• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor salonu adiliği

Başta bu şekilde yazabilirdin sen direk girdin işin dalaveresinden
keşke tüm yorumları okuyup öyle beni alavereci yapıp,hakkımda il sağlık müdürülüklerinde işlem başlatmaya kalksaydınız,öyle ayıplasaydınız...neden böyle davranıyorsunuz hiç anlamış değilim....

Adamlar haklı. Hakkının peşinden gitmek adilik mi oluyor? Okumadığınız etmediğiniz sözleşmeyi imzalayan sizsiniz. Önce hizmeti alma kararı verip ardından kafasına göre vazgeçip adamları yarı yolda bırakma niyetinde olan sizsiniz. Sözleşme yapmayıp da müşteriye güvense böyle ortada kalacak. Böyle şeylerde karşı taraf haklıdır.

Adamlar haklı. Hakkının peşinden gitmek adilik mi oluyor? Okumadığınız etmediğiniz sözleşmeyi imzalayan sizsiniz. Önce hizmeti alma kararı verip ardından kafasına göre vazgeçip adamları yarı yolda bırakma niyetinde olan sizsiniz. Sözleşme yapmayıp da müşteriye güvense böyle ortada kalacak. Böyle şeylerde karşı taraf haklıdır.
Lütfen konuyu tam anlamıyla adamlara ne dedıgımı okuyupda dönun olur mu ??

Lütfen konuyu tam anlamıyla adamlara ne dedıgımı okuyupda dönun olur mu ??
Ben onu okudum. Yine haksızsınız ki. Lafla sözle, "tabi tabi"yle yürümez böyle işler.
Ama bence siz bir daha sözleşme imzalayacak olursanız önce onu okuyun bana akıl vereceğinize. Okumadığınız sözleşmeye imza atıp sonra da adamlara adi demek nasıl bir düşünce tarzıysa...

Biri kendilerinde biri musteride kalmıyor mu yanlış mı biliyorum acaba
doğru biliyorsun ama nasılsa devamlı müşterimiz istediği zaman alabilir diye vermemiş olabilirler mesela bizde öğrencilere fatura kesiyoruz ama öğrenci sayımız çok olduğu ve tek tek göndermek zor olacağı için onlara ait nüshada bizde oluyor ne zaman isterlerse o zaman veriyoruz
sanmıyorum fatura kesmemiş olsunlar
kredi kartı ile işlem söz konusu

Tabi canım kart kullanarak ekmek alsan bile fişini veriyorlar. Spor salonuna bir şey yapamazlar buradan.
Benim bildiğim kadarıyla kredi kartıyla yapılan işlemlerin kayıt altına alınmaması gibi bir durum söz konusu değil. Kart sahibi kendi kredi kartı işlemlerinden bile öğrenebilir yani bu işlemi. Online işlemlerle özellikle çok kolay.

Ben onu okudum. Yine haksızsınız ki. Lafla sözle, "tabi tabi"yle yürümez böyle işler.
Ama bence siz bir daha sözleşme imzalayacak olursanız önce onu okuyun bana akıl vereceğinize. Okumadığınız sözleşmeye imza atıp sonra da adamlara adi demek nasıl bir düşünce tarzıysa...
sizinle polemiğe girmicem hanımefendı konumun sonunda ne yapabılırım bılgısı olan varmı dıye soru sordum. cevabınız da düşünce tarzımı yargılamak olmus. akıl vercek olan varmı diye sormadm ben dıkkatınızı cekerım. ne yapabılırım dıye asordum. konuyla ılgılı bılgınz yoksa lutfen daha fazla yorumlamaya devam etmeyın rıca edıyorum.

AA HİÇ BİLMIYORDUM HAYIR KESMEDILER COK IYI BILIYORUM . ADAMI ARAMIS ESIM BU AKSAM KONUSALIM BOYLE BOYLE DEMIS O DA BUYRUN KONUSALIM TABI DEMS. BI KONUSALIM ONA GORE SOYLICEM
kesmişlerse bile bunu sana ibraz etmemeleri de suç canım.kredi kartı ile yaptıysan mutlaka kesilmiştir.ama sana vermemesi yine suç...

sizinle polemiğe girmicem hanımefendı konumun sonunda ne yapabılırım bılgısı olan varmı dıye soru sordum. cevabınız da düşünce tarzımı yargılamak olmus. akıl vercek olan varmı diye sormadm ben dıkkatınızı cekerım. ne yapabılırım dıye asordum. konuyla ılgılı bılgınz yoksa lutfen daha fazla yorumlamaya devam etmeyın rıca edıyorum.
İyi de adamları karalamışsınız sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsınız yani. O zaman adi demeyecektiniz. Siz ettiğiniz lafın farkında mısınız? Kafamıza göre insanlara, işletmelere vs hakaret etmeye, "adi" gibi bir kelime kullanmaya hakkımız var mı sizce? Kafamıza göre işletmeleri kötü duruma düşüremeyiz. Adamlara adi derseniz burada onların tarafını tutacak olan birileri de çıkar. Buraya kafamıza göre her şeyi yazamayız, kafamıza göre itham edemeyiz. Siz adamlara adi demeseydiniz kimse sizin düşünce tarzınıza tepki göstermezdi.
Konuyla ilgili olarak da ya sözleşmenizi başka birine devredersiniz parasını o kişiden alırsınız ya da mecburen gider sporunuzu yaparsınız parayı da ödersiniz veya gitmezsiniz ama o parayı ödersiniz.

