Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Selam Kediiiiiii,

üsenmedim ve dünden beri 100. sayfaya kadar okudumve öyle bir motive etinki beni bende baslamak istiyorummmmmmm. süper bir konu. tebrikler.....

Bende 3 cocuktan sonra (herzaman 1,65 boy ve 58-60 kg koruyan biri olarak) su göbek olayini cözemedim yaaa....

simdi 68-70 kg arasindayim. 2012 senesinde 15 kg verdim sayilir ama son kg gitmiiiiiyyyyyyooooorrrrrr!! Gerci bir ara biraktim hersey biktim heves motivasyon sifir. sonra 2013 Ocak ayinda LaserLiposuction. Göbek, simit ve bacak ici yaglari aldirdim. memnun da kaldim ama biraz daha vermem lazim. Biktim artik bu kg ugrasmaya yaaa!!! yeter ama gercekten. resmen bir problem, beni yoruyor

Protein agirlikli besleniyorum bol sebze ve SINIRLI meyve yiyorum yani 2 Tane meyve günde. sabahlari saat 10:30 gibi 2 Dilim kepekliekmek yesilik ve bal yiyorum yanina kahve . Öglen yogurt icine meyve ceviz/findik/badem kuru incir bazende yumurta ve salata ile yiyorum degisiyor acligima göre. saat 16:00 sonra hic meyve yemiyorum, meyvenin sekeri icin! en son ögünüm saat 18:00 ile 19:00 oda sebze/ salata ve et. genelde beyaz et. 1 Haftadan beri yine busekilde beslenmeye basladim. zamaninda iyi kg vermistim bu sekilde

bende senin gibi bir kac ayligina spor salonunda bilgilerimi aldim ve artik evde aletlerim var onlarla devam ediyorum. Evde yerim var ondan bana daha rahat geliyor. istedigim zaman yaparim. spor salonuna gitmek bana inan zor geliyor artik..... Aletlerim sunlar: Kosubandi, Corsstrainer, Agirlik calisma stasyonu. ayrica Pilates

Benim istedigim Zayiflamak ve SIKILASMAK. yaza 4 ay var kesin basarmam lazim!!!!!

valla çok güzel en azından çok acımasız diyetlerden çok daha güzelmiş.. bittere bende bayılırım yediğimde kendimi suçlu hissetmicem ben sabah 7 de ayaktayım çok erken kalvaltı yaptığım için 10-11 gibi tekrar acıkıyorum sen kahvaltı da krem peynir ezine falan damak tadımız çok yakın bende çok severim ama işte krem peynir de yüksek kalorili diye biliyorum yine almışsam yemeden duramam sen öğlen kalori tasarrufundasın ben en çok öğlen yemek yiyorum akşam yüklememeye çalışıyorum dün öğlen acayip kaçırdığım için akşam yemeden yattım saat 22.00 gibi ciddi aclık hissetmeye başladım bu saatte asla yemek yok dedim kendime ve gidip uyudum

şimdi ilk sayfadaki popo kaldırma hareketlerine başladım boyum 60 kilom 55 5 kilo gitmesi lazım aslında zayıflamak değilde sıkılaşmak istiyorum daha çok minyon olduğum için inanmıyolar 55 kilo olduğuma bile zayıf duruyorum ama şekilsizim

kedi benim bacaklarım dolgun kas yapmasın daha dolgun olur muyum bacak hareketleriyle ilk sayfadakileri yaptım diyet değil sadece spor yapmak istiyorum

Yaa benm de kalçam dolgun düşük değil ama alt kısmında sürekli kilo alıp vermkten bi ymuşama ve koyulaşma var beraberinde o görntüden kurtulmak istiyorum bacaklarımn da alt kısmı yani baldırp dar genişletmek istiyorum hangi harektleri yapsam sonuç alırım?

merhaba kedick:))ben suquat yapmaya başladım canım..yalnız, ben suquat ve bölgesel zayıflama hareketlerini birlikte yapmaya başladım bir sıkıntı olur mu sence?çünkü bacaklarım bana gör kalın ve popom düşük biraz. ikisini bir arada yapmak iyi olur mu sence...

Merhaba hosgeldin. 3 cocuktan sonraki.bu azmin takdire sayan

Beslenmen dogru dogru yoldasin aramiza hosgeldin.

kedi benim bacaklarım dolgun kas yapmasın daha dolgun olur muyum bacak hareketleriyle ilk sayfadakileri yaptım diyet değil sadece spor yapmak istiyorum
Beslenme tarzini bagli egzerszlerden once mutlaka isinmak icin cardio videosu koy. Eger yurume imkanin varsa 45 dk yuru gel egzersz yap. Yoksa mutlaka cardio videosu once yap.

Merhaba canim bi sorun olmaz isinma egzerszlerini yap mutlaka.

kedi ben kafayı yedim durup durup kalkıp egzersiz yapıyorum bacak basen her tarafı calıstırandan 50 tane yapıp daha sonra yine yapıyorum tv izelrken yapıyorum ..
3kilo verince yeni hedef belirlicem

teşekkürler tatlım

tatlım bugün başlıyorum buna bacaklarımın üstlerinde ağrı hissediyorum kalınlaşma olmaz dimiüst bacaklarım çok çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…