Kizlar merhaba ya ben bir sey soracagim.squat gobegede etkilimi.sayfalarin hdpsini okuyamadim.bide sorunum su ben sadece alt tarafim gitsin istiyorum.gobek cok fazla 5 aylik gibi.cok zayif olsamda var o gobek.yanaklarima kilo yakisiyor.ben zayiflamak degilde gobek gitsin istiyorum.mumkunmu acaba
canim merhaba biraaz geri 4-5 sayfa gezersen yanlar icin inanilmaz bir videom var.
3gun 1 gun tatil evet 50 tanese 25 - 25 yapabilirsin
ust daha kolay bnde atletizimde kosucydum 3 sene
Yuzden kaybedersen su kaybedersin. Ysni buda yanlis yoldasin demeekk ! :)
Tesekkurederim.cvb in icin.yapi olarak yanaklarim cokuk.bogazimi tutmamda bi sikinti yok yemem :) ama kilo alinca herkes yanaklarin dolmus guzellesmissin diyorlar.ama gobegin esra hayirdir o ne hal diyorlar.bi deri bi kemik olsamda o gobek var.duzlesme ihtimali varmi
mekik elbette ise yarar ama her tarafini calistrmaz karin in sadece ustu.
İlk sayfalarda paylastgim cok guzel gobek egzrszlwri var.
mekik elbette ise yarar ama her tarafini calistrmaz karin in sadece ustu.
İlk sayfalarda paylastgim cok guzel gobek egzrszlwri var.
Eki Görüntüle 985546 Bu tarz bir vücut için yapılması gereken işlemler nelerdir sizce. Tam sevdiğim ve istediğim bir vücut tipi belki bacaklar çok az daha ince olabilir (özelden cevap vermiyorsunuz malesef buradan yazdım onun için ). Detaylı bi şekilde beni bilgilendirirseniz tabi mutlu olurum. ve şey bi arkadaşınn dediği gibi ben kilolu değilim, kilo kaybetmek ve zayıflamak "istemiyorum" yani sadece vücudum sıkılaşsın ve şekillensin (bu şekle girsin) istiyorum. Yüzüm çökmesin zaten çökük bir yapısı var. Çok fazla konuştum ama şimdiden teşekkürler. Bu arada topiciğiniz mükemmel
kedi göğüsleri birbirine yaklaştırmak ve kasları geliştirmek için bir formül biliyor musun benimkiler biraz küçük de sporla daha iyi hale getirilebiliyormuş diye duydum
Canim benim goguslerim de B cup. Orta boy yani . Yarim sinav toparlar ama daha kucultur yag erir ve brakinca catlar
Canim mesaj kutum 60 ttane bu tarz mesaj dolu 2'gunde dpldi
Bu tarza bende oluyorum. Zayiflamamak icib asla spordan bol proteyinli yemek ye. Tavuklu makarna ve tavuk cesitleri hafta 5 gun tavuk yiyorum ben.
Squat a basla ve ozellikle tavuk makarna gbi yemeklerden sonra 10 dk sonra squata basla bn oyle yapiodum . Popon kalinlasir ve bacaklarin dirilesmeye baslar
topik icin tesekurler emek verip herkesiii bilgilndirmek ve spora tesfik etmk istyorum.
Sağol canım benimEn kötü Yüzme yi önerecektir zaten.Olmazsa yüzmeye başlarım yine,en güzel spor nasılsa
Canim mesaj kutum 60 ttane bu tarz mesaj dolu 2'gunde dpldi
Bu tarza bende oluyorum. Zayiflamamak icib asla spordan bol proteyinli yemek ye. Tavuklu makarna ve tavuk cesitleri hafta 5 gun tavuk yiyorum ben.
Squat a basla ve ozellikle tavuk makarna gbi yemeklerden sonra 10 dk sonra squata basla bn oyle yapiodum . Popon kalinlasir ve bacaklarin dirilesmeye baslar
topik icin tesekurler emek verip herkesiii bilgilndirmek ve spora tesfik etmk istyorum.
Süpersin kedii :) şeyde sorayım koşmak gerekiyormuş sanırım hareketlerden önce bi kaç hafta ve benim karın bölgemi artı simitlerimide düzeltmem sıkılaştırmam lazım. Onlar içinde çözüm önerir misin. Spor programı yapsak çok mu yüklenmiş olurum(
hafta da 5 gün tavuk mu kız için dışın tavuk olcak :) haşlanmış yiyosundur tabi dimi biraz daha detaylı beslenmenden bahsetsen kahvaltıların nasıl çayın şekersiz mi mesela (ben hiç içemiyorum da sekersiz çay kahve :/ ) akşamları en son kaçta yemek yersin beni saat 16.00 da bi kriz tutar sende durum nasıl sen karnını nasıl doyuruyosun onu anlat işte :)
3gun 1 gun tatil evet 50 tanese 25 - 25 yapabilirsin