- 3 Nisan 2014
- 36.146
- 147.345
- 798
Bizim karşı komşu 2 aydır başka ilde diyim de kira vermesin boşuna, gelsin ders alsın az burdan
hahah bu iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim karşı komşu 2 aydır başka ilde diyim de kira vermesin boşuna, gelsin ders alsın az burdan
NEDEN PEKİ HAVUZA BAŞLARKEN AİL HEKİMİNDEN RAPOR ALINIYOR :)
ANİ PARANTEZ BEN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM...
sanırım konunun tamamını okumadınız ben oradaki bir üyeye espri yaptım yani nerelere getirdiniz konuyu.sadece burada anlatmak istediğim konu şu insanların fikirleri değişebilir karşılıklı uzlaşılabilir sonuçta paranın bir kısmı denmiş ticeret herkesin harcı değildir.bugün iptal eder zamansızlıktan ama yarın gider yazılır önemli olan müşteri memnuniyetidir.mesela konu sahibi bu parayı öder fakat orayı kimseye tavsye dermi olmaz çünki yardımcı olmuyorlar.bu yaptığınızın ne kadar çirkin bişe olduğunun farkında mısınız
gerçi farkında olsanız yapmazsınız
bi de marifetmiş gibi gelmiş anlatıyorsunuz çok ayıp gerçekten
Demekki sizde böyle dolduruyorsunuz kesenizi. Sağlık sektöründe ver parayı al raporu öyle mi?
Zaten aynı zihniyet yüzünden özel sektörde hasta insanın canına okunuyor. Neden ? Hasta olanda olmayanda rapor alıyor diye
tahsılat makbuzu verdıler sadece. parayı karttan cekıp .canım bunlar sana aldığın hizmet karşılığı ftr kestimi? kestiyse ya dr raporu ile iptal edebilirsin. kesmediyse elinde süper bir koz var.direk söyle siz bana verdiğim para karşılığı ftr kesmediniz lütfen iptal edin deyin etmezseniz kanunu haklarımı kullanıcam de.fazlada yüz göz olma çık bak seni nasıl arıycaklar.
sanırım konunun tamamını okumadınız ben oradaki bir üyeye espri yaptım yani nerelere getirdiniz konuyu.sadece burada anlatmak istediğim konu şu insanların fikirleri değişebilir karşılıklı uzlaşılabilir sonuçta paranın bir kısmı denmiş ticeret herkesin harcı değildir.bugün iptal eder zamansızlıktan ama yarın gider yazılır önemli olan müşteri memnuniyetidir.mesela konu sahibi bu parayı öder fakat orayı kimseye tavsye dermi olmaz çünki yardımcı olmuyorlar.
mesela spor salonu yarısını alalım iptal edelim diye uzlaşmacı olabilir.mesela parayı aldı ftr kestimi ? benim amacım burda konu sahibine yardımcı olmak.
kalkıpta 20 tl elbiseyi lcw gidip değiştirmiyoruz.orda espiri yaptım öyle birşeyin olabileceğinizi hiç aklınız kesiyormu.ben kendimi biliyorum yerimide biliyorum.söylenenler umrumda bile değil siz bir espriyi anlamayıp buralara çekiyorsanız diyecek bişeyim yok...
Demekki sizde böyle dolduruyorsunuz kesenizi. Sağlık sektöründe ver parayı al raporu öyle mi?
Zaten aynı zihniyet yüzünden özel sektörde hasta insanın canına okunuyor. Neden ? Hasta olanda olmayanda rapor alıyor diye[/QU
ne kesesinden bahsediyorsunuz anlamadım yaaaa:) şaka gibi.havuza başlarken aile hekiminden rapor alınıyor ondan bahsediyorummm..bak bütün aile hekimleri akşamları evlere sırtlarında çuvalla gidiyor...[/QUOTE]Demekki sizde böyle dolduruyorsunuz kesenizi. Sağlık sektöründe ver parayı al raporu öyle mi?
Zaten aynı zihniyet yüzünden özel sektörde hasta insanın canına okunuyor. Neden ? Hasta olanda olmayanda rapor alıyor diye
Canim bendenizde il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum pazartesi ücretsiz izni sonlandırıp dönüyorum kazen kimliğine ulaşırsa gerekeni yapmak isterim
tahsılat makbuzu verdıler sadece. parayı karttan cekıp .
ftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.tahsılat makbuzu verdıler sadece. parayı karttan cekıp .
ftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.
AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEMftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.
AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEM
AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEM
ftr kesmek zorundalar yoksa vergi kaçırıyor demektir.
ne kesesinden bahsediyorsunuz anlamadım yaaaa:) şaka gibi.havuza başlarken aile hekiminden rapor alınıyor ondan bahsediyorummm..bak bütün aile hekimleri akşamları evlere sırtlarında çuvalla gidiyor...
arkadaşım kredi kartıyla ödemişsiniz zaten ft nız onlardadır.. kesmeme ihtimalleri yok..
elden para vermemişsiniz ki ..herşey resmi..