Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
squat programında 17. günüm. bugün 150 tane yapacağım. ilk gün çok zorlandım ama artık alıştım eskisi kadar nefes nefese kalmıyorum :KK1: ama partlar halinde yapıyorum hepsini birden yapmak imkansız sanırım :KK53:
bacaklarımda bir sıkılık hissediyorum popomda da dirilik.
şu 30 günü bir tamamlasaydık sonucu merak ediyorum :KK53:
çekirdek çikolata asitli içeceklerden uzak duruyorum. yatmaya yakın yemek yiyordum alışkanlık olmuştu :KK53: onu da bıraktım. meyve yemeye ağırlık veriyorum. yediklerimi azalta azalta midemi küçültüp kilo da vereceğim inşallah 50 51 olsam yeter.
şimdilik yaptıklarım bu kadar. yavaş yavaş farklı egzersizlerde deneyeceğim. spor şart bunu anladım.
kedi sporla değişimim adlı albümündeki fotoğraflarını görmüştüm iyice şevkim arttı :KK16:

merhabaaa ilk sayfanızdaki popo egzersizini iki gündür yapıyorum bir sorum olacak ama 30 günlük bu program bitince tekrar aynı şekildemi başlıyoruz yapmaya yoksa başka bir şeymi oluyor :)

canım bacakların ıncelmesıne faydalıymıs herkes oyle dıyor ben bır haftadır yapıyorum bacak ıncelmesı farketmem ıcın henuz erken ama 1 kılo vermişim resmen oyle dıyette yapmadım sadece dıkkat ettım porsıyonları kuculttum gece yemegı kestım bırde bol bol su ıctım ve yeşil cay aldım doğadanın elma kromlu yeşil çayını ıctım her gun

saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..

demıı stres heyecan da verdırtır hadı ınsallah:)
gercı bızım bıttı telaşemız ev esyalar her sey hazır:) bize bı gunu beklemek kaldı ama belkı heyecandan zayıflarım bende:)

leslie programını nerden bulabilirim :)

cnm bende en çok yanlar ve göbek için uğraşıyorum ama bacaklarım ve sırtım ve yanıyo ya göbeğim çok inatçı yada ben biyerlerde hata yapıyorum göbek ve yanlar için yaptığın videoları bnmle paylaşabilirmisin ben kedinin ilk sayfalarda paylaştığı 2 videoyu yapıyorum yalnızca ilki daha çok kalçalar için ama ikinci göbeğe iyi gelior sanırım

cnm burda video paylaşmam topik sahibine ayıp olur istersen facebook yada mailine link atabilirim özelden görüşebiliriz :) ilk gün zorlandım ama şimdi daha iyi yapabiliyorum ve sayılarımı artırıyorum :)

Canım sen yanlış anladın büyüme yapar ama belli süre sonra önce yağların erir selilütlerin gider. Bendede mesela küçülme oldu neden
? çünkü yağlarım eridi sonra dambıla başladım top top olmaya başladı. fotoğraflardada belli zaten
:KK16:
Bende 5 aydır kendi egzersiz programımın içinde yapıyordum, ama squatı yarım yapıyordum, öne ve arkaya lunges hareketini yapıyordum, birde yine kalça için yukarı tekme diyorum, adını bilmiyorum hareketin ,:KK1: bunları yapıyordum. Benim ölçüm küçülmüştü malesef, demekki önce söylediğin gibi yağlar eridi sonra daha iyi etkisini gösterecek. Jillian'a geçtim 16 gündür, kendi programımı bıraktım, Jillianda hep squatla yapılan hareketler var. Dün 30 günlük squat programına da başladım. Jillian'ı yapınca, ardından yukarı tekme ve squat yapıyorum artık. Zayıflayınca istemediğim bölgeden gidiyor, inşallah squatla geri gelecek. :KK1: Bir tek göbek sorunum var.

Jillian'a başlamadan önce bunları yapıyordum, gün aşırı. Hergün yapmıyordum sıkılmamak için.

