• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

Esin seni yalnizken kiskaniyor da beraberken kiskanmiyor mu anlamadim?? Erkeklerin bazi sacma takintilari da artik kiskanclik kisvesi altinda sunuluyor ne yazik ki..
Sen tek gideceksin o zaman baska yolu yok, eger sozlesmede iptal durumunda yillik ucret odenecek yaziyorsa yapabileceginiz hicbir sey yok

iyide sözleşme niye yapılıyor neden adi diyorsunuz onu anlamadım?

Sözleşme bu tip yerlerin kapasitesi belli olduğu için, bunu kullanacak kişileri tespit etmek için yapılır bu kadar net. Siz 1 sene geleceğim derseniz ay başına düşen fiyatta farklı olur.

100 kişinin sığabileceği bir salonda, 100 kişi sözleşmesi var ise kapasitesi dolu olduğundan geleni geri çevirirler.
Siz kayıt oldunuz diye başkasını kayıt etmediler belki de? Böyle düşünürseniz dedikleri mantıklı. Aynı şeyi bende yaşadım ama adi demek doğru değil onlarda kendilerince haklı
AMA BEGENMEZSEK DEVAM ETMEYIZ DEDIK BEN BURADA HAKSIZ BULUYORUM ONLARI

Esin seni yalnizken kiskaniyor da beraberken kiskanmiyor mu anlamadim?? Erkeklerin bazi sacma takintilari da artik kiskanclik kisvesi altinda sunuluyor ne yazik ki..
Sen tek gideceksin o zaman baska yolu yok, eger sozlesmede iptal durumunda yillik ucret odenecek yaziyorsa yapabileceginiz hicbir sey yok
sözleşmeyı okumam gerek bakalım ne yazıyor. eve gidince ılk ısım onu okumak olacak . kıskanmak degl bu ben rahatsızlk duydugum ıcın adamda duyuyor hepsi bu. ben onun bu tarz kıskanclıklarından memnunum problem bu degıl zaten.

tesekkur ederım herkese sanırım bi çözüm yok verıcez o parayı ve gıdebıldgmz kaadr gidicez .

kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
tabiki sözleşme yapmışsınız ödemek zorundasınız bende mesela gitmediğim dersanenin parasını ödemiştim

Imzayı heybeden atmadiniz, karşılıklı anlasmissiniz. Okumamissizsiniz demek ki.

Gitmeyeceginizi önceden bildirseydiniz , bir çaresi bulunurdu belkide ve hatta şimdi konuşmaya gidin tekrardan.

Bazen uyeliklerini satışa çıkarıyor gidemeyenler. Belki böyle yapabilirsiniz.

Spor salonunda bir adilik yok.
Neticede bir hizmet alımı ve satımı söz konusu.
Ne yapacaklardı başka
konumda belrtmedım ama 400 tl yı verıp deneerız dedım eger tamam begenırsek gerıye kalanıda verırıız ve devam dedım beyfendı hemen tabı tabı dedı. 400 ü verdık denedık olmadı ama hala diretıyorlar.

Burdakiler de yillik ucret aliyor. Sirf bu yuzden yazilmamistik. Yarin birgun sikiliriz diye bunkadar parayi riske atmak istmedim.
Madem uzak bir yere tasininca sozlesme iptal ediloyor. Sizde uzak bir ilceye adres beyaninda bulunsaniz olmaz mi? Elinizde adres degisikligi formu ile giderseniz mecbur iptal ederler diye dusunuyorum.Gerci yalan beyan olacak ama bir kac ay baska adreste gorunmenin sakincasi var mi bilmiyorum...

Imzayı heybeden atmadiniz, karşılıklı anlasmissiniz. Okumamissizsiniz demek ki.

Gitmeyeceginizi önceden bildirseydiniz , bir çaresi bulunurdu belkide ve hatta şimdi konuşmaya gidin tekrardan.

Bazen uyeliklerini satışa çıkarıyor gidemeyenler. Belki böyle yapabilirsiniz.
evet duydum sımdı yazıcam bakalım satabılırsem satıcam esım yazacak sımdı ınsallah alıcı cıkar .tesekkrler

Burdakiler de yillik ucret aliyor. Sirf bu yuzden yazilmamistik. Yarin birgun sikiliriz diye bunkadar parayi riske atmak istmedim.
Madem uzak bir yere tasininca sozlesme iptal ediloyor. Sizde uzak bir ilceye adres beyaninda bulunsaniz olmaz mi? Elinizde adres degisikligi formu ile giderseniz mecbur iptal ederler diye dusunuyorum.Gerci yalan beyan olacak ama bir kac ay baska adreste gorunmenin sakincasi var mi bilmiyorum...
cok tesekkurler ama risk almak ıstmyrm . uyelıgımı satabılırsem satıcam bakalım

kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..

Bir yıllık sözleşme imzalamışsınız. Cayma ihtimalini sözleşmeyi imzalamadan önce düşünmeliydiniz. Bu nedenle adilik yok. Dersane mantığıyla aynı. Keşke aylık/ 3 aylık üyelik yapsaymışsınız.

Hepsi öyle genel prosedür bu.

Ama şu var İstanbul'da bu kadar ucuz neresi orası merak ettim. Ikı kişi 1200 tl

Hepsi öyle genel prosedür bu.

Ama şu var İstanbul'da bu kadar ucuz neresi orası merak ettim. Ikı kişi 1200 tl

Muhtemelen ilk üyeliktir, salon yeni açılmıştır. Bir spor salon zinciri ilk üyelerini alırken aylık 50 liraya fiyat veriyordu. Sanırım odur. En temizi aylık :KK53:

Yalan adres beyanı cezası 1000 küsur lira.

spor salonları öyle malesef. sırf bu saçmalıklardan sıkıldığıma artık sporumu evde yapıyorum. dambıl mat topum videolarla oh mis

ortada adilik yok, sözleşmeyi imzalamışsınız mecbur ödeyeceksiniz. bana da bir yıllık ücretler hep çok cazip gelmiştir ama kendimi bilirim her zaman 1 aylık deneme olsun gidersem seneliğe çeviririm diye düşündüm. 3. haftaya kalmadan sıkılmış oldum bıraktım.

spor salonu ticaret yapıyor ve onların da ekmek kapısı orası.

Back