- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Hangi programı denediysem, karın egzersizleri arasına mutlaka 1 gün koyuyordu. O yüzden ben de aynısını tavsiye edeceğim, max 30 ile arka arkaya da yapabilirsiniz, farklı gün saatlerinde de yapabilirsiniz ama karın kaslarından tam verim alabilmek için birer gün ara vererek yapın.leithia bişey sormak istiyorum sana. max 30 başladım max 30 dan sonra karın için 8 dk da karın kasları programı varya sende paylaşmıştın o programı yapıyorum sence max 30dan sonra mı yapayım yoksa başka bi saatte mi bi de hergün mü yapayım yoksa bi gün ars vererek mi hangisi daha hızlı sonuç verir canımm
Çok teşekkürler. Ağırlıklı alet çalışması sarkmalara karşı en etkilisi. O kısımları biraz kaslandırırsanız, deri elastikiyetini zamanla toparlar, üstüne fit ve sıkı bir görüntüye kavuşursunuz. Plank öneririm.Merhaba leithia oncelikle size cok tesekkur etmek istiyorum.Hakiketen yazdiginiz sozler beni cok motive ediyorher gun okuyorum.Sizden bisey rica edicem benim kollarimda ve goyusumde sarkma var ben plates yapiyorum ama bi sonuc vermiyor sizin onerebileceyiniz birsey olursa sevinirim.Onceden tesekkurler.
Kardiyoyu azaltır ama hayatınızdan çıkarmazsınız, araştırdığım tüm programlarda (ectomorph aşırı zayıf vücutlar hariç) daima kardiyo az da olsa bulunur. Çünkü kan dolaşımını hızlandırır kardiyo ve dayanıklılığı arttırır. Karın kası da, ilk sayfadaki karın egzersizini birer gün aralığıyla yapın, yağ oranınız düştükçe karın kaslarınız ortaya çıkacaktır.Canım sana bişi danışcammm eğer hedeflediği kiloya gelebilirsem '55' hala daha yağ varsa gene cardio ya devam mı etmeliyim yada artık yağlarla bir problemim yoksa sıkılaşmak şekillenmek için ne yapmalıyım ? Bide ben yaglardan kurtulurSam hafif ben burdayım dicek şekilde karın kası istiyorum onu nasıl yapabilirim ?bişi danış cam dedim 10sey danışdim kusura bakma :) bilgili insan buldukmu sormak lazim da :)
çok teşekkür edıyorum :)Hangi programı denediysem, karın egzersizleri arasına mutlaka 1 gün koyuyordu. O yüzden ben de aynısını tavsiye edeceğim, max 30 ile arka arkaya da yapabilirsiniz, farklı gün saatlerinde de yapabilirsiniz ama karın kaslarından tam verim alabilmek için birer gün ara vererek yapın.
Çok teşekkürler. Ağırlıklı alet çalışması sarkmalara karşı en etkilisi. O kısımları biraz kaslandırırsanız, deri elastikiyetini zamanla toparlar, üstüne fit ve sıkı bir görüntüye kavuşursunuz. Plank öneririm.
Kardiyoyu azaltır ama hayatınızdan çıkarmazsınız, araştırdığım tüm programlarda (ectomorph aşırı zayıf vücutlar hariç) daima kardiyo az da olsa bulunur. Çünkü kan dolaşımını hızlandırır kardiyo ve dayanıklılığı arttırır. Karın kası da, ilk sayfadaki karın egzersizini birer gün aralığıyla yapın, yağ oranınız düştükçe karın kaslarınız ortaya çıkacaktır.
bende bu sorunun cevabını bekliyorumm benimde göbek aşırı yağlı .evet çilek bu 8 dk çok etkili bi gün arayla yapcam bakalım inşallahyahu bu ılk sayfadakı 8 dk karın olanı yhaptım allahım bu nasıl bı acı nasıl bı agrı resmen yandıı yaa hayatımda ılk defa yaptıgım bır sporun bu kdr ıse yaradıgını gordum yada ılk defa dogru yapabılddım :) bısı sorcam sana canım benım suan gobkte yag var onlar erımeden yapsam sıskın bır goruntu olmaz dımı hanı bazen kılolu fakat kaslı ınsanlar goruyorum onlara donmem ıns :)
bende 1 gun arayla yapmayı dusunuyorum baya etkılı .. cvp verır ıns da bızde yapalım mı yapmayalım mı bılelımbende bu sorunun cevabını bekliyorumm benimde göbek aşırı yağlı .evet çilek bu 8 dk çok etkili bi gün arayla yapcam bakalım inşallah
Cok saolun simdi plank videolarini izledim yapicam insallah size bi sey daha sormak istiyorum benim kollarim kilolu ben plank yapinca kas yapib buyuk gorsenirmi?
yahu bu ılk sayfadakı 8 dk karın olanı yhaptım allahım bu nasıl bı acı nasıl bı agrı resmen yandıı yaa hayatımda ılk defa yaptıgım bır sporun bu kdr ıse yaradıgını gordum yada ılk defa dogru yapabılddım :) bısı sorcam sana canım benım suan gobkte yag var onlar erımeden yapsam sıskın bır goruntu olmaz dımı hanı bazen kılolu fakat kaslı ınsanlar goruyorum onlara donmem ıns :)
çookk tessekkur edıyorum Leithia ozaman korkmadan yapabılırım sporumu zatennn çoook yokda yag gnede var ayakta ıken duz oturunca cıkıyor okdrBu iki soruya da beraber yanıt vereyim. Yağlı kaslı olmanızı spor sağlamaz. Bazen "Squat yaparsam bacak kaslarım kalınlaşır mı?" gibi sorular görüyorum. Yaptığınız spor sadece şekillendiricidir. Sporunuza oyun hamuru teslim ediyorsunuz, o da size şekillendirip geri veriyor. Eğer büyük bir oyun hamuru verirseniz, spor sayesinde şişkin bir oyun hamurunuz olur. Eğer azıcık küçücük bir oyun hamuru verirseniz, sıkı ve dar olur.
