bu sabah kalkar kalmaz başlayabildim. sabah aç karnına 50 tane
acaba diyorum sabahları kalkınca mı yapsam :) ne dersin
sabah yapmak en yararlisi zate. Kaslarinda vucudunda haxir oldugu saatler. Cok verim alirsin
hayir tavukla yedgim seyler sunlar ;
Tavuklu makarna : tavuk gogusu yanmadan kixart minik minik dogra makarna suz yagla tavuklarida ustune at .
Tavuk hasla : klasik patates havuc tavuk gogusu ve but
tavuk sote : domates biber baharatli tavuk gogusunden
Tavuk patates : tavuklari kizartiyorum yanina patates
sabahlari en gec 10 da kahvalti uno dilimli ekmek kizartarak 4 dilim hic sasmaz ustune yag krem peynir ve yaninda ezine peynir cay tek sekerv.
Oglen tulumba 3 tane yoksa 4 dilim biter cikolata su icerim.
Aksam 5-5:30. Arasi aksam ymegi yenir hic 7 yi bulmaz. Ekmek ceyrek veya yarim
8 gbide cay biskuvi ceya ciklota veya cook acikirsam kasar domatesli tost minnaci 96 cal%97 gunum boyle aksilik misafir olmazsa .
Egzerszlerim 2 30 da baslarim 3 30 da biter :)
Selam Kediiiiiii,
üsenmedim ve dünden beri 100. sayfaya kadar okudumve öyle bir motive etinki beni bende baslamak istiyorummmmmmm. süper bir konu. tebrikler.....
Bende 3 cocuktan sonra (herzaman 1,65 boy ve 58-60 kg koruyan biri olarak) su göbek olayini cözemedim yaaa....
simdi 68-70 kg arasindayim. 2012 senesinde 15 kg verdim sayilir ama son kg gitmiiiiiyyyyyyooooorrrrrr!! Gerci bir ara biraktim hersey biktim heves motivasyon sifir. sonra 2013 Ocak ayinda LaserLiposuction. Göbek, simit ve bacak ici yaglari aldirdim. memnun da kaldim ama biraz daha vermem lazim. Biktim artik bu kg ugrasmaya yaaa!!! yeter ama gercekten. resmen bir problem, beni yoruyor
Protein agirlikli besleniyorum bol sebze ve SINIRLI meyve yiyorum yani 2 Tane meyve günde. sabahlari saat 10:30 gibi 2 Dilim kepekliekmek yesilik ve bal yiyorum yanina kahve . Öglen yogurt icine meyve ceviz/findik/badem kuru incir bazende yumurta ve salata ile yiyorum degisiyor acligima göre. saat 16:00 sonra hic meyve yemiyorum, meyvenin sekeri icin! en son ögünüm saat 18:00 ile 19:00 oda sebze/ salata ve et. genelde beyaz et. 1 Haftadan beri yine busekilde beslenmeye basladim. zamaninda iyi kg vermistim bu sekilde
bende senin gibi bir kac ayligina spor salonunda bilgilerimi aldim ve artik evde aletlerim var onlarla devam ediyorum. Evde yerim var ondan bana daha rahat geliyor. istedigim zaman yaparim. spor salonuna gitmek bana inan zor geliyor artik..... Aletlerim sunlar: Kosubandi, Corsstrainer, Agirlik calisma stasyonu. ayrica Pilates
Benim istedigim Zayiflamak ve SIKILASMAK. yaza 4 ay var kesin basarmam lazim!!!!!
Beslenme tarzini bagli egzerszlerden once mutlaka isinmak icin cardio videosu koy. Eger yurume imkanin varsa 45 dk yuru gel egzersz yap. Yoksa mutlaka cardio videosu once yap.kedi benim bacaklarım dolgun kas yapmasın daha dolgun olur muyum bacak hareketleriyle ilk sayfadakileri yaptım diyet değil sadece spor yapmak istiyorum
merhaba kedick:))ben suquat yapmaya başladım canım..yalnız, ben suquat ve bölgesel zayıflama hareketlerini birlikte yapmaya başladım bir sıkıntı olur mu sence?çünkü bacaklarım bana gör kalın ve popom düşük biraz. ikisini bir arada yapmak iyi olur mu sence...
Merhaba hosgeldin. 3 cocuktan sonraki.bu azmin takdire sayan
Beslenmen dogru dogru yoldasin aramiza hosgeldin.
Beslenme tarzini bagli egzerszlerden once mutlaka isinmak icin cardio videosu koy. Eger yurume imkanin varsa 45 dk yuru gel egzersz yap. Yoksa mutlaka cardio videosu once yap.
Merhaba canim bi sorun olmaz isinma egzerszlerini yap mutlaka.
Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.
Squats programı şu :
squats program da da gösterdiği gibi 3 gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.
SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:
Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden
nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.
hareketlerin çok faydası var.
tatlım cardio videosu öneriri misin bana kaç dakika yapmam lazım
Merhaba hosgeldin. 3 cocuktan sonraki.bu azmin takdire sayan
Beslenmen dogru dogru yoldasin
Peki hangi gruba? Nasil oluyor?