Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Kizlar merhaba ya ben bir sey soracagim.squat gobegede etkilimi.sayfalarin hdpsini okuyamadim.bide sorunum su ben sadece alt tarafim gitsin istiyorum.gobek cok fazla 5 aylik gibi.cok zayif olsamda var o gobek.yanaklarima kilo yakisiyor.ben zayiflamak degilde gobek gitsin istiyorum.mumkunmu acaba

Yuzden kaybedersen su kaybedersin. Ysni buda yanlis yoldasin demeekk ! :)

canim merhaba biraaz geri 4-5 sayfa gezersen yanlar icin inanilmaz bir videom var. :KK1:

3gun 1 gun tatil evet 50 tanese 25 - 25 yapabilirsin

:KK52: ust daha kolay bnde atletizimde kosucydum 3 sene

yaaa sana daha kolay tabi ben 1 senedir spor yapıyorum öncesi yok bende kaçıyodum spor lafını duyunca bile:KK9: üst bacağı daha az çalışıyorum bide bana alt daha kolay geldi alt halloldu artık üst bacağa yoğunlaşıyorum yaz geliyor az kaldı durmak yok :KK52:

Yuzden kaybedersen su kaybedersin. Ysni buda yanlis yoldasin demeekk ! :)

Tesekkurederim.cvb in icin.yapi olarak yanaklarim cokuk.bogazimi tutmamda bi sikinti yok yemem :) ama kilo alinca herkes yanaklarin dolmus guzellesmissin diyorlar.ama gobegin esra hayirdir o ne hal diyorlar.bi deri bi kemik olsamda o gobek var.duzlesme ihtimali varmi

Lutfen topik disi konular konusmayalim. Muhapetler sporcadina ve bilgilendirme olursa daha verimli olacagiz.
:KK14:

Tesekkurederim.cvb in icin.yapi olarak yanaklarim cokuk.bogazimi tutmamda bi sikinti yok yemem :) ama kilo alinca herkes yanaklarin dolmus guzellesmissin diyorlar.ama gobegin esra hayirdir o ne hal diyorlar.bi deri bi kemik olsamda o gobek var.duzlesme ihtimali varmi

mekik elbette ise yarar ama her tarafini calistrmaz karin in sadece ustu.

İlk sayfalarda paylastgim cok guzel gobek egzrszlwri var.

$rihanna1.jpg Bu tarz bir vücut için yapılması gereken işlemler nelerdir sizce. Tam sevdiğim ve istediğim bir vücut tipi belki bacaklar çok az daha ince olabilir (özelden cevap vermiyorsunuz malesef buradan yazdım onun için ). Detaylı bi şekilde beni bilgilendirirseniz tabi mutlu olurum. ve şey bi arkadaşınn dediği gibi ben kilolu değilim, kilo kaybetmek ve zayıflamak "istemiyorum" yani sadece vücudum sıkılaşsın ve şekillensin (bu şekle girsin) istiyorum. Yüzüm çökmesin zaten çökük bir yapısı var. Çok fazla konuştum ama şimdiden teşekkürler. Bu arada topiciğiniz mükemmel

Son düzenleme:
squats ve jillian programında ikinci günüm ikisini de aksatmadan yaptım :21:

ama bugün yemek yeme işini abarttığım için bir saat kadar sonra biraz cardio yapmayı düşünüyorum başka bir şey yapacak halim yok çünkü çok tuhaf şey bu egzersizler yaparken lanet ediyorum ama bir yandan sanki vücudumun yanında ruhum kafam da rahatlıyor ya egzersiz yapasım geliyor daha ama acılarım izin vermiyor :KK1:

mekik elbette ise yarar ama her tarafini calistrmaz karin in sadece ustu.

İlk sayfalarda paylastgim cok guzel gobek egzrszlwri var.

kedi göğüsleri birbirine yaklaştırmak ve kasları geliştirmek için bir formül biliyor musun benimkiler biraz küçük de sporla daha iyi hale getirilebiliyormuş diye duydum :KK14:

Eki Görüntüle 985546 Bu tarz bir vücut için yapılması gereken işlemler nelerdir sizce. Tam sevdiğim ve istediğim bir vücut tipi belki bacaklar çok az daha ince olabilir (özelden cevap vermiyorsunuz malesef buradan yazdım onun için ). Detaylı bi şekilde beni bilgilendirirseniz tabi mutlu olurum. ve şey bi arkadaşınn dediği gibi ben kilolu değilim, kilo kaybetmek ve zayıflamak "istemiyorum" yani sadece vücudum sıkılaşsın ve şekillensin (bu şekle girsin) istiyorum. Yüzüm çökmesin zaten çökük bir yapısı var. Çok fazla konuştum ama şimdiden teşekkürler. Bu arada topiciğiniz mükemmel

Canim mesaj kutum 60 ttane bu tarz mesaj dolu 2'gunde dpldi :KK54:

Bu tarza bende oluyorum. Zayiflamamak icib asla spordan bol proteyinli yemek ye. Tavuklu makarna ve tavuk cesitleri hafta 5 gun tavuk yiyorum ben.

