Günaydın kızlar :169:
Kahvaltımı azcık yaptım annem izinli bugün oturup evi temizleyeceğizBabam sağolsun 2 hafta evde yanlız kaldı evi perişan etmiş..
Hadi bakalım hayırlı olsun bacım gilİlk squatı dun yaptim kedicim hayirli ugurlu olsun
Hadi bakalım hayırlı olsun bacım gilDevam bak bırakmak yok tamam mı
Normal hamsın haff kiloda olunca ısınmadan yapma yanlıztmm ama diz kapağımdan bir karış yukarısı et kesti resmen normal mi
Normal hamsın haff kiloda olunca ısınmadan yapma yanlız
Kesinlikle olursun ama devamlılık gerektirir. Öyle hemnde manken olmayı dşünme . Braz sabır ve istikrar çok önemlihafif tabeee demi kg bendetotoda kocaman yaaa aslında totomun oyle olmasının sebeblerinden biri de benim çok kg vermem 5 yıl önce 21 kg verdim ama sora roactone die bir ilaç kullandım 7 ay sivilcelerim için şişirdi beni sora tekrar rejim yaptım biraz zayıfladımm ama hala kg var verilecek o zaman 53 kg ye düşmüştüm ve manken gibiydim ahhh ahhh gene olabilirmiyim kiii
Kesinlikle olursun ama devamlılık gerektirir. Öyle hemnde manken olmayı dşünme . Braz sabır ve istikrar çok önemli
Merhaba arkadaslar bu topige bayildim.
Benide araniza alirsaniz sevinirim, devamli takip etmek istiyorum.
Kedilerdetatilyapar arkadasin gercekten cok büyük katkilarinin ve emeginin oldugunu görmekteyim, öncelikle bunun kocaman tsk etmek istiyorum.
Benim bir sorunum var oda su, insulin direncim ldugundan dolayi benim vucudumdakika yaglar cogunlukta bel ve sirt bölgemde birikmis durumda, bunun icin hangi egzersizleri önerirsin? Birde gögüslerim büyük ama yumusak onlari sikilastirmam ve diklestirmem icin ne önerirsin.
Kollar icin egzersizler paylasildimi? O kadar paylasim var ki, hangisini okuyacagimi sasirmis bulunmaktayim.
Yaza dügünüm var vucudumu sikilastirmam gerek:26:
Baska önerileriniz ve tavsiyeleriniz olursada cok sevinirim.
Teşekkür ederim
canım bulayım bel kol karın sırt egzrsizi içeren videolarını vereyim biraz zaman ver bulayım
Merhaba bende sıkılaşma programınza dahil olmak istiyorum :) başlangıç için neler yapmam gerekiyor acabaKesinlikle olursun ama devamlılık gerektirir. Öyle hemnde manken olmayı dşünme . Braz sabır ve istikrar çok önemli
​Sıkılaşma programında ne varsa onlar la başlayabilirsinizMerhaba bende sıkılaşma programınza dahil olmak istiyorum :) başlangıç için neler yapmam gerekiyor acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
​Sıkılaşma programında ne varsa onlar la başlayabilirsiniz
Sıkılaşma dediğiniz bu konunun başındaki herşey mi dahil ? Telefondan girdiğim için çok inceleyemiyorum o yüzden sordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım tavsiyen için mutlaka uygulayacağım mersi
Kesinlik tebabo çok deli ter attırıyor bütün vücud çalışıyor
Squat popoyu skılaştırıyor , dikleştiriyor 1-2 cm büyütebilir 3-4 ay yaparsanız oda kas olacak çünkü 1-2 ay yaparsan çok daha güzel olurBişi sorabilir miyim bayanlar bu squat( doğru yazdım mı bilmiyorum) popoyu büyütüyor mu ?yoksa sıkılaştırıp dikleştiriyor muu??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Squat popoyu skılaştırıyor , dikleştiriyor 1-2 cm büyütebilir 3-4 ay yaparsanız oda kas olacak çünkü 1-2 ay yaparsan çok daha güzel olur