• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

Bir yıllık sözleşme imzalamışsınız. Cayma ihtimalini sözleşmeyi imzalamadan önce düşünmeliydiniz. Bu nedenle adilik yok. Dersane mantığıyla aynı. Keşke aylık/ 3 aylık üyelik yapsaymışsınız.
onu da onerdım ıste o yuzden 400 verdım hanı bı bakıyım dıye . sozleşme de yıllık mı yazıyor ona bakıcam aksam eve gıdınce

sözleşme imzaladıysanız ödemek durumundasınız ortada adilik yok iş bu sonuçta.
erkek var gidemem kısmını anlayamadım yani spor salonuna tek giden kadınlar erkek meraklısı azmış kadınlar mı oluyor? erkek her yerde, erkek var diye kendimizi sınırlarsak hayattan ne keyif alabiliriz, siz oraya yazılırken erkek olduğunu bilmiyor muydunuz?

Muhtemelen ilk üyeliktir, salon yeni açılmıştır. Bir spor salon zinciri ilk üyelerini alırken aylık 50 liraya fiyat veriyordu. Sanırım odur. En temizi aylık :KK53:
aylık dedık ama olmuyormus her gelenı 1 aylık alsak burası oo dedı baana

sözleşme imzaladıysanız ödemek durumundasınız ortada adilik yok iş bu sonuçta.
erkek var gidemem kısmını anlayamadım yani spor salonuna tek giden kadınlar erkek meraklısı azmış kadınlar mı oluyor? erkek her yerde, erkek var diye kendimizi sınırlarsak hayattan ne keyif alabiliriz, siz oraya yazılırken erkek olduğunu bilmiyor muydunuz?
oyle bısey soylemk ısteseydım bunu acıkca belırtrdım sadece ben rahatszlk duyuyorum. belkıde benım huyum bu genelde oyleyımdır. iş yerındeyken de . dıger kadınlara camur atmıyorum herkesın kendı bılecegı ıs. kımı tek kımı esıyle kımı arkadas ve sevgılısıyle gelır.. ben esımle gıdebılırım dıye dusunerek yazldm zaten. tercıhım bu yonde. konum da erkek olup olmaması degıl.. tesekkurler yınede

aylık dedık ama olmuyormus her gelenı 1 aylık alsak burası oo dedı baana

Benim gittiğim yer şuan aylık. Sauna falan yok ama sporunu yap duşunu al çık tarzında ben memnunum 60 lira veriyorum. Size uygun bir yer bulsaymışsınız keşke.

oyle bısey soylemk ısteseydım bunu acıkca belırtrdım sadece ben rahatszlk duyuyorum. belkıde benım huyum bu genelde oyleyımdır. iş yerındeyken de . dıger kadınlara camur atmıyorum herkesın kendı bılecegı ıs. kımı tek kımı esıyle kımı arkadas ve sevgılısıyle gelır.. ben esımle gıdebılırım dıye dusunerek yazldm zaten. tercıhım bu yonde. konum da erkek olup olmaması degıl.. tesekkurler yınede

oraya yazılırken erkek olduğunu biliyordunuz şimdi salona aaa siz de erkek varmış beni yerler onlar o yüzden gelmiyorum ben para da yok derseniz tabii o 800'ü isterler herkes sizin gibi yapsın 2 ay gidip sonra bıraksın ne güzel değil mi? ;)

bir sözleşme imzalıyorsunuz ve ve söze uymayan sizsiniz ama karşı taraf değil.Yaşam şartlarınız öyleydi zaten, size uymuyorsa baştan imza atmamalıydınız.O zaman herkes eheves edip gitsin bi kaç gün takılsın bana göre değil deyip çıksın, o salon para kazanabilir mi?

Konu sahibesi elinizde sözleşme var bir sene devamlı gideceğinizi düşünün adamın salonu kapattığında yapacağınız şey ne olurdu? İşte adam onu yapıyor. Sözleşmeler bunun için var.:KK39:

Benim gittiğim yer şuan aylık. Sauna falan yok ama sporunu yap duşunu al çık tarzında ben memnunum 60 lira veriyorum. Size uygun bir yer bulsaymışsınız keşke.
keske.. neyse hayrlısı buymus artık napalım

kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
HİİİÇ CANINI SIKMA ONLAR NERDEN PARA LIRIM DAVASINDALAR.ÇÜNKİ SİZ SOKAKTAN SÜPÜRÜYONUZ YA PARAYI.GİDİN AİLE HEKİMİNE ELLERİMDE AYAKLARIMDA MANTAR VAR DİYE RAPOR ALIN KARI KOCA GÖTÜRÜN VERİN İPTAL ETTİİRİN HİÇÇ PABUÇ BIRAKMAYIN BÖYLE FIRSATÇILARA.
AYRICA İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNDE DEĞİŞİKLİK OLABİLİR BAŞTA İSTEYİP SONRA VAZGEÇEBİLİR GAYET NORMAL BİR DURUM.
BİR ELBİSEYİ MAĞAZADA BEGENİP EVE GELİP GİYİNCE BEGENMEMMEK GİBİ BİŞEY BU GAYETTT NORMAL BİR DURUMMMM

