- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
teşekkür ettim tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 squat
15 dk popo egzersizi
kendi egzersierim 10 dk
15 makas hareketi karin icin
15 yukari tekme karin icin
canım bacakların ıncelmesıne faydalıymıs herkes oyle dıyor ben bır haftadır yapıyorum bacak ıncelmesı farketmem ıcın henuz erken ama 1 kılo vermişim resmen oyle dıyette yapmadım sadece dıkkat ettım porsıyonları kuculttum gece yemegı kestım bırde bol bol su ıctım ve yeşil cay aldım doğadanın elma kromlu yeşil çayını ıctım her gun
saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..
demıı stres heyecan da verdırtır hadı ınsallah:)
gercı bızım bıttı telaşemız ev esyalar her sey hazır:) bize bı gunu beklemek kaldı ama belkı heyecandan zayıflarım bende:)
cnm bende en çok yanlar ve göbek için uğraşıyorum ama bacaklarım ve sırtım ve yanıyo ya göbeğim çok inatçı yada ben biyerlerde hata yapıyorum göbek ve yanlar için yaptığın videoları bnmle paylaşabilirmisin ben kedinin ilk sayfalarda paylaştığı 2 videoyu yapıyorum yalnızca ilki daha çok kalçalar için ama ikinci göbeğe iyi gelior sanırım
Bende 5 aydır kendi egzersiz programımın içinde yapıyordum, ama squatı yarım yapıyordum, öne ve arkaya lunges hareketini yapıyordum, birde yine kalça için yukarı tekme diyorum, adını bilmiyorum hareketin , bunları yapıyordum. Benim ölçüm küçülmüştü malesef, demekki önce söylediğin gibi yağlar eridi sonra daha iyi etkisini gösterecek. Jillian'a geçtim 16 gündür, kendi programımı bıraktım, Jillianda hep squatla yapılan hareketler var. Dün 30 günlük squat programına da başladım. Jillian'ı yapınca, ardından yukarı tekme ve squat yapıyorum artık. Zayıflayınca istemediğim bölgeden gidiyor, inşallah squatla geri gelecek. Bir tek göbek sorunum var.Canım sen yanlış anladın büyüme yapar ama belli süre sonra önce yağların erir selilütlerin gider. Bendede mesela küçülme oldu neden
? çünkü yağlarım eridi sonra dambıla başladım top top olmaya başladı. fotoğraflardada belli zaten
leslie programını nerden bulabilirim :)
Bende basenlerimin azcık erimesini istiyorum onun dısında popom çok düşük syaılmaz. Ama ben squat sevmiyorum pilates ve callanetics yapıyorum.
Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.
Squats programı şu :
squats program da da gösterdiği gibi 3 gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.
SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:
Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden
nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.
cnm burda video paylaşmam topik sahibine ayıp olur istersen facebook yada mailine link atabilirim özelden görüşebiliriz :) ilk gün zorlandım ama şimdi daha iyi yapabiliyorum ve sayılarımı artırıyorum :)
meraba kedi.. hatta sexikedi :) ben dün squata başladım bugün 55 yaptım.. bi seferde yapıyorum 100 e kadarda giderim durmadan sanırım çünkü daha önce heveslenip öğrenme amaçlı denemelerim oldu ve sık sık spora başlayıp sıkılıp bırakıyorum kilomdan çok memnunum 25 yaşındayım 163 boy 56 kilo ama 2 doğumdan sonra önemli olan kilo değil nasıl göründüğün oluyor maalesef.. sıkılaşmaya ihtiyaım var. kalçam 94 belim 67 üst baldır 55 göbek deliği hizası 79 cm sadece sıkılaşmak istiyorum squatla beraber 8 min buns yapıyorum 1 ayda sonuç alırmıyım dersin?
canim surekli cevapliyorum squat diyet sebze agrlikbeslenme ile kalinlastrmaz proteyin ile beslenirsen kalinlasmaz hatlarn olur kas olur.
Ben iki senedir squat yapiyorum benim bacaklarim Kalinmi ?
ya şu squatı yaptım ben ölçülerimde değişiklik olmadı devam edeyim diyorum ama korkuyorum kalçam küçülür diye küçülmüş sonra büyümüş flan tekrardan demişsiniz ama ne kadar sürede eski haline dönüyor? çünkü büyük göğüslüyüm oldukça şu anki orantısını seviyorum popom küçülürse orantısız olurum.
merhaba bnde cook seviyorum dolgun popoyu .
Ben ilk ay eridi cnku ac karnina squat yapiordum snra tavuklu herhangi bi yemeten snra squat yamaya basladim ve ikinci ayda dolgunlasti. Ama sadece squat yapmadim birkac egzerszle bu hale geldi. ..