Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuhuuuu
muthısssssssssssss
Arkadaşlar evde yürüyüş bandım ve çok özelliği olmayan bir bisikletim var. Yürüyüş yapıp ısınıp sonra hareket yapıyorum.
Spor salonlarındaki hocalar yürüyüşü hareketlerden sonra tavsiye ediyorlar. sizce nasıl yapmalıyım.
ay bu şişko ve koca memeli asla buna benzemek istemem
cnm ben spor salonuna gidiyorum ilk once yuruyus yaptırıyor 30 dk ( ben 45 dk yaptm) hoca sonrada kondusyon bısıklet cevırtıyor (20dk ama ben 30 dk yapıyorum) sonrada Eliptik Bisiklet yaptırıyor. sonrada baska aletlerle calısabiliyorsun
hımm teşekkür ederim size de bravo ben o kadar süre hayatta dayanamam. Spor salonuna giderken eğitmenimiz nerdeyse tüm aletleri kullanarak antreman yaptırıyordu örnepin (üst bacak aleti ile 20 tane arka bacak aleti ile 20 tane diye) 2 ayda acaip faydasını gördüm ben de . Ama şimdi evden kendimce bi şeler yapıyorum.
konu sahibi ve bilgisi olan arakdaşlarım lütfen yardımcı olsunlar ya çok ihtiyacım morale ve videolara var , benim bacaklar çok kalın ve gündür diyetteyim çok yorgun oluyorum ama yine bacak incelten video ve hareketleri bilen varsa benimle paylaşabilir mi ?
valla super olur bende spor salonuna yazıldm bacaklarm ıcın
slm kedi bütün bunlara ek olarak omuzlar için daha geniş gözükmesi adına neler yapaılabilir sporla