Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kedim belimin incelmesi ve popomun şekle girmesi şart ne yapmam lazım cnm

kedim belimin incelmesi ve popomun şekle girmesi şart ne yapmam lazım cnm
Tatlım youtube açıyor mu sende ? saana hemen program yapayım evdemisin sürekli okuyormusun çalışıyormu

Şundan soruyorum boş zamanın ve günün ne zaman ?

Tatlım youtube açıyor mu sende ? saana hemen program yapayım evdemisin sürekli okuyormusun çalışıyormu

Şundan soruyorum boş zamanın ve günün ne zaman ?

çalışıorum cnm akşam 9dan sora boşum ve pazar günüm boş cnm youtubeye de ktunnelden girerim

Canım bana da program yapar mısın yoksa sadece squat mı yapmalıyım ben youtube daki blogilates cassey in butt ve leg fire videolarını yaptım cardio felan yapıyorum

çalışıorum cnm akşam 9dan sora boşum ve pazar günüm boş cnm youtubeye de ktunnelden girerim
Akşam işten geldikten sonra zor olmaz değilmi haftada 3 gün 40 dakika ozaman egzersiz pazar gününe cardio bütün vucud için vereyim dur hazırlıyorum:18::18:

Canım bana da program yapar mısın yoksa sadece squat mı yapmalıyım ben youtube daki blogilates cassey in butt ve leg fire videolarını yaptım cardio felan yapıyorum
Canım Bende onu seviyorum onun en sevdiğim videosu şu :
https://www.youtube.com/watch?v=-SN-TQDqWXU

Sanada tavsiye ederim , squat + bu videol başlaya bilirsin 3 hafta sonra değişime göre değiştiririz

Akşam işten geldikten sonra zor olmaz değilmi haftada 3 gün 40 dakika ozaman egzersiz pazar gününe cardio bütün vucud için vereyim dur hazırlıyorum:18::18:

zor olsada var mı çaresiiii mecburum yapmaya dana gibi oldum iyice ve bnm ki sen hayattaaa kg veremezsin dediii gecen gün acilşekle girmem gerek yaaa

juju bak şimdi bu verdiğim 2 video olacak bu iki video 35 dk falan yapıyor bunun yanına günde 1. videodaki gibi sumo squat yapacaksın iç bacak popo manyak toparlıyor bu dediğim her şeyi ben yaptım ve faydasını gördüm inan.

https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg Bu kalça için her gün de yapabilirsin çok etkili vallahi sihir gibi Çok seviyorum bunu.
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Bu bel inceltir kaslarını ortaya çıkartır juju bel oyuntu'sunu çıkartır simitleri eritir.

haftada 3 gün ile başlayalım 2 hafta sonra 4 güne çıkartırız ve video takviyesi yaparız

pazar günler şu video yapacaksın juju :
https://www.youtube.com/watch?v=FSRu6D_0rVE

bana ne önerirsin canım ? geçen de yazmıştım boyum 169 75 kiloyum . kalçamda ve karnımda çok fazlalığım var göğüslerimde büyük hepsinin küçülmesini istiyorum yürüyüş yapıyorum ama düzenli değil malesef ve bazen düz ve ters mekik çekiyorum bir program verebilirsen hemen yarın başlamak istiyorum

sguatın videosu hangisi kuzumm

Kuzum yazmıştım yada yazdığımı sanmışım Zayıflarken sıkılaşma programındaki herşeye uyabilirsin sen 1 ay düzenli yapman şart . sonra etkilerini değişikleri yazarsın değişimine göre devam ederim
sguatın vidosu hangisi kuzumm
Canım squat 1. verdiğim videoda var oradaki squat tarzında yapacaksın kuzum görürsün izle bir kere

acamıyorum kiii videolarıııı offffffff yaa

totomu gördn mü bide

:119: Günaydınlar :119:
tamam canım ben squat da yapabilirim değil mi tabloda ne yazıyorsa ordan başlıyorum bugün baya boş vaktim var malum tatil olunca

KedilerdeTatilYapar ya ben zayıflarken sıkılaşma yı bulamıyorum forumu yeni kullanıyorum pek bilmiyorum o yüzden bide bu dns şifresini banada mesajlarmısın videoları açamıyorum bende teşekkürler

KedilerdeTatilYapar ya ben zayıflarken sıkılaşma yı bulamıyorum forumu yeni kullanıyorum pek bilmiyorum o yüzden bide bu dns şifresini banada mesajlarmısın videoları açamıyorum bende teşekkürler
[h=2]Zayıflarken Sıkılaşma Programı[/h]
Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.

(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:-

SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.

Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube

BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !

Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube

BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.

BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Canım bu program Dns özelden yazayım ama özel dışında hiç bir yerde yazmayın

ben videoları açamıyorum kiiii google hata veriyoo
Canım bu program Dns özelden yazayım ama özel dışında hiç bir yerde yazmayın demişsin ama ben anlayamadım canım yha
bendemi bi sorun var acaba

canım bana da yazabilir misin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…