da sebze yemeği bana bir tabakta yetiyordu. Ve bu şekilde besleniyorum.

Ben ölü gibi isveç diyeti yapanları onu bunu kesenleri hiç anlamamışımdır gerçekten. Hızlı hızlı kilo vereyim derken sağlıktan olmak çok zararlı yiyecekleri keserken kilo verirken zaten almaları da kolay oluyor. Formu korumak ideal kiloda olmak canınız ne istediğinde sağlıklı beslenip spor yapmanız şart. :KK9::KK51::KK52:
canım ne güzel anlatmışsın
gerçekten tebrik ederim azmini, ve düşünce yapını:KK9::KK9::KK9::KK9:
evet bence de en önemli şey sağlık

canım ne güzel anlatmışsın
gerçekten tebrik ederim azmini, ve düşünce yapını:KK9::KK9::KK9::KK9:
evet bence de en önemli şey sağlık
Hiç kasma kendini, senin kendine saygın o kadar çok büyük ki bu saygı olduğu sürece daima formunu koruyacaksın. Herkes annesinin karnından kaslı ve ince fizikli çıkmıyor. Herşey azmetmeyle oluyor :KK70:

sıze bır sorum olucak , boyum 167 kılom 84 zayıflama cabasındayım acaba kac kıloya dusunce squat yapmalıyım.bıde bacak göbek ınceltıcı egzersızler varmı.tsk ederım smdıden .))

Bugün 140 yaptım çok zorlandım çarşıdan gelince yaptım sanırım ondan .bîde bacaklarım çok ağrıyo inşallah çok kaslanmaz kalınlaşmaz .7 yıl hentbol oynadım o zamandan beri hep kaslı

Bugün 140 yaptım çok zorlandım çarşıdan gelince yaptım sanırım ondan .bîde bacaklarım çok ağrıyo inşallah çok kaslanmaz kalınlaşmaz .7 yıl hentbol oynadım o zamandan beri hep kaslı
Ağırlık ile yapmazsınız o zaman hiç kalınlaşmaz onun dışında esneme ve bacak germe hareketleri yapın.

sıze bır sorum olucak , boyum 167 kılom 84 zayıflama cabasındayım acaba kac kıloya dusunce squat yapmalıyım.bıde bacak göbek ınceltıcı egzersızler varmı.tsk ederım smdıden .))
Cardıolar sizi bekler. Koşu ve tempolu yürüyüş, eliptik bisiklet. Çok cardıo yapıp beslenmene dikkat etmelisin ve sağlıklı beslen hayatından zararlı yiyecekleri at. Öğünlerini düzene sok.
Hemen hemen 59 60 kilo olsan başlayabilirsin. Çok çabalaman gerekecek İlk önce kilonuzu indirin yağlarınızı yakın vücudunuz sarkacak. Eğer yağlarla beraber inceltici egzersizler yaparsanız sonuç alamazsınız. O yüzden ilk hedefiniz ideal kilo ve yağ !!:KK9:

Günaydın :KK54: 80 squat yaptm 7. Gün tamadr :KK49: tabi sadece bu degil
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
80 squat
55 mekik
50 selülit savar hareketi
12 tane yarım şınav
100 tane sağa sola dönme bel için
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam :KK66: bu arada jillianin 2.leveli yarin bitiyor son levele geciyorum :KK49:

80 squat
55 mekik
12 tane yarım şınav
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam :KK66: bu arada jillianin 2.leveli yarin bitiyor son levele geciyorum :KK49:
Selülit savar hareketi nasıl canım

Bugünki programımı da bitirdim :) Ama bugün sporda dinlenme günümdü benim, sadece programdaki setleri yaptım o kadar.

jillian micheals var göbek erıtme programı varmı acaba ben pek bılmıyorumda bılıyorsanız bılgı verırmısnız

80 squat
55 mekik
12 tane yarım şınav
Bende takımdaydim. Baktım zayıflıyorum iki levele geçemedim. Cardio için jillian bir numara. Onun sayesinde şınavi halledebildim. Jilli an bittikten sonra devam edecek misin ? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeyi düşünüyorsun ? :KK70:

X