Fatura fiş vermemenin olduğu kadar almamanında suçu var. Siz onları fatura vermemekle suçlar iseniz onlar size talepettiniz mi? diye sorar. direkt suçlamada bulunmadan evvel önce faturayı isteyip, verilmediği takdirde bu noktadan sonra şikayet edebilirsiniz tabii.

1-Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir, bu sebeple yasaktır.
2-Polemiğe girmek yasaktır.
3-Üsluplara dikkat edelim.
ben bu forumda şunu anladım saygı sevgi hoşgörü çevçevesinde hiçbirşey halledilemiyor.mutlaka hakaret aşşağılama söz konusu.bir bayan olarak bayanların birbirlerine bukadar düşmanca davranmasına anlam veremiyorum .bir espriyi bile anlamayıp öyle uç noktalara götürülmesini hele hiç anlamıyorummm..bu düşmalık niye bu kin niyee bu öfke niyeee...........

Son düzenleme:
İyi de adamları karalamışsınız sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsınız yani. O zaman adi demeyecektiniz. Siz ettiğiniz lafın farkında mısınız? Kafamıza göre insanlara, işletmelere vs hakaret etmeye, "adi" gibi bir kelime kullanmaya hakkımız var mı sizce? Kafamıza göre işletmeleri kötü duruma düşüremeyiz. Adamlara adi derseniz burada onların tarafını tutacak olan birileri de çıkar. Buraya kafamıza göre her şeyi yazamayız, kafamıza göre itham edemeyiz. Siz adamlara adi demeseydiniz kimse sizin düşünce tarzınıza tepki göstermezdi.
Konuyla ilgili olarak da ya sözleşmenizi başka birine devredersiniz parasını o kişiden alırsınız ya da mecburen gider sporunuzu yaparsınız parayı da ödersiniz veya gitmezsiniz ama o parayı ödersiniz.
bugun gittiğimde zaten bu yonde bıseyler yapıcam . ben burda ısletme adı vermedım . etmedım. adamın adını vermedm.. yanı hepımız buraya bı yazı yazdıgımzda bı hışımla bı sınırle yazmıyor muyuz ? o zaman zaten adı bı derdım var olmazdı kı . yanı benım buraya adi yazmama mı takıldınız ben anlayamadım. benım bı derdım var farkındaysanız bı onerınız varsa sunun. yoksa da lutfen susun. rica edıyorum .

Sözleşme bunun için yapılıyor.Spor salonlarına 1 aylık üye olmakla yıllık üye olmak arasında epey fiyat farkı var.Yıllık üyelikteki ücret kampanyalı yani indirimli oluyor.Hem üye bağlamış oluyorlar hem aylık gelirlerini sabitliyorlar.Düzenli gidenler için de avantajlı oluyor.
Bazı salonlarda 1-2 ay dondurma hakkı oluyor.Sözleşmede varsa biraz ara verebilirsiniz.
Çok yaşanan bir durumdur,bir hevesle yazılır ve ilk aydan sonra bırakılır.Keşke aylık yazılsaydınız.

ben bu forumda şunu anladım saygı sevgi hoşgörü çevçevesinde hiçbirşey halledilemiyor.mutlaka hakaret aşşağılama söz konusu.bir bayan olarak bayanların birbirlerine bukadar düşmanca davranmasına anlam veremiyorum

Diyosun,bayan değil kadın olduğumuzdan heralde ki kimse seni aşağılamadı yanlışın söylendi,sen burda bir üyeyi usulsüz rapor almaya yönlendirdin

bugun gittiğimde zaten bu yonde bıseyler yapıcam . ben burda ısletme adı vermedım . etmedım. adamın adını vermedm.. yanı hepımız buraya bı yazı yazdıgımzda bı hışımla bı sınırle yazmıyor muyuz ? o zaman zaten adı bı derdım var olmazdı kı . yanı benım buraya adi yazmama mı takıldınız ben anlayamadım. benım bı derdım var farkındaysanız bı onerınız varsa sunun. yoksa da lutfen susun. rica edıyorum .

Haklı olsan o lafa takılmazdı kimse ama sen %100 ben haklıyım özgüveni ile konu açmışsın, e haksız yere de o laf kullanılınca bi dk dedi insanlar

Back