HİİİÇ CANINI SIKMA ONLAR NERDEN PARA LIRIM DAVASINDALAR.ÇÜNKİ SİZ SOKAKTAN SÜPÜRÜYONUZ YA PARAYI.GİDİN AİLE HEKİMİNE ELLERİMDE AYAKLARIMDA MANTAR VAR DİYE RAPOR ALIN KARI KOCA GÖTÜRÜN VERİN İPTAL ETTİİRİN HİÇÇ PABUÇ BIRAKMAYIN BÖYLE FIRSATÇILARA.
AYRICA İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNDE DEĞİŞİKLİK OLABİLİR BAŞTA İSTEYİP SONRA VAZGEÇEBİLİR GAYET NORMAL BİR DURUM.
BİR ELBİSEYİ MAĞAZADA BEGENİP EVE GELİP GİYİNCE BEGENMEMMEK GİBİ BİŞEY BU GAYETTT NORMAL BİR DURUMMMM
GERCEKTEN ISE YARAR MII ?? SÜPERMİŞŞŞ :))) HEMEN DENEYECEGIM
COK TESEKKUR EDERIM TAVSIYENIZ ICIN VE BENI ANLADIGNZ ICIN .. :KK52:

GERCEKTEN ISE YARAR MII ?? SÜPERMİŞŞŞ :))) HEMEN DENEYECEGIM
COK TESEKKUR EDERIM TAVSIYENIZ ICIN VE BENI ANLADIGNZ ICIN .. :KK52:
YADA DİZİMDE PROBLEM VAR DEYİN UYDURUN BİŞEYLER ÇÜNKİ SAĞLIK PROBLEMİ OLUNCA HİÇBİRŞEY YAPAAZLAR.HELE HELE BULAŞICI BİR HASTALIK OLDUMU BU İŞ TAMAMDIR.... HAAA ONLAR AKILLIYSI BİZDEKİ ZEKAAAAA :))

10 DA GIDIYOR - SPOR SALONU 8 DE ACILIYOR GECE DE 2 YE KADAR ACIKMIS .
Eh o Zaman akşamı kendinize eziyet etmeyin sabah 8 de gidin spora sporu yapın duş alıp işa başlayın güne zinde başlarsınız. Zaten mantıklısı haftada 3-4 gün spora gitmektir. 1 gün tatil gibi 1 gün erken çıktığınız gün 1 gün sabah gidin sorun kalmax

elbiseyi 2 ay sonra götürün değiştirmeye bakalım ne diyecekler size?
bir siz akıllısınız zaten herkes aptal sözleşmesine uyuyor akıllısınız ya, 2 gün sonra vazgeçseniz neyse de bir süre gidip sonra ben bıraktım derseniz adamlar tabii parasını ister bunda sorun nedir?
güvenmiyorsanız kendinize yazılmayın..

O aile hekimine demezler mi madem mantar var spor yapamaz dedin de niye tedavi etmedin ayrica o spor yapamaz olayi kronik hastaliklar icin geçerlidir hadi grip oldum yataktan cikamiyorum halsizim bu halimle spor yapamiyorum demekten hicbir farki yok adama derler biz sizin uyeliginizi hastaliginiz suresince oteleriz iyilesince gelirsiniz.

YADA DİZİMDE PROBLEM VAR DEYİN UYDURUN BİŞEYLER ÇÜNKİ SAĞLIK PROBLEMİ OLUNCA HİÇBİRŞEY YAPAAZLAR.HELE HELE BULAŞICI BİR HASTALIK OLDUMU BU İŞ TAMAMDIR.... HAAA ONLAR AKILLIYSI BİZDEKİ ZEKAAAAA :))

İşte siz böyle düşünüp haraket ettikçe gerçekten iptal etmek için nedeni olan insanlar zorda kalıyor. Niyet önemli tabii...

Sözleşmeler bu gibi durumlar için var zaten. Siz gitmek istememişsiniz yoksa hizmet hala devam ediyor orada.

O aile hekimine demezler mi madem mantar var spor yapamaz dedin de niye tedavi etmedin ayrica o spor yapamaz olayi kronik hastaliklar icin geçerlidir hadi grip oldum yataktan cikamiyorum halsizim bu halimle spor yapamiyorum demekten hicbir farki yok adama derler biz sizin uyeliginizi hastaliginiz suresince oteleriz iyilesince gelirsiniz.
EGER DR SPOR YAZAMAZ YAZARSA HİÇBİRŞEY YAPAMAZLAR

Back