Peki oyun hamurunuzun büyüklüğünü ve küçüklüğünü değiştiren nedir? Yeme düzeniniz. Eğer siz spor esnasında yağlı ve ağır protein diyetli beslenirseniz, yağları eritemeden kas yaparsınız. Bu da, o korkulan kalın görüntüye sebep olur. Ama beslenmenize dikkat ederseniz, kaslarınız büyür ama yağlarınız da gider, bu sayede fit ve ince görünürsünüz.
Kasları büyütmekten korkmayın. O vücut geliştiricisi gibi kaba kaslara sahip olmanız için günde 5000 kalorilik beslenme düzenine sahip olmanız gerek. Bu kadar yiyemeyeceğiniz için, spor yapmaktan korkmayın. Kaslarınız vücudunuzu ince ve sıkı gösterir.
Ufak bir hatırlatma: Karın çalışırken hareketleri karnınızı içeri çekerek yaparsanız, normalde 5 birim sürede oluşacak karın kası oluşumunuzu 3 birim süreye düşürebilirsiniz. 5 haftada oluşacağına, 3 haftada etkili sonuç alırsınız.
Dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz, bildiğim ne varsa paylaşmaya hazırım.Leithia çok şey sordum bılıyorum daha bişey sormıycam sözz soon :) http://bennasilkiloverdim.tumblr.co...yet-sok-diyet-onerisi-1-lahana-corbasi-diyeti şöle bi diyet buldum yag erıtıyor dıyorlar bır bakarmısın sence yapsam olurmu yada saglıksızmı olur amacıma ulasabılırmıyım ? :)
İlgili başlıkta yanıtlamıştım, buraya da kopyalıyorum.Şok detoks diyetlere inanmıyorum, belki ayda yılda 1 kez yapılabilir ama vücudu korkutmamak zorundayız. Beynimiz hayatta kalma konusunda bir uzman. "Yemek bulamıyorum, kıtlıktayım!" diye düşünmeye başladığı anda bazal metabolizmayı düşürüyor; metabolizma yavaşladıktan sonra normal diyete döndüğümüz anda da verdiğimiz kiloları geri alıyoruz. Üstüne strese giren vücut, zor günler için yağ depolayan kortizol hormonunu salgılıyor tehditte hissettiği için. Aslında bunlar hayatta kalmak ve zor koşullarda uzun süre dayanmak için çok güzel özellikler. Ama biz modern insan olarak zor koşullarda değiliz, fit olmak istiyoruz.
Bunu cep telefonunda şarj az kaldığında geçilen düşük güç modu gibi düşünün; vücut tüm yaşamsal faaliyetlerimizdeki enerji ihtiyacını düşürüyor. Bu tür şok diyetlerde ne kadar yorgun hissettiğinizi, spor yapacak mecal bulamadığınızı, sürekli uyuduğunuzu hatırlayın. Çünkü metabolizma hızımız azaltılıyor. Oysa sağlıklı beslendiğiniz vakitlerde bir de spor yapınca ne kadar enerjik ve canlı hissettiğinizi hatırlayın.
Dediğim gibi, deneyebilirsiniz ve işe de yarar. Kısa sürede büyük miktarda kilo kaybedersiniz de. Ancak vücut alarma geçtikten sonra o kiloda sabitlenir, üstelik bitkinleşirsiniz. Şok diyet bittikten sonra normal beslenme düzenine geçtiğiniz anda da günde 1000 kalori harcamaya alışan vücuda 2000 kalori almaya başlarsınız, bu da fazlası yağ olarak depolanır. Ben bu tür diyetlerin sadece kilo vermeyi durduran vücudu şaşırtmak için, kısa süreli ve yılda sadece 1-2 kez yapılması taraftarıyım. Spora da tüm güçle devam edilmeli tabii.
Iyi aksamlar bende dietdeym ve cok zor zayifliyorumYa ben ayda 2 kiloyu anca veriyorum normal mi?
155 kilo 64 malesefboyun kkkkaç kii
Bende 165 kilo 69 hedefim 55 ama nasıl olcak bilmem155 kilo 64 malesef
1000 1200 kalori arası beslenirsen günlük ayda 4 kilo verebilirsin fakat çok zor :) açlık hissi çekiyorum bende 1000 ile 1200 arası takılıyorumYa ben ayda 2 kiloyu anca veriyorum normal mi?
Ben şu siteden hesaplıyorum: http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm1000 1200 kalori arası beslenirsen günlük ayda 4 kilo verebilirsin fakat çok zor :) açlık hissi çekiyorum bende 1000 ile 1200 arası takılıyorum