spor salonu adiliği

NEDEN PEKİ HAVUZA BAŞLARKEN AİL HEKİMİNDEN RAPOR ALINIYOR :)
ANİ PARANTEZ BEN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM...

Demekki sizde böyle dolduruyorsunuz kesenizi. Sağlık sektöründe ver parayı al raporu öyle mi?
Zaten aynı zihniyet yüzünden özel sektörde hasta insanın canına okunuyor. Neden ? Hasta olanda olmayanda rapor alıyor diye

bu yaptığınızın ne kadar çirkin bişe olduğunun farkında mısınız
gerçi farkında olsanız yapmazsınız
bi de marifetmiş gibi gelmiş anlatıyorsunuz çok ayıp gerçekten
sanırım konunun tamamını okumadınız ben oradaki bir üyeye espri yaptım yani nerelere getirdiniz konuyu.sadece burada anlatmak istediğim konu şu insanların fikirleri değişebilir karşılıklı uzlaşılabilir sonuçta paranın bir kısmı denmiş ticeret herkesin harcı değildir.bugün iptal eder zamansızlıktan ama yarın gider yazılır önemli olan müşteri memnuniyetidir.mesela konu sahibi bu parayı öder fakat orayı kimseye tavsye dermi olmaz çünki yardımcı olmuyorlar.
mesela spor salonu yarısını alalım iptal edelim diye uzlaşmacı olabilir.mesela parayı aldı ftr kestimi ? benim amacım burda konu sahibine yardımcı olmak.
kalkıpta 20 tl elbiseyi lcw gidip değiştirmiyoruz.orda espiri yaptım öyle birşeyin olabileceğinizi hiç aklınız kesiyormu.ben kendimi biliyorum yerimide biliyorum.söylenenler umrumda bile değil siz bir espriyi anlamayıp buralara çekiyorsanız diyecek bişeyim yok...

Canim bendenizde il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum pazartesi ücretsiz izni sonlandırıp dönüyorum kazen kimliğine ulaşırsa gerekeni yapmak isterim

tahsılat makbuzu verdıler sadece. parayı karttan cekıp .

Başta bu şekilde yazabilirdin sen direk girdin işin dalaveresinden

Niye spor salonunun adiligi oluyor ? Bence haksizlik etmeyin. Evet gitmediniz ama imzaladiniz sözlesmeyi parayi ödemek zorundasiniz. Spor salonuda kendisini böyle güvenceye aliyor parasini kazaniyor sonucta. Simsi yok yere doktordan felan rapor alirsaniz bu bence sizin adiliginiz cünkü en basta biliyordunuz parayi ödemek zorunda kalacaginizi sonucta imza atdiniz. Valla hep böyle kafalar türkiyede sonra sistem yok sistem oturmuyor felan deniliyor herkes kendi kafasina göre is yaparsa tabi sistem oturmaz

Aynen öyle söyledikleri gibi.Sözleşme imzalanmış gitmesenizde o anlaşılan ücreti vermek durumundasınız. Her salon için böyle, gittiğiniz yere özel bi durum değil.Bu yüzden insanlar senelik değil aylık anlaşma yapmaya yada 3 aylık filan yapmaya özen gösteriyorlar.Yani gitmesenizde o ücreti vermek durumundasınız.Bu yüzden bi arkadaşım şöyle bişey yapmıştı, spora gitmek isteyen birini bulup, kendi üyeliğini arkadaşına kullandırmıştı.Böylece arkadaşı gittiği ayların parasını kendi vermeye başladı kaldığı yerden.Arkadaşımda gitmediği yere para verme zahmetinden kurtuldu.Baskadabi yolu yok zaten sanırım.

ne kesesinden bahsediyorsunuz anlamadım yaaaa:) şaka gibi.havuza başlarken aile hekiminden rapor alınıyor ondan bahsediyorummm..bak bütün aile hekimleri akşamları evlere sırtlarında çuvalla gidiyor...[/QUOTE]

Canim bendenizde il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum pazartesi ücretsiz izni sonlandırıp dönüyorum kazen kimliğine ulaşırsa gerekeni yapmak isterim

İnşallah paylaşır. Sağlıktan bahsediyoruz alelade bir şey değil bu. Çok sinirlendim

tahsılat makbuzu verdıler sadece. parayı karttan cekıp .

Tahsilat makbuzu ve karttan ödeme yapıldıysa herşey resmidir. Yinede size fatura ibraz edilmeliydi.

Fatura vermelilerdi diye biliyorum,ille yürüyeceksen burdan yürü dalavere değil yasal hakkının peşinden git

ben de spor salonuna 3 aylık yazılmıştım sonra hamile kaldığımı öğrenince spor salonuyla konuşmuştum. Bana isterseniz devredebilirsiniz demişlerdi. Ben de bir tanıdığıma devredip ondan parasını almıştım. Belki öyle bir şey yapabilirsin.

ftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.
AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEM

AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEM

arkadaşım kredi kartıyla ödemişsiniz zaten ft nız onlardadır.. kesmeme ihtimalleri yok..
elden para vermemişsiniz ki ..herşey resmi..

Büyük harf yasak

Karttan çekiliyor vergi kaçırma durumu vs olamaz fatura vermelilerdi ama ayrıca

ftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.

Kredi kartıyla yapılan işlemler bankalar tarafından ilgili ayı takiben maliyeye bildirilir. Her mal ve hizmet karşılığı faturalandırılmak zorundadır. Kredi kartı ile yapılan işlemlerde faturayı kesmemek beyan etmemek gibi bir durum söz konusu değil.

ne kesesinden bahsediyorsunuz anlamadım yaaaa:) şaka gibi.havuza başlarken aile hekiminden rapor alınıyor ondan bahsediyorummm..bak bütün aile hekimleri akşamları evlere sırtlarında çuvalla gidiyor...

Yazımda bütün ailem hekimleri vs gibi bir genelleme yok. Gerçeği yansıtmayan rapor kesenleri kasttettim. Sizde sağlık sektöründeymişsiniz değirmenin çarkı nasıl dönüyor çözmüşsünüz demek istedim.
Polemiğe girmemek adına size son mesajımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…