• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

Muhtemelen ilk üyeliktir, salon yeni açılmıştır. Bir spor salon zinciri ilk üyelerini alırken aylık 50 liraya fiyat veriyordu. Sanırım odur. En temizi aylık :KK53:
Ay gene de cok süper fiyat o tarz bir yere kampanyalı senelik 2200'e gidiyorum ben. Ve gercekten merak ettim neresi orası

İşte siz böyle düşünüp haraket ettikçe gerçekten iptal etmek için nedeni olan insanlar zorda kalıyor. Niyet önemli tabii...
YOO NİYE ZORDA KALSINLAR DR RAPORUNA İNANMAK ZORUNDALAR.İNSALAR GİDİP DÜRÜSTÇE DENEDİK AMA OLMUYOR ZOR GELİYOR DEMİŞ ONLAR ANLAYIŞLA KARŞILAMAYIP İŞİ YOKUŞA SÜRERSE KARŞISINDAKİ BU TARZ YOLLARA BAŞVURMASI GAYET NORMAL.ETKİYE-TEPKİ.
ASLINDA ANLAYIŞLA KARŞILASALARDI BELKİ İŞ DEĞİŞİKLİĞİNDE TEKRAR ORAYI TERCİH EDEBİLİRLERDİ.İŞTE TİCARET HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR...

1 senelik kayıt çok uzun. 1 seneye kim öle kim kala. hiç değilse 3 aylık falan bir paket alsaydınız. sözleşme de yapıldıysa artık insiyatif onlarda demektir. madem bu para ödenecek, hiç değilse gidin ki paranız boşa gitmesin.

O kadar emin olma.ayrica aile hekimine sorarlar hangi tetkiki yaptin da dizinde sorun var karar verdin derler? Hicbir aile hekimi boyle rapor vermez,icin ucunda dava edilmek var. Bi siz uyaniksiniz zaten.
NEDEN PEKİ HAVUZA BAŞLARKEN AİL HEKİMİNDEN RAPOR ALINIYOR :)
ANİ PARANTEZ BEN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM...

NEDEN PEKİ HAVUZA BAŞLARKEN AİL HEKİMİNDEN RAPOR ALINIYOR :)
ANİ PARANTEZ BEN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM...

Anti parantez e ne gerek var?bilgini ispatlamaya mi calisiyorsun? Madem bir anti parantez de sana. Ben de vakti zamaninda aile hekimligi yapmis bir hekimim. Aleyhime cikma ihtimali yüzde on bile olsa hicbir raporun altina imza atmam. Buna spor yapabilir-yapamaz,surucu olur vs raporlari da dahil. Baska hekim imzalarsa bilemem. Yuzde on ihtimal bile olsa aklini peynir ekmekle yemistir bence. Ortaya cikarsa başı derde girer.
Havuzlarin istedigi belli başlı tahliller var. Aile hekimi onlari yapar sadece. Bir sey yoksa havuza gidebilir der. Ikisi apayri seyler.

elbiseyi 2 ay sonra götürün değiştirmeye bakalım ne diyecekler size?
bir siz akıllısınız zaten herkes aptal sözleşmesine uyuyor akıllısınız ya, 2 gün sonra vazgeçseniz neyse de bir süre gidip sonra ben bıraktım derseniz adamlar tabii parasını ister bunda sorun nedir?
güvenmiyorsanız kendinize yazılmayın..
YAA NİYE DÜŞMAN GİBİ DAVRANIYORSUNUZ.OLABİLİR FİKRİ DEĞİŞEBİLİR BU BENİM DÜŞÜNCEM BEN SİZİN YORUMUNUZA YORUM YAPIYORMUYUM FİKRİ BEYAN EDERSİN BİTİRİRSİN.
BURDA AMACIMIZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLMAK NİYE BÖYLE DÜŞMANCA DAVRANIYORSUNUZ

Anti parantez e ne gerek var?bilgini ispatlamaya mi calisiyorsun? Madem bir anti parantez de sana. Ben de vakti zamaninda aile hekimligi yapmis bir hekimim. Aleyhime cikma ihtimali yüzde on bile olsa hicbir raporun altina imza atmam. Buna spor yapabilir-yapamaz,surucu olur vs raporlari da dahil. Baska hekim imzalarsa bilemem. Yuzde on ihtimal bile olsa aklini peynir ekmekle yemistir bence. Ortaya cikarsa başı derde girer.
Havuzlarin istedigi belli başlı tahliller var. Aile hekimi onlari yapar sadece. Bir sey yoksa havuza gidebilir der. Ikisi apayri seyler.
NE GÜZELLLL

bir siz akıllısınız zaten herkes aptal sözleşmesine uyuyor akıllısınız ya, 2 gün sonra vazgeçseniz neyse de bir süre gidip sonra ben bıraktım derseniz adamlar tabii parasını ister bunda sorun nedir?
LCW GÖTÜR SORMUYOR BİLE NEDEN DİYE ....OLMAYAN ŞEYLER GİBİ DAVRANIYORSUNUZ YA GÜLÜYORUM...

Hiic kiyaslanamaz bile. Konu sahibi tabiri caizse mal-hizmet olarak 1 yillik spor salonu uyeligi almis. Bir sure kullanmis sonra iptal ettirmek istiyor. Hani bu elbiseyi iki ay "kullanip" sonra "begenmedim-bana olmadi" deyip degistirmek istemeye benzer.. hani bazi kimseler falan magazada geri veriliyormus falan demis ya.. elbiseyi iki ay degil bi hafta giy sonra gotur bakalim kim aliyor geri..

bence gidin ve bütün aktiviteleri kullanın paranızı son kurusna kadar çıkarmaya çalışın ki bu size ders olsun

YAA NİYE DÜŞMAN GİBİ DAVRANIYORSUNUZ.OLABİLİR FİKRİ DEĞİŞEBİLİR BU BENİM DÜŞÜNCEM BEN SİZİN YORUMUNUZA YORUM YAPIYORMUYUM FİKRİ BEYAN EDERSİN BİTİRİRSİN.
BURDA AMACIMIZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLMAK NİYE BÖYLE DÜŞMANCA DAVRANIYORSUNUZ

fikriniz değişebilir parasını ödersiniz sorun kalmaz hem gitmem hem parayı ödemem derseniz orada olmaz işte. bunu anlamıyorsunuz bu sen öyle düşünürsün ben böyle konusu değil kanuni bir şeyden bahsediyoruz. resmi evraka imza atmış konu sahibi ödemek zorunda.

Hiic kiyaslanamaz bile. Konu sahibi tabiri caizse mal-hizmet olarak 1 yillik spor salonu uyeligi almis. Bir sure kullanmis sonra iptal ettirmek istiyor. Hani bu elbiseyi iki ay "kullanip" sonra "begenmedim-bana olmadi" deyip degistirmek istemeye benzer.. hani bazi kimseler falan magazada geri veriliyormus falan demis ya.. elbiseyi iki ay degil bi hafta giy sonra gotur bakalim kim aliyor geri..
YA VARYA A amber88 ve K kalplerbirsedunyaguzel nerdeyse spor salonunun oragı falan msınız diyeceğim...

demek kıyafetleri kullanıp kullanıp götürüyorsunuz şimdi anladım neden konuyu bu kadar sahiplendiğinizi :KK51:
aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))

Back