- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
buradaki amacım kimseye laf yetiştirmek
aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra gidip değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))
canım bunlar sana aldığın hizmet karşılığı ftr kestimi? kestiyse ya dr raporu ile iptal edebilirsin. kesmediyse elinde süper bir koz var.direk söyle siz bana verdiğim para karşılığı ftr kesmediniz lütfen iptal edin deyin etmezseniz kanunu haklarımı kullanıcam de.fazlada yüz göz olma çık bak seni nasıl arıycaklar.kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
sözleşmeyı okumam gerek bakalım ne yazıyor. eve gidince ılk ısım onu okumak olacak . kıskanmak degl bu ben rahatsızlk duydugum ıcın adamda duyuyor hepsi bu. ben onun bu tarz kıskanclıklarından memnunum problem bu degıl zaten.
aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))
Sanırım beni yanlış anlıyorsunuz.böyle bir şeyin olması mümkün mü sizce? sadece bir üyeye böyle cevap vermem gerektiği için yazdım bunu.espri yaptım anlıycanız...Aferin. Çok zekisiniz maşallah.
Ondan sonra bu ülke niye böyle yok o yok bu? Bizden bir halt olmaz.
o zaman haksızlar , sözleşmeyi imzalatarak oyuna getirmişler sanki
aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))
İnanmak zorundalar evet ama burada artniyet var. Olmayan bir hastalığı var göstmeye çalışmak nasıl normal olabilir. orada o hizmeti veren yer ona göre personel çalıştırıyor maliyeti masrafı var. Adamlarda bütçe yapıyor. Üye sayısını kontrol ediyor. Zorlamamışlar başına silah dayamamışlar. Sizin verdiğin tavsiye etik olmadığı gibi dolandırıcılıktan farksız. Adam neden normal karşılasın ki durumu? Burada kimse kimseyi mağdur etmesin diye karşılıklı yapılmış bir sözleşme var.YOO NİYE ZORDA KALSINLAR DR RAPORUNA İNANMAK ZORUNDALAR.İNSALAR GİDİP DÜRÜSTÇE DENEDİK AMA OLMUYOR ZOR GELİYOR DEMİŞ ONLAR ANLAYIŞLA KARŞILAMAYIP İŞİ YOKUŞA SÜRERSE KARŞISINDAKİ BU TARZ YOLLARA BAŞVURMASI GAYET NORMAL.ETKİYE-TEPKİ.
ASLINDA ANLAYIŞLA KARŞILASALARDI BELKİ İŞ DEĞİŞİKLİĞİNDE TEKRAR ORAYI TERCİH EDEBİLİRLERDİ.İŞTE TİCARET HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR...
bu yaptığınızın ne kadar çirkin bişe olduğunun farkında mısınızaynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))
bu yaptığınızın ne kadar çirkin bişe olduğunun farkında mısınız
gerçi farkında olsanız yapmazsınız
bi de marifetmiş gibi gelmiş anlatıyorsunuz çok ayıp gerçekten
yazıklar olsun o zaman ne diyimFarkında ve bundan gurur duyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?