Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izgara tavuk yedim canim 4 gibi. kellogs yedim az oncede cok actim bu kadar :)Salata yiyebilirsin yada ızgara köfte yada tavuk gibi bişiler tercih edebilirsin canım . bende bundan sonra dışarda yemek zorunda kaldığımda bunları tercih edicem bazı yerlerde diyet yemeklerde oluyor
evet canım dambıl la kendimce biişiler yapıyorum çok lömbür lömbür toparlanmaları lazımKol egzersizleri de mi yapıyorsun canım?
olsun canım olsunn afiyet olsun :) 4 tabi çok erken bi saat normal acıkmanIzgara tavuk yedim canim 4 gibi. kellogs yedim az oncede cok actim bu kadar :)
Yarım saat karın egzersiz valla süper o adımlara halin kaldı mıDün akşam 90 squat
30 dk karın kası egzersiizi çalıştım
+
12600 adım
Ben önlisans bilgisayar mezunuyum canım...Ne mezunusun? Bende girmiştim 2014 te...çok stresli geçen bir dönem... Allah zihin açıklığı versin... Yaş 28 benim 2020 de tekrar girerim diye düşünüyorum...bu sene ufak kızımla ilgileniyorum...çok yorucu
Seni Sabahın köründe dikim burayayok yoook kesinlikle katılıyorumm yat yat şişiyoruz gerçekten kuzumm buna da bi çare bulmak lazımm
Hrpiciğini cözcem hepiciğiniyok yoook kesinlikle katılıyorumm yat yat şişiyoruz gerçekten kuzumm buna da bi çare bulmak lazımm
Benim yerimede yeIzgara tavuk yedim canim 4 gibi. kellogs yedim az oncede cok actim bu kadar :)
öncelik ne neyi çözceksin tane tane olmasın toptan çözüm istiyorumHrpiciğini cözcem hepiciğini
Tane tane
Alim ölçüleriniöncelik ne neyi çözceksin tane tane olmasın toptan çözüm istiyorum
kıyamam sana yaa ben ölçü falan vermiyorum yaa burda herkes zayıfcık sıkılaşmanın derdinde ben kilo vermenin çok farklı kulvarlardayız çoooookkkkkNe desem he diyonuz ama tık yok napim
Kuzuşum sıkı olmadıktan sonra zayıflık bence çok önemsizkıyamam sana yaa ben ölçü falan vermiyorum yaa burda herkes zayıfcık sıkılaşmanın derdinde ben kilo vermenin çok farklı kulvarlardayız çoooookkkkk
Kankaaaakıyamam sana yaa ben ölçü falan vermiyorum yaa burda herkes zayıfcık sıkılaşmanın derdinde ben kilo vermenin çok farklı kulvarlardayız çoooookkkkk