Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
birsey soracam benm bacaklarım bu yukarıdaki kadınınki gibi ama incelsin istiyorum squash inceltirmi? ben hep spor yaptım hayatım boyunca ve ne kadar zayıflasamda bacaklarm hep böle kaldı incelme ümidi yokmudur ki :26:

Bende katilicam araniza insallah..binyediyuzbilmem kac sayfayi bi okuyayim
Tabi ben okuyana kadar bi binyediyuzluk sayfa daha yazmazsaniz....

kizlar merhaba laptabim uzun sureduiryok insalahh yarin en gec carsamba gunu kavusuyiorum aktif bi sekilde topigi hizlandrip canlandiracagim. Sevgiler

kizlar merhaba laptabim uzun sureduiryok insalahh yarin en gec carsamba gunu kavusuyiorum aktif bi sekilde topigi hizlandrip canlandiracagim. Sevgiler
Bende bugun basladim verdigin egzersizlere ama korkuyorum dahada zayiflarim diye.ben kilo alma cabasindayim bisey olmaz dimi.doktora gittim tahlillerimde bisey cikmadi doktor hareket ve egzersiz onerdi.spor salonuna gidemiyorum malesef.carsamba yoga pazar yuruyus diger gunler squat.planim bu.nasil....?

canım merhaba. bacakların kalınsa yürüyüşle başlaman lazım zayıflayınca herhangi egzersizlere başlaman lazım cardıo ile başla derim
:13:

zayıfsan yürüyüş e gerek yok . Bence sen squat ve iki tane popo egzersizi var onları yap peroteyin ağırlıklı beslen

kedii selammm
ben squata devam ediyorum ama göbeğimi de düze indircek bişeler bulmam lazımm
fikrin var mıı ??

Canım merhaba :)

Göbek için en basiti günde 100 adet mekik tir elbette ama vaktim var 15 dakikalık yada 30 dakikalık karın egzersizi yapabilirim diyorsan sana bir video bulabilirim ?

Canım merhaba :)

Göbek için en basiti günde 100 adet mekik tir elbette ama vaktim var 15 dakikalık yada 30 dakikalık karın egzersizi yapabilirim diyorsan sana bir video bulabilirim ?

yok videoya üşenirimm
squat tarzı sabit bi hareket olmalıı
100 mekik iyidir ama bunu hoop die ilk günden yapmayım dimii
yavaş yavaş arttırayımm

canım merhaba. bacakların kalınsa yürüyüşle başlaman lazım zayıflayınca herhangi egzersizlere başlaman lazım cardıo ile başla derim
:13:

peki direk squash yapsam bacakalrım zaten kalın ve kaslı ya daha da kalınlaşırmı cünkü spor yapanlara bakıyorum kadınların leslie filen bacaklar kalın kaslı popo minicik ben onu istemiyom bacaklarım incelsin ama popom sadece yukarı kalkık olsun istiyorum.

Canım beslenme tarzına göre değişir. dikkatli beslen boool yürüyüş yap tek yolu bu bacaklarının incelmesinin. kaslı ise bacakların hiç squata girme kasların erisin.

Canım beslenme tarzına göre değişir. dikkatli beslen boool yürüyüş yap tek yolu bu bacaklarının incelmesinin. kaslı ise bacakların hiç squata girme kasların erisin.

peki yürüyüşü bacaklarım için yapıcam da popo için hangi egzesizi yapmalıyım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…