Squat a basla ve ozellikle tavuk makarna gbi yemeklerden sonra 10 dk sonra squata basla bn oyle yapiodum . Popon kalinlasir ve bacaklarin dirilesmeye baslar

topik icin tesekurler emek verip herkesiii bilgilndirmek ve spora tesfik etmk istyorum:nazar: .

kedi göğüsleri birbirine yaklaştırmak ve kasları geliştirmek için bir formül biliyor musun benimkiler biraz küçük de sporla daha iyi hale getirilebiliyormuş diye duydum :KK14:

Canim benim goguslerim de B cup. Orta boy yani . Yarim sinav toparlar ama daha kucultur yag erir ve brakinca catlar

Bu tarza bende oluyorum. Zayiflamamak icib asla spordan bol proteyinli yemek ye. Tavuklu makarna ve tavuk cesitleri hafta 5 gun tavuk yiyorum ben.

Squat a basla ve ozellikle tavuk makarna gbi yemeklerden sonra 10 dk sonra squata basla bn oyle yapiodum . Popon kalinlasir ve bacaklarin dirilesmeye baslar

topik icin tesekurler emek verip herkesiii bilgilndirmek ve spora tesfik etmk istyorum:nazar: .

Süpersin kedii :) şeyde sorayım koşmak gerekiyormuş sanırım hareketlerden önce bi kaç hafta ve benim karın bölgemi artı simitlerimide düzeltmem sıkılaştırmam lazım. Onlar içinde çözüm önerir misin. Spor programı yapsak çok mu yüklenmiş olurum :KK43:(

hafta da 5 gün tavuk mu kız için dışın tavuk olcak :) haşlanmış yiyosundur tabi dimi biraz daha detaylı beslenmenden bahsetsen kahvaltıların nasıl çayın şekersiz mi mesela (ben hiç içemiyorum da sekersiz çay kahve :/ ) akşamları en son kaçta yemek yersin beni saat 16.00 da bi kriz tutar sende durum nasıl sen karnını nasıl doyuruyosun onu anlat işte :)

bacakların daha ince görünmesi ve poponunu şekilli gözükmesi için önerebileceğin harakaetler neler canım bende başlamayı düşünüyorum spora:KK34:

Süpersin kedii :) şeyde sorayım koşmak gerekiyormuş sanırım hareketlerden önce bi kaç hafta ve benim karın bölgemi artı simitlerimide düzeltmem sıkılaştırmam lazım. Onlar içinde çözüm önerir misin. Spor programı yapsak çok mu yüklenmiş olurum :KK43:(

Tabii normalde cok gamsan ilj hafta tempolu yurume kosu onerirler.

Zaten yurumeden isinmadan bir egzersz yaparsan yaglarin erimeden kasa donusur. Egzerszlerden once en sz 30 dklik bi cardio videosuyla calisma tacsiye ederim :)

hafta da 5 gün tavuk mu kız için dışın tavuk olcak :) haşlanmış yiyosundur tabi dimi biraz daha detaylı beslenmenden bahsetsen kahvaltıların nasıl çayın şekersiz mi mesela (ben hiç içemiyorum da sekersiz çay kahve :/ ) akşamları en son kaçta yemek yersin beni saat 16.00 da bi kriz tutar sende durum nasıl sen karnını nasıl doyuruyosun onu anlat işte :)

hayir tavukla yedgim seyler sunlar ;

Tavuklu makarna : tavuk gogusu yanmadan kixart minik minik dogra makarna suz yagla tavuklarida ustune at .

Tavuk hasla : klasik patates havuc tavuk gogusu ve but

tavuk sote : domates biber baharatli tavuk gogusunden

Tavuk patates : tavuklari kizartiyorum yanina patates :KK1:

sabahlari en gec 10 da kahvalti uno dilimli ekmek kizartarak 4 dilim hic sasmaz ustune yag krem peynir ve yaninda ezine peynir cay tek sekerv.

Oglen tulumba 3 tane yoksa 4 dilim biter cikolata su icerim.

Aksam 5-5:30. Arasi aksam ymegi yenir hic 7 yi bulmaz. Ekmek ceyrek veya yarim

8 gbide cay biskuvi ceya ciklota veya cook acikirsam kasar domatesli tost minnaci 96 cal :nazar: %97 gunum boyle aksilik misafir olmazsa .

Egzerszlerim 2 30 da baslarim 3 30 da biter :)

X