Yaptığım egzersizler
HERGÜN 5 TİBET
Five Tibetan Exercises - tibetanlife.com - YouTube

ISINMA
İP ATLAMA
SQUATS
How to Do a Squat | Boot Camp Workout - YouTube

Lunge (hem öne hem arkaya bacak açma)
Lunges, buttocks exercises - YouTube

YUKARI TEKME
Hip & Buttocks exercise - HIP flexor - thigh exercise for woman: Hip extensions, bent knee - YouTube

BARFİKS
(Hanging leg raise, alt karın kası)
Karın Kası İçin Asılarak Bacak Açma (Hanging Leg Raise) - YouTube

PLANK
Working Your Core: How to Do the Plank - Health & Fitness - ModernMom - YouTube
Core & Lower Stomach Exercises | Boot Camp Workout - YouTube

HUNDRED MEKİK (Ebru Şallı)
BİSİKLET MEKİK (Bicycle crunch)
Workoutz.com - Abs Exercise - Bicycle Crunches - YouTube
How to Do a Bicycle Crunch | Boot Camp Workout - YouTube

ŞINAV

SQUAT THRUST (BURPEES)

http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM

SABAN DURUŞU
Yogada saban duruşu halasana nasıl yapılır? - YouTube

Bende basenlerimin azcık erimesini istiyorum onun dısında popom çok düşük syaılmaz. Ama ben squat sevmiyorum pilates ve callanetics yapıyorum.

canım ben de platesi hiç sevmiyorum ama ne yapalım fit görünmek için bu egzersizleri yapmalıyız...durmak yok çok kararılıyım yola devam:)))

Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.

Squats programı şu :
30-day-squat-challenge.jpg

squats program da da gösterdiği gibi 3 gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.

SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:

tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden

nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.

meraba kedi.. hatta sexikedi :) ben dün squata başladım bugün 55 yaptım.. bi seferde yapıyorum 100 e kadarda giderim durmadan sanırım çünkü daha önce heveslenip öğrenme amaçlı denemelerim oldu ve sık sık spora başlayıp sıkılıp bırakıyorum kilomdan çok memnunum 25 yaşındayım 163 boy 56 kilo ama 2 doğumdan sonra önemli olan kilo değil nasıl göründüğün oluyor maalesef.. sıkılaşmaya ihtiyaım var. kalçam 94 belim 67 üst baldır 55 göbek deliği hizası 79 cm sadece sıkılaşmak istiyorum squatla beraber 8 min buns yapıyorum 1 ayda sonuç alırmıyım dersin?

cnm burda video paylaşmam topik sahibine ayıp olur istersen facebook yada mailine link atabilirim özelden görüşebiliriz :) ilk gün zorlandım ama şimdi daha iyi yapabiliyorum ve sayılarımı artırıyorum :)

tmm cnm haklısın hmn mail adresimi veriyorum

meraba kedi.. hatta sexikedi :) ben dün squata başladım bugün 55 yaptım.. bi seferde yapıyorum 100 e kadarda giderim durmadan sanırım çünkü daha önce heveslenip öğrenme amaçlı denemelerim oldu ve sık sık spora başlayıp sıkılıp bırakıyorum kilomdan çok memnunum 25 yaşındayım 163 boy 56 kilo ama 2 doğumdan sonra önemli olan kilo değil nasıl göründüğün oluyor maalesef.. sıkılaşmaya ihtiyaım var. kalçam 94 belim 67 üst baldır 55 göbek deliği hizası 79 cm sadece sıkılaşmak istiyorum squatla beraber 8 min buns yapıyorum 1 ayda sonuç alırmıyım dersin?

merhabaaa :))

cardio da calismayi dwnermisin ? Benim cilgin kizlar diye adlandrdgim pump in girl cideolari var 3-5 sayfa geride o tarz dans cardio videolari oneririm bunlarin yanina.

Alirsin cok guzel snuc aliesin . Yeme dikaat et

ya şu squatı yaptım ben ölçülerimde değişiklik olmadı devam edeyim diyorum ama korkuyorum kalçam küçülür diye küçülmüş sonra büyümüş flan tekrardan demişsiniz ama ne kadar sürede eski haline dönüyor? çünkü büyük göğüslüyüm oldukça şu anki orantısını seviyorum popom küçülürse orantısız olurum.

ya şu squatı yaptım ben ölçülerimde değişiklik olmadı devam edeyim diyorum ama korkuyorum kalçam küçülür diye küçülmüş sonra büyümüş flan tekrardan demişsiniz ama ne kadar sürede eski haline dönüyor? çünkü büyük göğüslüyüm oldukça şu anki orantısını seviyorum popom küçülürse orantısız olurum.

merhaba bnde cook seviyorum dolgun popoyu .

