Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tumblr_n0lomgzo8V1ro3593o3_400.gif

YAN SİMİTLERİ YAKICI KARIN ALT ÇALIŞTIRICI KOL VE BACAK DA NASİBİNİ ALAN BİR EGZERSİZ.

SAĞ VE SOL 25 ŞER KERE YAPILMALI
:KK14:

OFF ! Deli gibi bir karın egzersizi tabikide bacaklar da çalışıyor ama bunu ilk seferde 5 kere yaparak başlayınız , 1 hafta sonra 10 adet olarak yapın.. 1 ay sonra 25 tane olarak yapmaya başlayın ilk haftadan itibaren alt karın yağları üst kaslar manyak çalışıyor anından ayva göbeğinden kurtulursun bizzaat denedim seviyorum :KK69: :KK1:

tumblr_n0lomgzo8V1ro3593o8_r1_400.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

tumblr_n2a1c7dFJJ1tofc9zo1_500.gif

donkey kicks:yani bu hareket zayıfım \şişmanım ama popo düşük görünüyor diyen bayanlar 'a önereceğim egzersizler den biridir. Yani victoria melekleri bile bu hareket ile sıkı popomuz var diyorlar :KK34:

kedicim ben sana Tae Bo hakkında bir bilgin var mı onu sorucaktım bugün ona başlıcamda sen ne dersin ? Biliyosun ağır spor yapabiliyorum ağırlık açısından önemi yokta etkili mi sence ?

kedicim ben sana Tae Bo hakkında bir bilgin var mı onu sorucaktım bugün ona başlıcamda sen ne dersin ? Biliyosun ağır spor yapabiliyorum ağırlık açısından önemi yokta etkili mi sence ?
Tatlım fndkıım :KK1: tea Bo öyle bir ter attırıyor ki evet biraz ilk 1-2 seferde ağır gelir ama senin

bünyen kaldırır. squattıda bitiren gruptaki nadir kızlarım'dansın :KK1:

Vallahi istediğin kiloya 3-5 kaldıysa teabo ıile 1-2 haftada ulaşırsın tabi ki YEMENE dikkat ederek
:KK34::KK16:

Tatlım fndkıım :KK1: tea Bo öyle bir ter attırıyor ki evet biraz ilk 1-2 seferde ağır gelir ama senin

bünyen kaldırır. squattıda bitiren gruptaki nadir kızlarım'dansın :KK1:

Vallahi istediğin kiloya 3-5 kaldıysa teabo ıile 1-2 haftada ulaşırsın tabi ki YEMENE dikkat ederek
:KK34::KK16:

squatı 2 kez bitirdim burda altını çizelim :KK1: hadi ya ben çok kilo aldım sınav stresine şuan 62 kiloyum malesef ne kadar süre yapsam eskisi gibi olurum acaba :KK31:

squatı 2 kez bitirdim burda altını çizelim :KK1: hadi ya ben çok kilo aldım sınav stresine şuan 62 kiloyum malesef ne kadar süre yapsam eskisi gibi olurum acaba :KK31:

heyyy maşallah be :KK1: :KK1: :KK52:

Ya Tea Bo öyle bir şey ki 1 hafta da tartıda düşüş yaşarsın inan yani yapınca ne demek istediğimi anlarsın
:KK9:

Kediiii nasılsın ? Ben bir şey sorucam. Şimdi baya hamlaşmış bir vücudum var ve hazirana kadar şekle girsin istiyorum. Kilolu gözükmüyorum dışardan ama merdiven çıkarken bile yoruluyorum öyle diyeyim tabii yazdda geliyor. Böyle hamlaşmış bir insan için ne önerirsinn. Kesin başlayacağım spora. İstediğim vücut şeklini de söyleyeyim istersen. Çok ince bacak sevmiyorum kalın bacak ve sıkı şekilli bir bacak ve kalkık kalça(zenciler gibii tam). Simitleri ve karnı erimiş, omuzları biraz dik bir vücut. Bana en baştan yardımcı olur musun. Spor videolarını öner bende isteğime kavuşayım. Vallahi bunu ancak sen yapabiliyorsuun. Bana yardım et kediiii :KK43:((( 1.60'a 54 kiloyum.
Bak şimdi tatlım , birincisi olabildiğince beyaz et süt ürünleri yumurta bool tüket melisin bu hatları istiyorsan .:KK34:

O bir , ikincisi şimdi vereceğim programı haftada 3 gün yapacaksın videoları 1 tekrar yaparak uygulayacaksın okey :21:

Programın :

squat programı :

Her gün 150 tane squat 2 ye böle bilirsin 75 tane yap 10 dakika sonra ikici 75 . 1 ay boyunca
bu videolaru bende yapıyorum gören gördü popom şekilli ve bobledir :)
Videoaların :
https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

https://www.youtube.com/watch?v=-SN-TQDqWXU
https://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ

Bunlar tatlım 1 kere tekrar olucak haftada 3 gün 1 ay sonra lütfen değişimini bizimle paylaş.

Başlamadan ölçülerini almayı unutma
:KK8::13:

Bak şimdi tatlım , birincisi olabildiğince beyaz et süt ürünleri yumurta bool tüket melisin bu hatları istiyorsan .:KK34:

O bir , ikincisi şimdi vereceğim programı haftada 3 gün yapacaksın videoları 1 tekrar yaparak uygulayacaksın okey :21:

Programın :

squat programı :

Her gün 150 tane squat 2 ye böle bilirsin 75 tane yap 10 dakika sonra ikici 75 . 1 ay boyunca
bu videolaru bende yapıyorum gören gördü popom şekilli ve bobledir :)
Videoaların :
https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

https://www.youtube.com/watch?v=-SN-TQDqWXU
https://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ

Bunlar tatlım 1 kere tekrar olucak haftada 3 gün 1 ay sonra lütfen değişimini bizimle paylaş.

Başlamadan ölçülerini almayı unutma
:KK8::13:

tamamdıır kediii çok teşekkür ederiimm başlıyorum pazar günüü :KK16::KK16:

son sorum kedi heyecandan sormayı unutmuşum :KK9::KK9::KK9: 1 kere tekrar dediğin bir videoyu 2 kere mi yapıcam ? bir kere yaptıktan sonra tekrar mı edicem yani

Program süper otesi bu programa tabii kalabilirsin :KK54:

merhabalar canım , valla ilk sayfada verdiğim zayıflarken sıkılaşma programına alabiliriz seni istersen 1 ayda sonuç alırsın devam edersen 2-3 ay güzel şeyler görürsün :)

Merhabalar , tam yerine geldin :KK1: Artık her hafta pazar günü TARTI GÜNÜMÜZ olucak kila vermek\almak isteyenler hafta hafta burada kilolarını yazacak , en çok kilo veren'e bir hediye belirleriz :) maksat hırs :)

Merhabalar , hangi hareketler tatlım squat mı? Squat 'sa yeşillik ağırlıklı beslenme ile evet küçültür ve koşu ile desteklendiğinde incelme %100 görülür kendimden biliyorum :KK1:

Merhabalar , canım hoşgeldin aramıza. Yürümen güzel hamlaşmassın ama bir programa ihtiyacın var ev hanımı mısın vaktin var mı? Hafta da 4 gün 1 saat en az egzersiz yapma olasılığın var mı?

Vallaha benden çok yaşıcaksın bende ban yemeseydim 2 gün öncen yazacaktım rekabeti arttırmak için
:KK9:

zayıflarken sıkılaşma programına alabiliriz seni istersen diyorsun istemezmiyim yaaa! alabilirsin pazar günü tartılma kesin mi ona göre yazıcam. hep birlikte yaşayalım :KK70: rekabet gaz verir ben varım takipteyim
kolaylıklar :KK16:

canım bana da bi tavsiyede bulun ya :KK17: boyum 1,62 58 kiloyum çok kilo aldım kışın özellikle göbek ve gögüs bölgesinden incelmek istiyorum. özellikle gögüs küçültmek ve dikleştirmek istiyorum haftada bikaç gün leslie + biraz mekik hareketi yapıyorum yaza kadar atkili olabilecek ne önerirsin? :KK76:
$967996_10203321134849064_677790591_n.jpg $10152833_10203321133969042_358603899_n.jpg

son sorum kedi heyecandan sormayı unutmuşum :KK9::KK9::KK9: 1 kere tekrar dediğin bir videoyu 2 kere mi yapıcam ? bir kere yaptıktan sonra tekrar mı edicem yani
evet hepsini 1 kere yap 10 dakika dinlen . 2. kere yap mutlu son :KK1:
zayıflarken sıkılaşma programına alabiliriz seni istersen diyorsun istemezmiyim yaaa! alabilirsin pazar günü tartılma kesin mi ona göre yazıcam. hep birlikte yaşayalım :KK70: rekabet gaz verir ben varım takipteyim
kolaylıklar :KK16:
:)))) Tamam tekrardan grupları açıcam seni de alıyorum Zayıflarken sıkılaşma programına :KK1: 1-2-3 sayfalarda programlar yazıyor ve hareketler açıklamalarımla kolay gelsin .

