Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Günaydın kızlar :169:

Kahvaltımı azcık yaptım annem izinli bugün oturup evi temizleyeceğiz Babam sağolsun 2 hafta evde yanlız kaldı evi perişan etmiş..

Normal hamsın haff kiloda olunca ısınmadan yapma yanlız

hafif tabeee demi kg bende totoda kocaman yaaa aslında totomun oyle olmasının sebeblerinden biri de benim çok kg vermem 5 yıl önce 21 kg verdim ama sora roactone die bir ilaç kullandım 7 ay sivilcelerim için şişirdi beni sora tekrar rejim yaptım biraz zayıfladımm ama hala kg var verilecek o zaman 53 kg ye düşmüştüm ve manken gibiydim ahhh ahhh gene olabilirmiyim kiii

Kesinlikle olursun ama devamlılık gerektirir. Öyle hemnde manken olmayı dşünme . Braz sabır ve istikrar çok önemli

Merhaba arkadaslar bu topige bayildim.

Benide araniza alirsaniz sevinirim, devamli takip etmek istiyorum.

Kedilerdetatilyapar arkadasin gercekten cok büyük katkilarinin ve emeginin oldugunu görmekteyim, öncelikle bunun kocaman tsk etmek istiyorum.
Benim bir sorunum var oda su, insulin direncim ldugundan dolayi benim vucudumdakika yaglar cogunlukta bel ve sirt bölgemde birikmis durumda, bunun icin hangi egzersizleri önerirsin? Birde gögüslerim büyük ama yumusak onlari sikilastirmam ve diklestirmem icin ne önerirsin.
Kollar icin egzersizler paylasildimi? O kadar paylasim var ki, hangisini okuyacagimi sasirmis bulunmaktayim.

Yaza dügünüm var vucudumu sikilastirmam gerek:26:
Baska önerileriniz ve tavsiyeleriniz olursada cok sevinirim.

Kesinlikle olursun ama devamlılık gerektirir. Öyle hemnde manken olmayı dşünme . Braz sabır ve istikrar çok önemli

hemn olcak şey değil biliorummmm ama yazın büyük ihtimal nişanım olabilir temmuz agustos gibi aile arasında o zman kadar şekillenmem lazım kuzum ya

Teşekkür ederim

canım bulayım bel kol karın sırt egzrsizi içeren videolarını vereyim biraz zaman ver bulayım

Merhaba bende sıkılaşma programınza dahil olmak istiyorum :) başlangıç için neler yapmam gerekiyor acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
​Sıkılaşma programında ne varsa onlar la başlayabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkılaşma dediğiniz bu konunun başındaki herşey mi dahil ? Telefondan girdiğim için çok inceleyemiyorum o yüzden sordum.

BU BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMI CANIM

Kızlar Bölgesel sıkılaşma programın'da eski listedeki arkadaşlar devam edecek. yeni gelenler olursa ekleyeceğiz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMIN DAKİ EGZERSİZLER.

Şimdi : VİDEOLARINIZ olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.

Egzersiz HAREKETLERİNİZİ ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz.

Önceki programınızda ki hareketlerinizin de hemen hemen bir kısmı olucak ben burda da vericem onları

ŞİMDİ VİDEOLARINIZ ŞUNLAR :
<u style="color: rgb(51, 51, 51); background-color: rgb(250, 250, 250);"><strong> 1.VİDEONUZ POPO KALDIRMA DA SİHİR GİBİ BİRŞEY

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube

2.VİDEOMUZ ARTIK ISINMIŞ GÖBEĞİNİZDE ERİYEN YAĞLARINIZA HIZLI ETKİ EDEREK 2 HAFTA SONRA İŞTEE KASLARIN SENİN

BUNLAR DEDİRTECEK BİR VİDEO.

(HATIRLATMA: HAFTADA 4 GUN TEK PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ VİDEOLARIMIZI..)

VİDEOLARINIZ YUKARDAKİLER ŞİMDİ EGZERSİZ HAREKETLERİNİZİ VEREYİM.

(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)
(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)

KIZLAR KÜLOTLU ÇORABINIZ VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM KÜLOTLU ÇORABINIZI

AÇLARINIZI BİRLEŞTRİN BAĞLAYIN .. RESİMDEKİ GİBİ BACAKLARINIZIN ARASINDAN GEÇİRİN VE POPONUZU SIKARAK ŞEKİLDEKİ HAREKETİ 25DEFA YAPACAKSINIZ

Mekik Hareketi veya Ayak Ucuna Deyme Esnemesi:

SIRT ÜSTÜ YATIP AYAKLARINIZI YUKARI KALDIRIN. AYAK UÇLARINIZA DEYMEYE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPICAĞIZ HAREKETTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ. 25 KERE YAPACAĞIZ. KARNIMIZI İÇERİ ÇEKİP YAPIYORUZ. YERDEYKEN NEFES ALIYORUZ PARMAK UÇLARIMIZA DEYMEYE ÇALIŞIRKEN NEFES VERİYORUZ.

Ters Mekik veya Bacaklarla Ters Esneme

Yere sırtüstü yatarak işe başlayın. Elleriniz vücudunuzun yanında düz olarak yere koyun

. Vücudunuzun üst kısmı zemine dayanırken, kalçanızı mümkün olduğu kadar yukarı

doğru kaldırmaya çalışın .. 25 kere yapacağız bunuda karnınız dediğim gibi hep içerde.

Bişi sorabilir miyim bayanlar bu squat( doğru yazdım mı bilmiyorum) popoyu büyütüyor mu ?yoksa sıkılaştırıp dikleştiriyor muu??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz uğraştırdım , çok teşekkür ederim :))

Teşekkür ederim canım tavsiyen için mutlaka uygulayacağım mersi

Kesinlik tebabo çok deli ter attırıyor bütün vücud çalışıyor

ayyy şimdi yapıcam ben haftada 4 gün yada 3 gün yapmayı düşünüyorum çünkü haftada 2 günde spor salonunda aerobik ve plates yapıyorum bi yandanda lys ye çalışmalıyım

Squat popoyu skılaştırıyor , dikleştiriyor 1-2 cm büyütebilir 3-4 ay yaparsanız oda kas olacak çünkü 1-2 ay yaparsan çok daha güzel olur

Squat popoyu skılaştırıyor , dikleştiriyor 1-2 cm büyütebilir 3-4 ay yaparsanız oda kas olacak çünkü 1-2 ay yaparsan çok daha güzel olur

Peki nasıl yapıcam utube kapandı videoyu izleyebilceğim.bir yer var mı?ve de bir soru daha 1 ay yapıp bırakırsak yine aynnı haline dönmez mi ki :what::what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…