Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Arkadaşlar evde yürüyüş bandım ve çok özelliği olmayan bir bisikletim var. Yürüyüş yapıp ısınıp sonra hareket yapıyorum.

Spor salonlarındaki hocalar yürüyüşü hareketlerden sonra tavsiye ediyorlar. sizce nasıl yapmalıyım.

Canım senin önerdiğin tavuk haşlama yöntemini denedim çok leziz oldu gerçekten teşekkür ederim.

merhaba sayfalar cok ılerlemıs oncekı sayfalarda varmıydı bılmıyorum ama bana cok etkılı bır karın ve mıde egzersızı onereılırmısınız acaba

cnm ben spor salonuna gidiyorum ilk once yuruyus yaptırıyor 30 dk ( ben 45 dk yaptm) hoca sonrada kondusyon bısıklet cevırtıyor (20dk ama ben 30 dk yapıyorum) sonrada Eliptik Bisiklet yaptırıyor. sonrada baska aletlerle calısabiliyorsun

hımm teşekkür ederim size de bravo ben o kadar süre hayatta dayanamam. Spor salonuna giderken eğitmenimiz nerdeyse tüm aletleri kullanarak antreman yaptırıyordu örnepin (üst bacak aleti ile 20 tane arka bacak aleti ile 20 tane diye) 2 ayda acaip faydasını gördüm ben de . Ama şimdi evden kendimce bi şeler yapıyorum.

bacaklarımın ıpınce olma hayalı ve alacagım deri pantolonun hayalıyle yanıp tutustugum ıcın herseyden fazla fazla yapıorum cnm hehhe

konu sahibi ve bilgisi olan arakdaşlarım lütfen yardımcı olsunlar ya çok ihtiyacım morale ve videolara var , benim bacaklar çok kalın ve gündür diyetteyim çok yorgun oluyorum ama yine bacak incelten video ve hareketleri bilen varsa benimle paylaşabilir mi ?

valla super olur bende spor salonuna yazıldm bacaklarm ıcın

ayak ucuna yükselme hareketi çok tehlikeli bel ağrısı yapabilecek bir hareket kimseye tavsiye etmiyorum

slm kedi bütün bunlara ek olarak omuzlar için daha geniş gözükmesi adına neler yapaılabilir sporla

Merhabalar,
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın sayfaların hepsini okuyamadım.
Bu egzersizlere başlamadan önce yapmamız gereken ısınma hareketleri var mı? Direk başlayabilir miyiz?
Aynı şekilde egzersizlerimiz bittikten sonra yapmamız gereken yine bir hareket var mı?

Birde ben sıkılaşmak ve fit bir görünüme sahip olmak istiyorum.
Kilom iyi durumda zayıflamaya ihtiyacım yok.. 1-2 kilo verirsem göbekten iyi olur o biraz var..
Benim vucüt tamam zayıf ama hiç sıkı değil sülük gibi yaşım henüz 24.. Hiç hayatımda doğru düzgün spor yapmadım..
Sizin gösterdiğiniz videoların hepsini yapayım mı?

Son olarak squat hareketi yapıyorum. Az önce 120 defa yaptım.. 50-dinlen-50-dinlen-20 şeklinde..
Bu hareketi yaparken dinlenirsek sonucu daha mı geç alırız..Sizin yazınızdaki nefes alma şeklinide anlayamadım. Ben ayaktayken nefes alıyorum otururken veriyorum? Yanlış mı?

Cevabınızı merakla bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim

slm kedi bütün bunlara ek olarak omuzlar için daha geniş gözükmesi adına neler yapaılabilir sporla

selam :)) omuz icin valla eennn etkilisi yüzmedir :) onundsinda spor salonlarinda yatarak halter kaldriyorlar felan o konuda cok bi bilgim yok

Giremedim kacc gunlerdir hepinize cevap yazacagiim biraz sabir

Topigin arka sayfalarina bakarsaniz bir cogunuz aradigini bulur inanin bilgisayarimda 350 yakin egzersiz heeepsini kavrayan videolar bulmak cok zor oluyor :18:

Merak eden arkadaaarr

Yaptgim egzersizinn birincisi su. http://m.youtube.com/?gl=TR&hl=tr#

Canım şimdi sana bir şey sorucam . Benim basenim var ve popom zaten genetik bir şekilde american popo cinsinden :) Ben squat yaparsam daha mı çıkar ? Yani daha mı büyütürüm . Yoksa toparlanır mı şekillenir mi ? Yani ben o kısım da biraz zayıflasın istiyorum bilemedim.
Bir de arka kol için önerin var mı ? Hafif gevşeklikleri sertleştirmenin bir yolu var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…