Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Gunayyddiin hayitli cumalaar :KK69:

Az birseyler yiyim yuruyuse cikacagim kopegimds skildi :79:

günaydinlar keddiiii,
beni unutun mu:KK5:.... nasil devam edecegiz peki?? bir gruba mi giriliyor burda öyle degilmiyidi?
ben kilo vermek birde SIKILASMAK istiyordum....
Yok unutmadım canım benim telden giriyorum da .. Canım gruplar ve hareketler nasıl yapacagınız yazıyor başlayın ve önce sonra fotograflarınızla değişimi :KK54:görün

Motivasyo zamanıı :)

tumblr_mtpcv97hV21s95n00o1_500.jpg

large.jpg

tumblr_m1wbffpoT01r30l77o1_500.jpg

large.jpg

:KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın kedi off köpeğin mi var yerim onu ben yürüyüşe üşeniyorum ben evden çıkasın yok hiç dün squats ilk 50lilik yaptım üst bacaklarım çok ağrıyo yürüken çok zorlnıyorum normal mi

Normal tatlım hamsın ve yeni alışacak kasların güçsüz kaslar bacakta titretir. sorun yok. dinlen ve su iç
:KK34:

Normal tatlım hamsın ve yeni alışacak kasların güçsüz kaslar bacakta titretir. sorun yok. dinlen ve su iç
:KK34:

o hareketi yanlış anlamışım ben tamamen eğilim kalkmıştım çok zorlamıştım kendimi şimdi dizlerim parmağımı geçmeden yaptım 55 rahat geçti karın hareketinide yaptım makas hareketi 25 tane şimdi birde ilk videoyu yapıcam brazdan

Yok unutmadım canım benim telden giriyorum da .. Canım gruplar ve hareketler nasıl yapacagınız yazıyor başlayın ve önce sonra fotograflarınızla değişimi :KK54:görün [/QUOTE

ilk sayfalara baktim orda hareketler bir video ve squast resmi var. onlari mi yapacagim??
sen yazilarinda "senide gruba aliyorum" hep yazdin da bende ayri gruplar oluyor oraya mi tiklamak gerek sandim?!
yani sadece o ilk sayfalardaki önerdiklerin mi? yoksa beni mi yanlis anliyorum???:KK17:

:KK52::KK52::KK52: ikinci günüm. ve bacaklarımda hiç bir ağrı olmadı. sanırım zaten spor yapıyordum. ondan diye düşünüyorum.hadi bakalım hepimize kolay gelsin.:21:

:KK52::KK52::KK52: ikinci günüm. ve bacaklarımda hiç bir ağrı olmadı. sanırım zaten spor yapıyordum. ondan diye düşünüyorum.hadi bakalım hepimize kolay gelsin.:21:

slm karazeytiniim....
kiz ben birsey anliyamadim burdan. kendi herhalde cok yogun.... sana bir sorayim. simdi burda ben zayiflamak ve SIKILASMAK istiyorum. hangi program? hangi grubua giriyorum ?? nasiol oluyor?? ilk sayfalara baktim orda birkac öneri ve video var. Onlar mi yani? grub olayi ne oluyor?

ya kafam karisti....:KK37:

Zeytincim merhaba canım:KK34:

ben de az çok birşeyler yapıyorum, bisiklet yürüyüş vs ama bacaklarım daha doğrusu tam popoyla birleştiği eklemlerim biraz ağrıyor bugü ne yalan söyleyeyim:26:

tabi pes etmiyorum, haftaya da bir salona başlayıp biraz ağırlık vs çalışmayı düşünüyorum.
aslında hiç de sevmiyorum kapalı ortamda spor yapmayı ama:KK50:

slm karazeytiniim....
kiz ben birsey anliyamadim burdan. kendi herhalde cok yogun.... sana bir sorayim. simdi burda ben zayiflamak ve SIKILASMAK istiyorum. hangi program? hangi grubua giriyorum ?? nasiol oluyor?? ilk sayfalara baktim orda birkac öneri ve video var. Onlar mi yani? grub olayi ne oluyor?

ya kafam karisti....:KK37:

:))) valla canım ben şuan popo şekillendirme yapıyorum. o yüzden sadece sguart başladım
ama sen kkendi durumuna göre ayarla.
yani kilo verip aynı anda sıkılaşmak istiyorsan ona göre diyetli ve birçok yerini çalıştıracak hareketler gösteriyor. zaten ilk sayfayı incele orada kedicik:) açıklamaları yapmış. sen bence şuan tam olarak ne istediğin söle ona göre alıntı yaparak kedimiz seni yönlendirir canım.ben şuan kendime göre başladım bakalım 1 ay sonraki durumuma bakıcam :)

:))) valla canım ben şuan popo şekillendirme yapıyorum. o yüzden sadece sguart başladım
ama sen kkendi durumuna göre ayarla.
yani kilo verip aynı anda sıkılaşmak istiyorsan ona göre diyetli ve birçok yerini çalıştıracak hareketler gösteriyor. zaten ilk sayfayı incele orada kedicik:) açıklamaları yapmış. sen bence şuan tam olarak ne istediğin söle ona göre alıntı yaparak kedimiz seni yönlendirir canım.ben şuan kendime göre başladım bakalım 1 ay sonraki durumuma bakıcam :)

tamam.... foto ceki farki görelim... bende cekecegim, haydi bakalim:KK19:

Zeytincim merhaba canım:KK34:

ben de az çok birşeyler yapıyorum, bisiklet yürüyüş vs ama bacaklarım daha doğrusu tam popoyla birleştiği eklemlerim biraz ağrıyor bugü ne yalan söyleyeyim:26:

tabi pes etmiyorum, haftaya da bir salona başlayıp biraz ağırlık vs çalışmayı düşünüyorum.
aslında hiç de sevmiyorum kapalı ortamda spor yapmayı ama:KK50:

merhaba burcum :)) bence hiç bırakma canım. ben de spor salonuna gidiyorum. önceleri haftada 3 gün giderdim. şuan kursum olduğu için sadece 2 gün gidebiliyorum. ama kesinlikle 3 gün gitmek lazım. benim gittiğim spor salonu sadece aletllerle yapılan spor değil. dersler var plates.zumba, tae bo,spinning vs.onlara girdiğim zaman zaten aletlerle ekstradan çalışmana gerek kalmıyor. zaten her kasın çalışıyor. bugün ağrıyorsa hareketi doğru yaptığın anlamına gelir. çünkü bu hareketi herkes tam yapamıyor. ben spor salonunda yaptığımdan biliyorum. çok iyi devam et canım. ben de üzerine gitcem. bakalım sayı artıkça belki ağrı oluşur bende de :)
burda hepimiz birbirimizi gaza getirelim ki bırakmayalım. yoksa nankör spor :)

X