• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

buradaki amacım kimseye laf yetiştirmek

aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra gidip değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))

yakışır :KK70::KK70:

Doktordan rapor alin sizde spor yapamaz diye cok zor degildir bu sanirim

kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
canım bunlar sana aldığın hizmet karşılığı ftr kestimi? kestiyse ya dr raporu ile iptal edebilirsin. kesmediyse elinde süper bir koz var.direk söyle siz bana verdiğim para karşılığı ftr kesmediniz lütfen iptal edin deyin etmezseniz kanunu haklarımı kullanıcam de.fazlada yüz göz olma çık bak seni nasıl arıycaklar.

kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..

sozlesme imzaladiysaniz, evet odemek zorundasiniz. ben de temmuz ayinda yurt disina tasindim ve buna ragmen bu aya dek taksitlerimi odemeye devam ettim.

Begenirsek parayi veririz dediginizde olur derler tabi sozlesmeyi okumamissiniz ki. Gidip rapor alin uzman doktordan. Erkek arkadasimda uye olmustu, dizi rahatsizlaninca rapor alip birakti. Doktorlar yardimci olabilir

sözleşmeyı okumam gerek bakalım ne yazıyor. eve gidince ılk ısım onu okumak olacak . kıskanmak degl bu ben rahatsızlk duydugum ıcın adamda duyuyor hepsi bu. ben onun bu tarz kıskanclıklarından memnunum problem bu degıl zaten.

İmzalamadan önce okuyacaktın işte sıkıntı o

aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))

Aferin. Çok zekisiniz maşallah.

Ondan sonra bu ülke niye böyle yok o yok bu? Bizden bir halt olmaz.

Aferin. Çok zekisiniz maşallah.

Ondan sonra bu ülke niye böyle yok o yok bu? Bizden bir halt olmaz.
Sanırım beni yanlış anlıyorsunuz.böyle bir şeyin olması mümkün mü sizce? sadece bir üyeye böyle cevap vermem gerektiği için yazdım bunu.espri yaptım anlıycanız...

Büyük harf yasak.
Çakallık A101 bayıldım valla tavsiyelere, aile hekimine rüşvet ver hatta tatlım, ısmarlama rapor peh
Elbise örneğine de bittim
Orası söğüt gölgesi değil, bir dolu masraf yapılıyor, ayrıca bir sözleşme imzalandıktan sonra değil önce okunur,adamlar baştan herkesi aylık alsak ohoooo demiş kafana yatmıyorsa yazılma,çünkü niyetin zaten bir deneyelimmiş,denemeye olanak tanıyan bir yere gitseydiniz

Bizim de başımıza geldi eşim 1 yıllık para ödedi ben hamile kaldım evde ekstra 2 saat yalnız kalmak eşimi de beni de tedirgin etti gidemedi,aklımıza bile gelmedi gidelim para isteyelim ayağımda ma tar var diyelim va diye

Günah,adı demişsin bir de

aynen öyle 20 tl bir elbise alıp 1 hafta giyiyorum gidip sonra değiştiriyorum başka bişey alıyorum onuda 1 hafta 10 gün giyip gidip değiştiriyorum sonra bir daha bir daha derken sezonu bitiriyorum...ayyyy çok eğlenceliiiii :)))))))

Sakamisin sen be??
Gune baslama seklime bak be, su mesaja bak. Saka gibi.
Iyy cik iglincilii mismismis.
Su an agzinizin ustune kurekle vurmak geldi icinden. Karaktersiz insanin tekisiniz! Yazik.

bize de iyi eğlenceler demek düşer :KK51:
çalışanları uyutuyorsunuzda, hakkına girdiğiniz insanlar için planınız nedir

Ayy midem kalkti geri geldim. Lutfen soyle hangi lcw de yapiyosun bu kallesligi, orya daha ugramama karari aldim. Senin pis terli elbiselerini giyicek degilim öghh.

YOO NİYE ZORDA KALSINLAR DR RAPORUNA İNANMAK ZORUNDALAR.İNSALAR GİDİP DÜRÜSTÇE DENEDİK AMA OLMUYOR ZOR GELİYOR DEMİŞ ONLAR ANLAYIŞLA KARŞILAMAYIP İŞİ YOKUŞA SÜRERSE KARŞISINDAKİ BU TARZ YOLLARA BAŞVURMASI GAYET NORMAL.ETKİYE-TEPKİ.
ASLINDA ANLAYIŞLA KARŞILASALARDI BELKİ İŞ DEĞİŞİKLİĞİNDE TEKRAR ORAYI TERCİH EDEBİLİRLERDİ.İŞTE TİCARET HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR...
İnanmak zorundalar evet ama burada artniyet var. Olmayan bir hastalığı var göstmeye çalışmak nasıl normal olabilir. orada o hizmeti veren yer ona göre personel çalıştırıyor maliyeti masrafı var. Adamlarda bütçe yapıyor. Üye sayısını kontrol ediyor. Zorlamamışlar başına silah dayamamışlar. Sizin verdiğin tavsiye etik olmadığı gibi dolandırıcılıktan farksız. Adam neden normal karşılasın ki durumu? Burada kimse kimseyi mağdur etmesin diye karşılıklı yapılmış bir sözleşme var.
Daha açık yazayım. sözleşme kimse kimseyi kafasına göre ortada bırakmasın, dolandırmasın, herkes kendi hakkına sahip çıkabilsin diye var. Sözleşme her iki tarafıda korur.

bu yaptığınızın ne kadar çirkin bişe olduğunun farkında mısınız :KK20:
gerçi farkında olsanız yapmazsınız
bi de marifetmiş gibi gelmiş anlatıyorsunuz çok ayıp gerçekten

Back