merhaba burcum :)) bence hiç bırakma canım. ben de spor salonuna gidiyorum. önceleri haftada 3 gün giderdim. şuan kursum olduğu için sadece 2 gün gidebiliyorum. ama kesinlikle 3 gün gitmek lazım. benim gittiğim spor salonu sadece aletllerle yapılan spor değil. dersler var plates.zumba, tae bo,spinning vs.onlara girdiğim zaman zaten aletlerle ekstradan çalışmana gerek kalmıyor. zaten her kasın çalışıyor. bugün ağrıyorsa hareketi doğru yaptığın anlamına gelir. çünkü bu hareketi herkes tam yapamıyor. ben spor salonunda yaptığımdan biliyorum. çok iyi devam et canım. ben de üzerine gitcem. bakalım sayı artıkça belki ağrı oluşur bende de :)
burda hepimiz birbirimizi gaza getirelim ki bırakmayalım. yoksa nankör spor :)
yok canım bırakmam koydum kafaya eskiden ne güzel hiç sporumu aksatmazdım ne olursa olsun günde 2 saat spor yapıyordum
tabi çoluk çocuk yoktu vakit boldu
ben de tae bo ve spinning yaptım salonda ama hiçbiri pilatesi verdiği sıkılığı veremedi sanki:44: bi de çok yorucu onlar yahu, öyle değil mi yarım saat taebo yapınca ben bütün akşam kılımı kıpırdatamıyordum bir daha
callaneticsi çok merak ediyorum aslında denemek istiyorum ama yaptıran salon bulamadım, şimdililk salonda kendi kendime takılayım vücut biraz alışsın ısınsın sonra bir programa bakacağım artık.
ben de senin gibi squat çalışıyorum şu an, bir de evde yarım saat falan eliptik bisiklet yapıyorum.
ama haklısın gerçekten çok nankör, 2 ay ara vermeyegör yani, pıss diye salıyo hemen sinir oluyorum
birbirimize gaz verelim bence de, acayip motive oluyor insan bu şekilde