Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
yok gelmemiş...ALLAH ALLAH...YİNE YAZ ÖNEMLİYSE..BEN SENİ SABAH ARADIM AÇMADIN

tatlim ozaman mesaj kutun dolmus :)) benim haylazdaydi tlfn sagolsun yine sessize almis :)) gorur gormez mesaj attim sana :)) ama gelmemis belli :))) sen nasil oldun nasilsin nasil gidior iyilesme surecin ..

pilatesin yan karın kaskarına yönelik olanları ile ortalama 1.1.5 ayda mükemmel olursun..nede olsa genç kız vücudu.deformede olmamışsın...biraz dişini sık başla ve bırakma...

canım msjı sımdı gordum.birazdan yukleyecegım fotoları.ameliyattan oncekı fotoyu bulmalıyım.bide ilk ameliyattan cıktıgımı mı ıstıyorsun.yoksa yenı halını mı ?

tatlim ozaman mesaj kutun dolmus :)) benim haylazdaydi tlfn sagolsun yine sessize almis :)) gorur gormez mesaj attim sana :)) ama gelmemis belli :))) sen nasil oldun nasilsin nasil gidior iyilesme surecin ..

iyiyim .ama kollarımda bir hissizlik ve uyusukluk var üst kollardakoltuk altına doğru...böyle bazen cız diye vuruyor

iyiyim .ama kollarımda bir hissizlik ve uyusukluk var üst kollardakoltuk altına doğru...böyle bazen cız diye
vuruyor

cnm bnm kollarini fazla yorma dikkat et kendine agir seyler kaldirma koltuk alti oldugu için belkide öyle benimde hala agrilarim var 23gunum sanirim uyusukluk agri mevcut... insallah biran önce toparlaniriz hayirlisiyla...

oooo... Memeciler spor topiginde toplanmış :KK9: Hadi bakalım,yaz geliyor biraz toparlanmak lazım :KK34: Bende belimin sonucunu ögreneyimde katılırım aranıza inşallah :KK16:

canım hayırdır yaa.nasıl oldun.sonucun ne zaman çıkacak.umarım herşey yolundadır...öptüm

canım sende bılıyorsun sımdı bizde silikon olunca her harekete cesaret edemiyoruz:) yanı ben edemiyorum.bır yıl dolsun ole her hareketı yaparım :) sen suanda tum sporları yapabılıyormusun ?

canım ben şuanda sadece bacaklarımı çalıştırdım. şimdi de popo olayına gircem kollarımı da 2kg ağırlıkla çalıştım ama fazla yapamadım 15 kere de bitirdim. mekik olmaz tabi ama benim ciciş kaslarımı etkilemedi şuan
koltuk altı kesisi daha farklıdır zaten . dr danışmak lazım

ya arzumm cANIM , memişlere bişe olacak korkusundan spor yapamıyorum :)
Bence artık yapabilirsin ama senin koltukaltı kesisi oldugu için biraz daha yavaş yavaş arttırarak başlaman gerek bence :KK66: Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır,senin tam oradaki dokular zarar gördüya (gerçi iyileşmiştir şimdiye kadar ama) :44: Yinede doktoruna sor,nasıl başliyim,ne ile başliyim diye ona göre yap hareketlerini :KK54:

oo hepiniz buradasınız kızlar..havalar ısındı tabi spor zamanı geldi..bende bi kaç gündür kendimi karatay diyetine hazırlamaya çalışıyorum sonrasında spor...ama korkuyorum doktor kontrolü sonrasında başlıyım diyorum...squatz ı daha önce yapmıştım yine başlayacağım onun bir zararı olurmu sizce zorlanırmıyım..gerçi 37 gün oldu artık :KK1:

ya 1 ayda sonuç alır mıyız cidden?:44:

edit: bir de dizlerime yükleniyormuşum gibi hissediyorum ben squatta, siz nasıl yapıyorsunuz? hatalı yapıyormuşum gibi geliyor sanki

Son düzenleme:
Kizlar merhaba ya ben bir sey soracagim.squat gobegede etkilimi.sayfalarin hdpsini okuyamadim.bide sorunum su ben sadece alt tarafim gitsin istiyorum.gobek cok fazla 5 aylik gibi.cok zayif olsamda var o gobek.yanaklarima kilo yakisiyor.ben zayiflamak degilde gobek gitsin istiyorum.mumkunmu acaba

ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım
canim merhaba biraaz geri 4-5 sayfa gezersen yanlar icin inanilmaz bir videom var. :KK1:

3 gün yapıp 1 gün ara yapıyoruz sanırım bende bilemedim.
tablo da yazıyor sanırım. en iyisimi tablonun fotosunu çekim :))
3gun 1 gun tatil evet 50 tanese 25 - 25 yapabilirsin

sen de bendensin desene :) ben de ağırlıklarla yapıyorumm bacağımda biraz kas oldu ama öyle kötü itici görüntü yok ben bacaktaki kası güzel buluyorum b
endemi bi anormallik var :) böyle çizgi gibi kas olcak biraz çok beğeniyorum o görüntüyü de elde ettim ama üst bacakta daha zor oluyor onu yapmak:)
:KK52: ust daha kolay bnde atletizimde kosucydum 3 sene
ya 1 ayda sonuç alır mıyız cidden?:44:

edit: bir de dizlerime yükleniyormuşum gibi hissediyorum ben squatta, siz nasıl yapıyorsunuz? hatalı yapıyormuşum gibi geliyor sanki

X