• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

Taksitli satışlarda Cayma hakkı diye bi şey var, evet. Ama bunun süresi 7 gün. Konu sahibi 2 ay boyunca kullanmış salonu.
detayı kaçırdım sanırım bilgilendirme için tesekkürler.
2 ay kullandığınız salondan memnun kalmama durumunuz biraz uygun olmamış bu uzun bir süre çünkü.
ayrıca kısa süreli sözleşmelerde fiyat pahalı iken uzun süreli sözlesmelerde uygun oluyor yani siz iki ay ucuza kullanıp vazgectin derseniz bu adil olmaz. belki salonla uzlasmaya gidip kullandığınız süreyi indirimsiz fiyat üzerinden ücretlendirip kullanmadıgınız süre için sözleşmenin iptalini isterseniz kimse magdur olmamıs olur.

elfos elfos ayyy siz bence konunuzu kapattırın artık da üsütünüze daha fazla çullanmasınlar
ay ne acımasız kadınlar var ben anlayamıyorum ordan evden bilgisayar başında diye mi bu kadar rahat olabiliyorlar
nasıl acımasız oluyor bu insanlar

sadece başlıkta biraz fevri davranmışsınız onu da kendinizin haklı olduğuna inandığınız için
ya bu şekilde yazmak yerine '' canım sen bu adamlara adi demişsin ama bak haksızsın sözleşme niye imzaladın madem , sözleşmenin de amacı budur zaten '' falan deyip bu şekilde yazılsa ne olur ?
yok ama buraya yazanlar sanki spor salonu sahibi sanki o adamların kardeşi anası babası da vay sen adi dedin diye yazıp durmuşlar
hayır yorumları da okudum başlık dısında hakaret içeren bi yorumunuzu goremedım
bu kadar sayflarca ne gerek var yerden yere vurmaya

elfos elfos ayyy siz bence konunuzu kapattırın artık da üsütünüze daha fazla çullanmasınlar
ay ne acımasız kadınlar var ben anlayamıyorum ordan evden bilgisayar başında diye mi bu kadar rahat olabiliyorlar
nasıl acımasız oluyor bu insanlar

sadece başlıkta biraz fevri davranmışsınız onu da kendinizin haklı olduğuna inandığınız için
ya bu şekilde yazmak yerine '' canım sen bu adamlara adi demişsin ama bak haksızsın sözleşme niye imzaladın madem , sözleşmenin de amacı budur zaten '' falan deyip bu şekilde yazılsa ne olur ?
yok ama buraya yazanlar sanki spor salonu sahibi sanki o adamların kardeşi anası babası da vay sen adi dedin diye yazıp durmuşlar
hayır yorumları da okudum başlık dısında hakaret içeren bi yorumunuzu goremedım
bu kadar sayflarca ne gerek var yerden yere vurmaya
inanın bende anlayabılmıs degılım . bi anlık fevrıce buraya konu acmaksa suc bısey demıyorum. hersey ınsanlar ıcın ben sadece bı tavsıye bekledım dedıgın gibi spor salonu sahgıbı gıbı davrananlar oldu. yapacak bısey yok yıne de tesekkur ederım herkese. sonucta herkese acık bı alan ... fıkır versınler dıye yazmıstım ama neysekı hallettım . konunun nasıl kapanacagını bılmıyorum malum yeniyim yardımcı olurmusunuz ?? :) bu arada anlayıslı oldugunuz ıcın tesekkur ederım .. bekledıgım buydu acıkcası

inanın bende anlayabılmıs degılım . bi anlık fevrıce buraya konu acmaksa suc bısey demıyorum. hersey ınsanlar ıcın ben sadece bı tavsıye bekledım dedıgın gibi spor salonu sahgıbı gıbı davrananlar oldu. yapacak bısey yok yıne de tesekkur ederım herkese. sonucta herkese acık bı alan ... fıkır versınler dıye yazmıstım ama neysekı hallettım . konunun nasıl kapanacagını bılmıyorum malum yeniyim yardımcı olurmusunuz ?? :) bu arada anlayıslı oldugunuz ıcın tesekkur ederım .. bekledıgım buydu acıkcası
bende bilmiyorum da mune ye yazınca heralde kapatıyorlar sıte edıtorlerıne konumu kapatın dıye yazarsanız kapatırlar
gecmıs olsun

Back