Ben ilk ay eridi cnku ac karnina squat yapiordum snra tavuklu herhangi bi yemeten snra squat yamaya basladim ve ikinci ayda dolgunlasti. Ama sadece squat yapmadim birkac egzerszle bu hale geldi. ..

merhaba bnde cook seviyorum dolgun popoyu .

Ben ilk ay eridi cnku ac karnina squat yapiordum snra tavuklu herhangi bi yemeten snra squat yamaya basladim ve ikinci ayda dolgunlasti. Ama sadece squat yapmadim birkac egzerszle bu hale geldi. ..

hımm anladım canım yani yediklerimizle ilgili diyorsun şu an kalçamdan çok memnunum aslında korktum gider erir flan diye. bazılarıda basen yaptı diyor ama sanırım o tam squatta olan bir şey..

bacaklarm gitsn istiom artk bende hayallerimdeki deri pantolona kavusmak ıstıyoerumm :KK43:((

Bu topiğe yeni rastladım uzun zaman olmuş açılalı aslında ama yine de hayırlı olsun :)) ben de 2 haftadır 30 günlük squat programını uyguluyordum ama 12.günden sonra falan biraz saldım :/ onun yanında bikaç egzersiz daha yapıyordum ama burası beni çok gaza getirdi kedi senin eklediğin videolardan egzersizlerden yapmaya başlıcam bende :)) ❤️ Yalnız bi sorum olucak sana ben de şuan göbek falan var bel çevrem sırtım falan yağlandı biraz ama öyle çok kilolu biri değilim, önce diyetle beraber spor yapıp zayıflamalı mıyım squat mekik için falan? Bazı arkadaşlarım kiloluyken direk kasa dönüşürse kalın görünürsün falan diyorlar kafam karıştı :KK43: beni aydınlatırsan sevinirim sevgiler..:)

SAĞLIKLI YEŞİLİN 7 TONU

Ispanak : Temel Reis'in güç kaynağı ıspanak vitamin , mineral , lif açısından çok zengin yeşil yapraklı sebzeler arasında yer alıyor.Sadece 7 kalori olan bu sebzeyi haftada en az bir gün tüketmeliyiz.

Avokado : Karbonhidrat , protein ve yağ metabolizmasında düzenleyici bir rol oynayan Avokado dengeli ve sağlıklı beslenme reçetesinin ilk sırasında yer alıyor.Kalp ve damar hastalıkları için de önerilen bu meyve vücutta toksit maddeleri etkisiz hale getiriyor.

Kara Lahana : İsminin "Kara" olmasın aldanmayın.O yeşil yapraklı sebzelerin başında geliyor.Tam bir demir deposu olan kara lahananın içerisinde ayrıca A, C, B vitaminleri ve bolca kalsiyum bulunuyor.Antioksidan kaynağı kara lahanayı farklı tariflerle zenginleştirebilirsiniz.Yemeğini yapabileceğiniz gibi salata ya da çorba olarak da tüketmekte fayda var.

Brokoli : K ,C , A ve B vitaminleri içeren Brokoli ayrıca zengin bir lif ve potasyum kaynağıdır.Çiğ ya da pişmiş olarak tüketebileceğiniz bu sebze vücudu kanser gibi hücre yapısını değiştirerek ilerleyen hastalıklara karşı koruyor.Sadece 1 Brokoli yiyerek günlük C vitamini ihtiyacınızın neredeyse yarısını karşıladığını biliyor muydunuz?

Yeşil Soya Fasulyesi "Edamame" : Tam olgunlaşmadan toplanıp haşlanarak tüketilen yeşil soya fasulyesinin Japon mutfağındaki ismi " Edamame". Vitamin , mineral,lif , esansiyel yağ asitleri ve protein açısından zengin bir sebzedir.

Yeşil Çay : Harika bir antioksidan olarak kabul edilen yeşil çayın faydaları saymakla bitmiyor.Kan akışına yardımcı olan , Kalp sağlığını koruyan , Kolesterole iyi gelen ve bağışıklık sistemini güçlendiren yeşil çay hücrelerin zarar görmesini engelliyor.Doktorların her gün içmemizi önerdiği bu sağlık kapsülünü alışkanlık haline getirmekte fayda var.

Kivi : Doku onarımına yardımcı olan ve iltihaplanmaya karşı savaşan bu küçük meyve A , C ve E vitaminleriyle dolu.Diğer meyvelere göre daha fazla sodyum, magnezyum, kalsiyum ve demir gibi birçok mineral yüksek oranda içeriğinde bulunuyor.

X