POPO için bacak için çoooooookk güzel bir hareket :)
fit bir vucud sıkı kalçalar için bunlar şart
Vallaha vucud haline göre değişir :2:Benimde mi bu hareketleri yapmam lazim mm peki popo kaldırılı için bide hergün beyaz etmiş yiyeyim:)
Vallaha vucud haline göre değişir :2:
:- Boyun kilon çok orantılı zaten . plates vücudunu formda tutmana da yardımcı olur , aynı zamanda forma girmene de yardımcı olur.1.75 boyun var 63 kiloyu m çok bi fazla m yok zaten spinning e gdiom ama popo m kalkik sex i olsada ena olmaz yani:) beyaz et hergün yiyorum zaten ama Ok onuda faydali olacağını düşünmemiştim sence plates de vücudum şekillen mesi ve popo nun kalkik durması için doğru bi sporcu onada başlamak istiyorum cunki yakında
:- Boyun kilon çok orantılı zaten . plates vücudunu formda tutmana da yardımcı olur , aynı zamanda forma girmene de yardımcı olur.
squat ve birkaç video sana inanılmaz yardım cı olur bakayım vereyim sana bura da paylaşmıştım ama bulup veririm .
1.75 boyun var 63 kiloyu m çok bi fazla m yok zaten spinning e gdiom ama popo m kalkik sex i olsada ena olmaz yani:) beyaz et hergün yiyorum zaten ama Ok onuda faydali olacağını düşünmemiştim sence plates de vücudum şekillen mesi ve popo nun kalkik durması için doğru bi sporcu onada başlamak istiyorum cunki yakında
[video=youtube;tsNkjdwMuwA]https://www.youtube.com/watch?v=tsNkjdwMuwA[/video]
Bu video da çok zorlayıcı evet ama , çok güzel basen popo ve popo altını sırt çalıştırıyor .
Zor ama zoru başarmak mesele zaten
Dns ayarlarını değiştirmeyi biliyormusun DNS vereyim değiştir heryere gir.Bu arada nerelisin ?Malesef izleyebilir. Ama youtube kapali
Dns ayarlarını değiştirmeyi biliyormusun DNS vereyim değiştir heryere gir.Bu arada nerelisin ?
Bodrum l uyum cnmmm bilmiorum değiştirmeyi ya