evet bu arada PAZAR günü tartı günüünmüz
:KK34:
canım bana da bi tavsiyede bulun ya :KK17: boyum 1,62 58 kiloyum çok kilo aldım kışın özellikle göbek ve gögüs bölgesinden incelmek istiyorum. özellikle gögüs küçültmek ve dikleştirmek istiyorum haftada bikaç gün leslie + biraz mekik hareketi yapıyorum yaza kadar atkili olabilecek ne önerirsin? :KK76:
Eki Görüntüle 1042736 Eki Görüntüle 1042738
Canım merhaba , canım basen popo ve göğüs hareketleri içeren yani BÖLGESEL SIKILAŞMA içeren BÖLGESEL SIKILAŞMA grubumuz var ilk sayfada yada 2 . sayfa da seni de o gruba alalım ? Kesinlikle senin şifan o videolar ve hareketlerde :13:

Kızlar Güüünaaayyydıııınnnn :KK23: :KK16: :KK16:

Kahvaltımı yapacağım birazdan , saat 13:30 da 40 dakika egzersizleri me başlayacağım :KK76: :KK76: :KK16:

Konuyu videoları takip ediyorum çok güzel videolar paylaşıyorsun ve kndıme uygun olanları uyguluyorum.Nacizane bir tavsiye verebilir miyim ?
Biliyoruz ki kalori yakımı için nabzı belirli bir aralıkta tutmak lazım ve bu kalori bu şekilde oluyor ve bu lanet şeyi yakmada en önemli adım o yüzden arkadaşlar için hazırladığı programlara egzersiz öncesi-dinlenme sonrası ve 2.tur egzersiz sonrası heart rate up aktiviteleri paylaşırşan süper olur.Muhlaka biliyorsundur fitnessblender'ı.Ordaki jumping jack,senin squat ,jumping squat yada lateral jump hareketleri önerirsen 30-40'ar saniyelik çok daha etkili sonuç alacaklardır arkadaşlar.Ben bu şekilde yapıyorum sporu dilim dışarda oluyor 30 dakıkalık bir spor sonrası ama kalori yakımı ve kalori kaybı çok daha fazla oluyor.
Paylaşımlarını bekliyoruzzz.:KK34:

Konuyu videoları takip ediyorum çok güzel videolar paylaşıyorsun ve kndıme uygun olanları uyguluyorum.Nacizane bir tavsiye verebilir miyim ?
Biliyoruz ki kalori yakımı için nabzı belirli bir aralıkta tutmak lazım ve bu kalori bu şekilde oluyor ve bu lanet şeyi yakmada en önemli adım o yüzden arkadaşlar için hazırladığı programlara egzersiz öncesi-dinlenme sonrası ve 2.tur egzersiz sonrası heart rate up aktiviteleri paylaşırşan süper olur.Muhlaka biliyorsundur fitnessblender'ı.Ordaki jumping jack,senin squat ,jumping squat yada lateral jump hareketleri önerirsen 30-40'ar saniyelik çok daha etkili sonuç alacaklardır arkadaşlar.Ben bu şekilde yapıyorum sporu dilim dışarda oluyor 30 dakıkalık bir spor sonrası ama kalori yakımı ve kalori kaybı çok daha fazla oluyor.
Paylaşımlarını bekliyoruzzz.:KK34:
Teşekkür ederim canım tavsiyen için mutlaka uygulayacağım mersi :KK1:
hadi ya kalçalarım felan ağrıyo şuanda ağrısı geçince başlıcam düzenli bi şekilde bütün videoları aynı etkiyi mi gösterir :KK31:
Kesinlik tebabo çok deli ter attırıyor bütün vücud çalışıyor :KK12::KK12:

X